Aşk acısı da neymiş ailem dağılıyor :(

çok üzücü çok en büyük sorunlardan biri

Allah yardımcınız olsun inşallah.

durumuna çok üzüldüm.... biraz daha sabredebiliyorsaniz sabredin, hiç olmazsa sen okulunu bitirip meslegini eline alana kadar, güzel bir is bulana kadar...
sonra o babaya da ihtiyaciniz kalmaz!
annen bir yandan çalisir sen bir yandan... evinize gül gibi bakarsiniz, gül gibi de geçinip gidersiniz...
su an tek çare Allah'a dua etmek, hakkinizda hayirlisini vermesini dilemek, sabredin...
durumunuza gerçekten üzüldüm... annene moral ver, bir süre daha dayanmaniz gerektigini söyle...
sende kafani mümkün oldugunca takma babana, birak ne hali varsa görsün...
okulunu bitir... mutlaka bitir... sonra anneni ve kardeslerini al git o evden!!!

Bazilari baba olmayi haketmiyor. bi les kargasi gibi olup gitse biyerde bazilari.
Kardesim canim benim dua et, Allah buyuktur.
Her namazdan sonra senin icin dua edicem dualarimdasin artik
Dayanma gucu nasip etsin Allahim size.
Kaç kardeşsiniz onlar ne alemdeler, tahsil durumun vs biraz anlat ablam da ona göre bir çıkar yol sunalım
çok üzücü çok en büyük sorunlardan biri

Allah yardımcınız olsun inşallah.
Allah razı olsun hepinizden hani yaşıtım olsa ne bileyim bi arkadaşım bi akrabam olsa alırım karşıma iyi kötü ne varsa konuşurum ama koskoca adam laftan anlamıyor beni en çok üzen bu etrafa bakıyorum herkesin babası böyle mi diye başka aileleri kıskanır oldum. Yediğim yemekten içtiğim sudan tat alamaz oldum herşey kayıp gidiyor sanki elimden bi girdabın içindeyiz ailecek. Büyük ben olduğum için ailede aklı başında olan bi ben varım sorunları bi ben görüyorum yükü omuzlarıma almaya razıyım ama nasıl yaparım onu bilmiyorum. Güçlü biri değilmişim meğer bende kendimi bırakırsam mahvoluruz bi insan çocuklarını hiç mi sevmez hiç mi ben babayım onlara sahip çıkmalıyım demez bi gram vicdanı olsa durdursa kendini diye dua ediyorum.

Maddi sıkıntı olmasa bi dayanak noktamız olsa bu kadar korkuya ümitsizliğe kapılmam sırf bunun için babamın her türlü kavgalarına siper olmak zorunda kalıyorum sağlık sigortası maaşı herşeyi bize lazım gitmesin evden bırakmasın kendini çalışsın diye ağlıyorum konuşuyorum yok yok adam dinlemiyor. Bu çocukların eğitimleri var önlerinde uzun bi hayatları zorlukları var ben nasıl destek olayım yapabiliceklerim elbette sınırlı kalıyor. Boşansınlar ayırsınlar evi istiyorum önümüzü görelim sürüklenmeyelim istiyorum ama ne annem buna cesaret edebilir ne babam bu düzeni bozar. Allahım birazcık olsun babama merhamet verse keşke...

Ben seni cok iyi anliyorum.Bu duygu gecislerinu ben de yasiyorum.Diger baba kizlara bakip ozeniyorum.Bu da bizim sinavimiz canim.Allah buyuk birakma kendini.

Ben seni cok iyi anliyorum.Bu duygu gecislerinu ben de yasiyorum.Diger baba kizlara bakip ozeniyorum.Bu da bizim sinavimiz canim.Allah buyuk birakma kendini.
Bende öyleyim arkadaş gibiler hep ama ben babama çok uzağım aramızda kan bağı bile yok sanki ailesine yüz çeviren bi insanı nasıl sevebilirim ki

Allah yardımcın olsun canım
hepinizi sindirmiş malesef o
korkma!! bari sen korkma!!
sen çalışmaya başladığında asla paranı verme!! sen korkmadıkça annen de korkmaz belki
bir kere korkmamayı dene devamı gelir canım
bolca dua et..

bir kadının güçlü olması, çalışıyor ve ayaklarının üzerinde duruyor olması demek, kendini ve özellikle çocuklarını hiç kimseye ezdirmemesi demektir bu babaları dahi olsa...

annenizde keşke sizin kadar güçlü olup, sizler için birşeyler yapabilseydi..

