Aşk acısı da neymiş ailem dağılıyor :(

Hepsini yapıyor evet aşırı sinirli özellikle anneme karşı anlamsız bi öfkesi var hiç uyumuyor nerdeyse arada neşeli evet ama çoğu zaman hep bişeylere kinlenmiş oluyor

cnm üzgünüm ama babanız rahatsız olabilir. bu saydıklarım bir akrabamızda vardı. dr a götürdüler bipolar bozukluk(ilacı seroguel ve depakin)demiş. babanızı bir şekilde sevdiği bir dost arkadaş akraba yardımıyla ikna edin. bizimkiler askerlik arkadaşı razı etmiş öyle demişlerdi

dr a götürün . olmadı. danışın dr a. kendiniz alın ilacı yiyeceğine içeceğine katın. (son çare)

peki maaşının yeri bellimi yani demek istediğim borçlara taksitlere fln mı gidiyor
yoksa kendimi harcıyor çarçur ediyor.

birde bişi sorcam ne kadar zamandır bu halde. hep böylemiydi. yoksa bir u dönüşü böylemi oldu

Dışlamadık derken mesela alttan alıp iyi davranmak gibi mi bu çözüm oluyor mu nasıl davranmalıyız biz
O kendini düzeltmeye çalıştığını görünce , bizde hiç bişi olmamış gibi davrandık canım , yoksa yaptıklarını başına kalksak hiç düzelme şansı olmuycaktı.

içim acıdı okurken...canım babanı yola getirmek çok zor bence..yaradan çok zararı var..boşansınlar annenle bir hayat kur kendine..anneciğinde nefes alsın biraz..

Şuan ikisini de yapmıyorum çalışıcam inşallah ama paramı komple alıyor zaten evimizde o kadar eksik var ki her yerden borç çıkıyor

Şu yazdıklarından sonra annenin babandan boşanmasının hepiniz için daha hayırlı olacağını düşündüm ben.
Sen çalısırsın annen çocukları birine bırakabilirse çalışır. Olmazsa evde çalışır. Az da olsa kazandığı en azından içkiye bilmem neye gitnez.

Evet çok zor olur ama böyle bir adamla da ömür geçmez. Kardeşlerin böyle bir ortamda büyümesin. Onlara huzurlu bir anne gerek.

Annenin psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorsan bence onu boşanma konusunda desteklemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…