• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısııı ayrılık

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.010
348
Bir şekilde bitti ilişkim geri dönüşü yok sadece nasıl atlattınız hikayeleriniz belki bana umut verir

ayrıca psikolog olanlarınız varsa bana özelden yazabilir mi bir kaç sorum olacak

Sevdiğiniz şeylere yönelin ve boş kalmamaya çalışın. Çünkü kafanızı dağıtmadığınız boş kaldığınız an aklınıza gelir. Bu durumda da ona yazma olasılığınız artar. Ancak toxic bir ex’iniz varsa o olmadan önce nasıl olduğunuzu hatırlayın ve şimdiki halinizle kıyaslayın. Zaten farkı göreceksiniz.

Altın kural stalk yapmamak ve yalnız kalmamak. Stalkı bırakıp arkadaş ortamında vakit geçirip uğraşacak bir şeyler bulmak lazım. Bir de acılı şarkılar falan bunlardan uzak dur arabeske dalma. Şöyle olsaydı böyle olurdu, ben böyle yapmasaydım belki sürerdi diye düşünme.

Yıllar önce ayrılık acısı yaşamıştım.. Hidayet yoluyla gece gündüz Allah a dua ve ibadet ederek 1 ayda bomba gibi olmustum ve cok kisa zaman zarfinda ayrılık yaşadığım kişinin ailesi yakınları bana yalvarmaya başlamıştı..

Bir şekilde bitti ilişkim geri dönüşü yok sadece nasıl atlattınız hikayeleriniz belki bana umut verir

ayrıca psikolog olanlarınız varsa bana özelden yazabilir mi bir kaç sorum olacak
İlk olarak sakın ama sakın stalklamayı. Her yerden de silmiş olmanız lazım . Tüm resimleri mesajları silin hediye felan varsa atın hiçbir iz kalmasın. İlişkiniz neden bitti bilmiyorum ama olumsuz yönlerine bakın. Gerçekten sevseydi yanınızda olurdu.Yalnız kalmayın acılı şarkılar sakın dinlemeyin. Neden bitti diye kendinizi yemeyin. Bitmesi gerekiyordu bitti diyin. Şimdi üzülmeniz ağlamanın çok normal hatta ağlayın rahatlayın. Kendinize yeni uğraşlar bulun. Ve eğer gercekten bittiyse asla ardınıza bakmayın. Gün gelecek iyi ki bitmiş diyeceksiniz. Şimdi ihtiyacınız olan sadece zaman ve sabır.

Ölmüş olduğunu varsayardım... Benim ilk ilişkim 6 yıl kadar sürdü, nişanlandik ve tamda evlilik öncesi saçma sapan bişey yüzünden ayrıldık. Sonradan öğrendim ki aslında başka biri varmış. Bunu öğrenmemiş olsaydım, bugün neden ayrıldınız diye sorsan cevabım 'bilmiyorum' olurdu.
Sonrasında bu kişiler evlendiler, ben iş hayatımı etkilediği için psikiyatr desteği aldım ve ilaç kullandım. Kötü günlerdi ama 35 yaşındayım ve öğrendim ki hayatta vazgeçilmeyecek kimse yok. Hayatınıza birileri girecek ve eğer hayatınızda olmaması gerekiyorsa vakti gelince gidecekler... Asla arkanıza bakmayın, önünüzde güzel günler olur inşallah...

Her ayrılık konularının altında hikayem var 😂 2 yıllık ilişkim biteli 4 ay oluyor..Ona ait hiçbir eşya,mesaj,fotoğraf kalmasın gözünüzün önünde.Ne yapıp ettiğini görebileceğiniz hiçbir mecraya bakmayın.Kesinlikle stalklamayın.Silin numarasını filan.Acınızı yaşayın yasınızı tutun ağlayın bağırın çağırın ama 1 en fazla 2 hafta...Acıklı şarkılardan filmlerden yalnız durmaktan boş kalmaktan uzak durun.Ben sürekli iş yaratıyordum kendime,gerçi 2,5 aylık bi sıpa vardı başımdan ondan yas tutup ağlayacak vakti anca gece yatağıma yatınca buluyordum,onda da ev işi çocuk bakımı yorgunluğuyla külçe gibi ağlarken uyuyakalıyordum.Çıkıp yürüyüş yapıyordum,dolaşıyordum,alışveriş yapıyordum iyi geliyordu.Baktım iş kalmıyor mu hemen kitaplığıma çekmecelerime giysi dolabıma saldırıp oraları düzenliyordum.4 ayda epey yol aldım diye düşünüyorum.Ne zaman anılar gelse aklıma hemen onun beni nasıl üzdüğünü devam etsem nasıl daha da üzüleceğimi düşünüp katılaşıyorum.İnsanoğlu ölüm acısına bile alışıyor...Zamanla geçecek...İlk hafta “geçmeeeğğğzzz bir ömüüüğrrr geçmeeeğğğzzz ben ondan başkasını seveğmeeeem” diye salya sümük ağlıyordum...İlk zamanlar hiç geçmeyecek gibi geliyor ama 5-6 ay sonra öyle olmuyor.Tabi biz istersek...

