- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
aynen bende o düsüncedeyim. tesekkürler yorumunuz icinMantık evliliği tercihimdir ama sevgi olması lazım yine de. Gerçi insan fikirleri uyuştukça zamanla sevmeye başlıyor.
Aşk evliliği yapmak çok uzak geliyor bana. Sanki mutsuz olacakmışım gibi.
keske :)Aşk ve mantık ikisi bir arada olsa tadından yenmez.
Gecenlerde en iyi arkadasimla konustugumda mantik evliligi yapmayi düsünüyorum dedi.
Insan 1 kere seviyor sonra o geciyor ve bir daha da olmuyor sanki o sevme. Yani bu dünyanin fani oldugunu anlayinca aslinda tüm sevgimizi bir insana tam anlamiyla veremem galiba gibi laflar gecti aramizda.
Ve gercektende Aşk evliliğinde cogu zaman karsi taraf daha "az" seviyor. mantik evliliginde ise hersey normal ve uyuyor gibi geliyor bana.
O yüzden sizler ne diyorsunuz bu duruma ? :) Bu arada 23 yasindayim, yurt disinda kaliyorum ve ögrenciyim
Gecenlerde en iyi arkadasimla konustugumda mantik evliligi yapmayi düsünüyorum dedi.
Insan 1 kere seviyor sonra o geciyor ve bir daha da olmuyor sanki o sevme. Yani bu dünyanin fani oldugunu anlayinca aslinda tüm sevgimizi bir insana tam anlamiyla veremem galiba gibi laflar gecti aramizda.
Ve gercektende Aşk evliliğinde cogu zaman karsi taraf daha "az" seviyor. mantik evliliginde ise hersey normal ve uyuyor gibi geliyor bana.
O yüzden sizler ne diyorsunuz bu duruma ? :) Bu arada 23 yasindayim, yurt disinda kaliyorum ve ögrenciyim
İnsan sevmediği adamla nasıl aynı yataga girer, sevişir??
Tabiki aşk evliliği :))))
Katılıyorum aynı yataga hergun gırmek işkence olur. E bunun yaslılığı hastalığı var mantıktan cok sevgıyle atlatacagın sorunlar var:) mantık evliliği benım ahlaki degerlerıme evlilikten anladıklarıma ters
hahaha yorum süperYas ilerledikce sanirim insan mantik evliligine yoneliyor..
1 yil once sorulsaydi bana bu soru.. tabiiyyykii askk evliligi derdim..
Suan fifty fiftyyim ne hikmetse..
Asktan vazgecermiyim.. Yookk..
Ama armudun sapi uzumun copu olmaya basliyor gittikce..
Daha genc yasta toyken basi baglamak lazim :))
gozumuz acildikca kulp takacak birsey buluyoruz..
Bir sure sonra mantigimiza bile uyani bulamiyoruz..
O yuzden azcik carpinti var mi evlen gitsin
tesekkür ederim insallah :)Sevdiginiz insanin mantiginizada uymasidir en makulu, umarim karsiniza cikar.
haklisinizda sevdigimiz insan ya bizi uzerseBende öyle düşünüyorum... Sevmediğin adamla aynı evde yasamak bile ölüm gibi gelir insana. Adamın nefes alması bile batar bir.süre sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?