Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk olarak sakın ama sakın stalklamayı. Her yerden de silmiş olmanız lazım . Tüm resimleri mesajları silin hediye felan varsa atın hiçbir iz kalmasın. İlişkiniz neden bitti bilmiyorum ama olumsuz yönlerine bakın. Gerçekten sevseydi yanınızda olurdu.Yalnız kalmayın acılı şarkılar sakın dinlemeyin. Neden bitti diye kendinizi yemeyin. Bitmesi gerekiyordu bitti diyin. Şimdi üzülmeniz ağlamanın çok normal hatta ağlayın rahatlayın. Kendinize yeni uğraşlar bulun. Ve eğer gercekten bittiyse asla ardınıza bakmayın. Gün gelecek iyi ki bitmiş diyeceksiniz. Şimdi ihtiyacınız olan sadece zaman ve sabır.Bir şekilde bitti ilişkim geri dönüşü yok sadece nasıl atlattınız hikayeleriniz belki bana umut verir
ayrıca psikolog olanlarınız varsa bana özelden yazabilir mi bir kaç sorum olacak
Ölmüş olduğunu varsayardım... Benim ilk ilişkim 6 yıl kadar sürdü, nişanlandik ve tamda evlilik öncesi saçma sapan bişey yüzünden ayrıldık. Sonradan öğrendim ki aslında başka biri varmış. Bunu öğrenmemiş olsaydım, bugün neden ayrıldınız diye sorsan cevabım 'bilmiyorum' olurdu.Bir şekilde bitti ilişkim geri dönüşü yok sadece nasıl atlattınız hikayeleriniz belki bana umut verir
ayrıca psikolog olanlarınız varsa bana özelden yazabilir mi bir kaç sorum olacak
Ölmüş olduğunu varsayardım... Benim ilk ilişkim 6 yıl kadar sürdü, nişanlandik ve tamda evlilik öncesi saçma sapan bişey yüzünden ayrıldık. Sonradan öğrendim ki aslında başka biri varmış. Bunu öğrenmemiş olsaydım, bugün neden ayrıldınız diye sorsan cevabım 'bilmiyorum' olurdu.
Sonrasında bu kişiler evlendiler, ben iş hayatımı etkilediği için psikiyatr desteği aldım ve ilaç kullandım. Kötü günlerdi ama 35 yaşındayım ve öğrendim ki hayatta vazgeçilmeyecek kimse yok. Hayatınıza birileri girecek ve eğer hayatınızda olmaması gerekiyorsa vakti gelince gidecekler... Asla arkanıza bakmayın, önünüzde güzel günler olur inşallah...
Bende tam tersi diye düşünüyorum, kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmıyor. Misal benim eski nişanlım 6 ay sonra falan olaylı şekilde boşandı. Kalbinizi bozmayın, ilahi adalet herkese hakettiği kadarını veriyor. Önemli olan geleceğe umutla bakabilmek, 3 günlük ömür gereksiz insanlar için üzülecek kadar uzun değilNe zor şeyler atlatmışsınız..ben hep kim ne yaşatırsa yaşar diye düşünürdim ama sanırım yanlarına kalıyor..
Kalmasında zaten.şimdi Mutlu olmanıza sevindim dahada çok çok mutlu olunBende tam tersi diye düşünüyorum, kimsenin yaptığı kötülük yanına kalmıyor. Misal benim eski nişanlım 6 ay sonra falan olaylı şekilde boşandı. Kalbinizi bozmayın, ilahi adalet herkese hakettiği kadarını veriyor. Önemli olan geleceğe umutla bakabilmek, 3 günlük ömür gereksiz insanlar için üzülecek kadar uzun değil![]()
Sizde çok mutlu olun inşallahKalmasında zaten.şimdi Mutlu olmanıza sevindim dahada çok çok mutlu olun![]()