Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yakın arkadaşıma çok üzülüyorum,sevdiği kişinin annesi evlenmelerine izin vermiyor,o yüzden ayrıldılar,akrabalarında çevresinden alıcakmış,3,4senedir çıkıyolardı şimdi çocuk bırakmış aramıyor..senağlamasizin başınızada böyle birşey gelmişmiydi..
ßenim başıma gelmedi. Erkek arkadaşı annesinin sözüne bakıp onu bıraktıysa iyi ki bırakmış da erkenden ondan kurtulmuş arkadaşın. benı yanlış anlama ben boyle bir durumun içinde yaşadığımdan biliyorum ne kadar zor oldugunu.Sebebi ise annelerinin dediklerını yapan erkekle yaşamak çok zor çok iyi bilirim bunu babam annesının sözünü dinledıği için evde tartışma çok oluyor. babam sırf annesı istedıgı için her ay boşanmaya kalkıyor ama bız yanı çocuklar oldugundan vazgeçiyorlar ama boyle bı ortamda yaşamak tabı kı insanı kotü etkılıyor.Amacım burda hayat hikayemı anlatmak değil bu bir örnek olsun da ona göre verın kararlarınızı...Aşkınızdan ölsenizde kendı kararlarını başkalarının vermesine izin veren biriyle birlikde olmayın kesinlikle...