- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
İnsan sevmediği adamla nasıl aynı yataga girer, sevişir??
Tabiki aşk evliliği :))))
aynen öyle evet bende öyle dusunuyorum. kör ediyor asik olmak maalesefAcIkcasi mantik evliligi denilince aklima karsi tarafin sevmesi herseyi yapmasi ama sizin deger vermeniz ama asik olmamaniz geliyo. Buna dayanarak evet mantik evliligi yapmak isterdim aşk bazen insani kör ediyor
haklisinizda sevdigimiz insan ya bizi uzersealdatirsa ((
Ooo bak ayiklamaya baslamissin bile.. gecmis olsunhahaha yorum süperah keske kolay olda evlenip hemen gitmek d
aynen öyle evet bende öyle dusunuyorum. kör ediyor asik olmak maalesefisteee bide karsi tarafin tipi bile kötüyse de yapar miydinit mantik evliligini? sonucta ömür gececek, aana es cocuklarina cok iyi bir baba olacak mesela... bilmiyorum sevmeden nasil olur acaba
Tokat atmasi hos degil, ama nedense eski evlilikler daha saglam, daha saygili, daha sabirli.. halbuki kimileri zorla evlendirilmis, kimileride gorucu usul iki uc gun gormeden ibaret.. bence gercek ask eski evliklikerde kaldi.. bu devirde bosanmalar artti, hersey sacma sapan olmaya basladi..Babanneme sormustum bunu gorucu usulu onunki. Dedi ki 3 ay olmadi o iş sonra bi gun geldi bana bi tokat atti bi baktim 4 cocuk annesi olmuşum
Tokat atmasi hos degil, ama nedense eski evlilikler daha saglam, daha saygili, daha sabirli.. halbuki kimileri zorla evlendirilmis, kimileride gorucu usul iki uc gun gormeden ibaret.. bence gercek ask eski evliklikerde kaldi.. bu devirde bosanmalar artti, hersey sacma sapan olmaya basladi..
Dalga gecmişler dedemle ondan atmis tokadi hahaha daha yapamadinmi flan diye. Yoksa bi fiske bile vurmamis bidaha
olan olmus artik .. ama ne guzel yillardir evliler ve sapasaglam bir sekilde..
haklisinizda sevdigimiz insan ya bizi uzersealdatirsa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?