şuan;
ya siz okulu bitirip iş sahibi olana kadar dişinizi sıkacaksınız;
ya anneniz babanızı herşeye rağmen kapı dışarı edip polisten koruma isteyip evinize yaklaştırmayacak;
yada herşeyi bırakıp kadın sığınma evine gidecek çocuklarıyla birlikte...

başka bir çözüm yok gibi görünüyor Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum..

babanızın maddi oalrak yardımı yok zaten anladığım kadarıyla tam tersi elinizden maaşlarınızı alıp bir de üstüne borç yapıyor..annen de sen de çalışıp kaznaırsınız zaten..anneniz çalışıyor sanırım zaten..
babaya muhtaç değilsiniz..annenize destek olun güç verin..kadın güçlüdür.olmak zorundadır.. kardeşlerin yazık değil mi daha çok küçükler,alkol şiddet olan bir evde büyümek zorunda değiller.. hiçbiriniz değilsiniz...
emin ol boşansa anneniz bundan kötü olamzsınız..

Bende öyleyim arkadaş gibiler hep ama ben babama çok uzağım aramızda kan bağı bile yok sanki ailesine yüz çeviren bi insanı nasıl sevebilirim ki
Guclu bir baba gormek istiyor bir evlat.Sirtini ona dayamak istiyor.Boyle babalara sahip olanlar cok sansli.Allaha siginacagiz bu da bizim imtihanimiz

Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda düzelir. Benim aklıma bir devlet hastanesi psikologundan ya da psikiyatrna danışma fikri geldi. ona detaylı anlatırsın. Daha iyi bir yol gösterebilir.

Kimseyi gaale almayan babanin devleti sallayabilecegini dusunmuyorum...
bir karakola gidip danis bence...
Durumu anlat ve devletten nasil yardim alabilecegini ogren...

Anneni ve kardeslerini koruma altina aldirabilirsin...
Annene yazik kadincagiz an gelip kendini kaybedebilir veya baban...
Daha buyuk acilar yasamamak icin devlet yardimi sart cnm...
Hem babanin aklının basina gelmesi içinde bir firsat olur...
Birarada buyuk acilara sebep olmasindansa babanın az uzaklastirilmasi ve kendini toparlamasi daha iyi degilmi ?

cnm çok üzüldüm baban psikolojik olarak rahatsız. benim bir akrabamda böyleydi. çok alışveriş borç yapıyormu. çok sinirlimi. uyku uyumuyormu. arada neşeli oluyormu. çok konuşuyormu bunlara cvp ver sana yardımcı olucam

Bır an kendimi gördüm sizde.On yıldan fazla cektırtı babam olacak o adam! Ah ne dayaklar, ne hakaretler.. Gece annemin çığlıklarını duymayayım diye kulaklarımı tıkadığımı bilirım. Uyuyamazdım ya babam annemı gene döverse dıye.. Dayakla uyanmak o kadar acı ki! Yedı yıl oldu evleneli yatağımda hala rahat olamam ıkı yıl önce çektı gitti o pislik bir baska kadına, bırde ellisinde çocuk yaptı. Hayatında çalışmamış olan annem dımdık ayakta sapasağlam. Keske en basında ayrılsaydım çekmeseydım der durur... Seni çok ıyı anlıyorum canım. Babanız boşanmaya yanaşıyorsa def edın başınızdan ne olur.

Allah yardimciniz olsun. Babanda eksik olan merhamet, vicdan. Insallah her sey guzel olur. Bugunleri unutuverirsiniz. Dualarimizdasin guzel kiz.

Ayrılmalarından korkma anneninde ruh sağlığına zarar veriyorsa ayrılmaları daha iyi.
benimde anne babam ayrı hiç erkek kardeşim yok kız hepsi ama Allah her zaman bir kapı kapatıyorsa başka bir kapı açıyor.
Babanla düzgünce konuş sizi ne kadar üzdüğünü kardeşlerini ne kadar üzdüğünü anlat ona.
Her zaman evlatlarına ihtiyaç duyacağını aranızdaki sevgiyi saygıyı bitirmemesi gerektiğinden bahset.

allah yardımcın olsun canım..
bende hep derim annesini kaybetmiş birine aşk acısı vız gelir diye..

Hepsini yapıyor evet aşırı sinirli özellikle anneme karşı anlamsız bi öfkesi var hiç uyumuyor nerdeyse arada neşeli evet ama çoğu zaman hep bişeylere kinlenmiş oluyor

Anlatıyorum defalarca ama anlamıyor beni siz sevmiyorsunuz diyor ayrılmaz babam asla kendine zarar vermekten bahsediyor hep annemde korkusundan bişey yapamıyor bakamam tek başına diye düşünüyor ee yıllarca sindirildi zaten çok güçsüz şuanda annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…