Ona ait herseyi sil ,netten kontrol etme beklentin olmasin hayal kurma kafani dagit onunla ilgili konusma onu ölü olarak kabul et

Bu yazdiklarimi yaparken boş boş bakmalar dalip gitmeler aglamalar hatta degerdiz hissetmeler olacaktir ama onu hatirlatmazsan kendine bir kac ay sonra umrunda olmaz

Dün gece ben sadece bir saat uyudum kendisi bütün gece güzelce uyudu poposunu da döndü

Bazen keşke hiç cikmasaydim dediklerim oldu ama sonra önemsemedim unutulur gider sadece merkezinizde olmasın duygusalsaniz iş daha da kötü olur nasılsa zamanla unutursunuz seviyor diye düşünmeyin yada hala sizi bekliyor diyede düşünmeyin karşılaşmaya çalışın sosyal medyanizi kapatın numaranızı değiştirin yada engelleyin hangisi size iyi gelecekse onu yapın ama normal bu hissettikleriniz herkes ayrılınca üzülür zamanla gecerr ben hiç takmadım bakmadım kabullenmedim eskileri bitti gitti sonuç

Ölmüş olduğunu varsayardım... Benim ilk ilişkim 6 yıl kadar sürdü, nişanlandik ve tamda evlilik öncesi saçma sapan bişey yüzünden ayrıldık. Sonradan öğrendim ki aslında başka biri varmış. Bunu öğrenmemiş olsaydım, bugün neden ayrıldınız diye sorsan cevabım 'bilmiyorum' olurdu.
Sonrasında bu kişiler evlendiler, ben iş hayatımı etkilediği için psikiyatr desteği aldım ve ilaç kullandım. Kötü günlerdi ama 35 yaşındayım ve öğrendim ki hayatta vazgeçilmeyecek kimse yok. Hayatınıza birileri girecek ve eğer hayatınızda olmaması gerekiyorsa vakti gelince gidecekler... Asla arkanıza bakmayın, önünüzde güzel günler olur inşallah...

Ne zor şeyler atlatmışsınız.. 😔 ben hep kim ne yaşatırsa yaşar diye düşünürdim ama sanırım yanlarına kalıyor..

Ne zor şeyler atlatmışsınız.. 😔 ben hep kim ne yaşatırsa yaşar diye düşünürdim ama sanırım yanlarına kalıyor..
Bende tam tersi diye düşünüyorum, kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmıyor. Misal benim eski nişanlım 6 ay sonra falan olaylı şekilde boşandı. Kalbinizi bozmayın, ilahi adalet herkese hakettiği kadarını veriyor. Önemli olan geleceğe umutla bakabilmek, 3 günlük ömür gereksiz insanlar için üzülecek kadar uzun değil 😃

Bende tam tersi diye düşünüyorum, kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmıyor. Misal benim eski nişanlım 6 ay sonra falan olaylı şekilde boşandı. Kalbinizi bozmayın, ilahi adalet herkese hakettiği kadarını veriyor. Önemli olan geleceğe umutla bakabilmek, 3 günlük ömür gereksiz insanlar için üzülecek kadar uzun değil 😃
Kalmasında zaten.şimdi Mutlu olmanıza sevindim dahada çok çok mutlu olun🙏🏻🙏🏻

Zamana bırakmak en güzeli zamanla ilk günkü gibi devam eden hiç bir acı yoktur. Bunu kabul edip günlük hayata devam edeceksiniz. Ne evlilikler ne aşklar bitiyor ve insanlar hayatlarına devam ediyor sizde yapabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun

Ben de kafayı oynatacak gibi olmuştum.Günlerce yemek yemeyip su kusmuştum 10 güne yakın yıkanmamıştım.Sonra bir arkadaşımla konuşurken o şöyle dedi.Seni sevseydi bırakmazdı kim bilir kimlerin peşindedir.Bak ben nasıl davranıyorum sevgilime dedi.Bi aydınlanma yaşadım orda.Sonrası da çorap söküğü gibi geldi işte

Back
X