- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
fakir insanlar hep mutsuzmu oluyor?belki sonradan o insanlar zengin olurlar ama peki ya o mantık evliliği yapan insanlar aşksız ömür boyu nasıl yaşayacaklar?lüks içinde mutsuz olmak fakirlik içinde mutsuz olmaktan daha iyidir
peki mesela, çok mantığınıza yatıyor diyelim ama bir çekim falan hissetmiyorsunuz. sonradan hissediliyor mu o, yani alışılıyor mu?
Bunu bnde merak ediyorum. Bilen biri soylesin
bende bunu merak ediyorum ya
şöyle düşünün çok seviyosunuz ama ne aileniz uyuyo ne kafa yapınız ama aşırı seviyosunuz ne yapardınız ?
şöyle düşünün çok seviyosunuz ama ne aileniz uyuyo ne kafa yapınız ama aşırı seviyosunuz ne yapardınız ?
bunu birebir yaşamış birisi olarak hemen cevap yazıyorum;eşimle ne ailelerimiz uyuyor,ne yaşam biçimimiz,karekter olarakta zıttız,eşimden önce de abimin dr bir arkadaşı vardı zorla aramızı yapmaya çalışıyorlardı,üstelik çokta zenginlerdi,çocuk birgün arabayla beni eve bırakacağında beni öpmeye çalıştı ama inan midem bulandı ve eve gelince bu iş olmaz dedim.şöyle düşünün çok seviyosunuz ama ne aileniz uyuyo ne kafa yapınız ama aşırı seviyosunuz ne yapardınız ?
Benim şu anki ilişkim öyle başladı. . birini çok sevmiştim yılan hikayesine dönmüştü. . ayrıldım hayatıma bir yıl kimseyi sokmadim. . sonra ikimiz taniyan ortak bir arkadaşımız referans oldu tanıştırdı. . fiziken bile çok benziyoruz , Fikren de, meslek özellikler falan filan.. ama ilk gördüğümde aşık olmadım hiç. . hatta bir süre bişey hissetmedim.. olumlu bakmak lazım herseye.. hatta ilk resmini gördüğümde begenemedim kabul etmekte zorlandım. . kendini sevdirme çabası, iyi oluşu, ilişkimize saygı göstermesi emek vermesi.. tanımaya karar vermişken birden aşık oldum.. şimdi karşımdaki adamdan yakışıklı yok bu dünyada.. bilmem anlatabildim mi..
sevdiğiniz karakter özelliklerine uyuyorsa, çalışkan, kendi hayatını yönetebilen, size ve ailesine değer veren bir insanla başlayın ilişkiye derim. . Kendinize bir şans verin.. karsinizdakine de..
senin adına sevindimbunu birebir yaşamış birisi olarak hemen cevap yazıyorum;eşimle ne ailelerimiz uyuyor,ne yaşam biçimimiz,karekter olarakta zıttız,eşimden önce de abimin dr bir arkadaşı vardı zorla aramızı yapmaya çalışıyorlardı,üstelik çokta zenginlerdi,çocuk birgün arabayla beni eve bırakacağında beni öpmeye çalıştı ama inan midem bulandı ve eve gelince bu iş olmaz dedim.
bir süre sonra eşimle tanıştım,yukarıda belirttiiğim gibi ailele yapımız hiçbirşeyimiz uymuyor,iyi bir işi de yoktu ama aşık oldum işte,evlendik,8 sene oldu ve hala deli gibi aşığım kocama.durumumuz ise gayet yerinde,çalıştık beraber kazandık,arabamızı evimizi aldık,ben aşk evliliği yaptığım için gayet memnunum.
kendisi değilde beni asosyal yapmak istiyobu kisi asosyal biri olsa da mi degerli olurdu sizin icin? Cunku cevrede onemli bi noktada...
kendisi değilde beni asosyal yapmak istiyo
kendisi değilde beni asosyal yapmak istiyo
evet aynen böyleeÇalışmicaksın arkadaşlarla cafelere gitmiceksin bensiz dışarı çıkmicaksın evlenince diyor bunlarda sizin mantığınıza mı uymuyor?
Aradığınız cevaplar aslında bu soruların mı?
yani çevreden kastın nedir mesela bazı insanların çevrsi çok olur ama işe yaramaz tiplerdir bazı insanlarında az çevrsi vardır ama güvenilir tiplerdir tabi özgüven sorunuda olabilir kimseyle pek tanışıp konuşamıyodur belkiValla şöyle soyleyeyim bu kisi sizi asosyal yapmaya çalışıyorsa bilin ki bu isin devaminda kiskanclik had safhada olacaktir.sonraki evresi perdeleri kapat balkona cikma vs... ama ben karsidaki kisinin asosyal olmasini merak ediyorum. Oyle biriyle devam edebilir mi bi iliski
bence mantık ama aşk ile beraber olursa deme mutluluğuna..sizce hangisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?