Mantigimin uymadığı adama aşık olmazdim zaten
Iste budur! Burda cok okuyorum "esim ile ask evliligi yaptik" sonrasinda görüyorsun ki ortada iki birbirine tamamen zit insanlar var yada adam cok kiro, baskici, kiskanc,..
Ve Türkiyede söyle birsey var, kizlarin iliski yasamasi halen tabu sayilar, ailelerden saklanir. Bundan dolayi Bircok kiz ilk ilgi gördügü erkekten hoslanir, asik oldugunu sanir. Tabi yasak olmasina heycan katar. Bunun üstüne bide bolca dizi bakildi mi tamam.
Sonrada dedikodu olmasin diye bide söz nisan yapiliyor ve bir bakiliyor ki bir odun erkek ile evlenilmis ve adi ask evliligi oluyor. Hayir arkadasim o ask evliligi degil. O hizli bir sekilde yalnis karar ile bir evlilik.
Yani biri cidden bu ask/sevgi kavramlarina bi el atsin. Hersey cok arabesklesti. Burda konu aciliyor, adam ilgisiz, hakaret, küfür ediyor ve birsürü sey ama bil bakalim konu sahibi ne diyor? "Onu cok seviyoruuum, onsuz yapamiyoruum
"
Sonra biz "eh neresini seviyorsun bu adamin" dedigimizde, cevap "eh seviyorum iste" oluyor. Yani ask mi mantik evliligi mi soruldugunda bile aslinda ask evliligin kelime anlamini düsünmek lazim.