possession, aşkın kitabı ve kate&leopold ben daha çok eski filmleri sevdigimden bunları tavsiye edebilirim. hatta kısacık anlatayım
Possession: Bir üniversitede asistan olan Roland Michell, ünlü şair Randolph Henry Ash 'in bilinenin aksine karısından başka bir kadına aşık olduğunu ispatlamak için Ash'in 3. nesilden torunu olan Maud Bailey den yardım ister. Ash 'in başka bir kadına olan aşkını ispatlamak için araştırmalar yaparken birbirlerine aşık olurlar. çok hoş bir film.
Aşkın kitabı:Şehrin en zengin kadınının yeğeni Jane Austen ile evlenmek ister. Ancak Jane Londradan gelen serseri ruhlu Tom Lefroy'a aşık olur. Fİlm Jane Ve Tom'un birlikte olma çabasını anlatıyor.
Kate&Leopold: Kate ve oyuncu ağabeyi yirmi birinci yüzyılda, New York'da yaşarlar. Stuart, onun eski erkek arkadaşı apartmanın üstünde yaşar ve birgün Brooklyn köprüsünde bir zaman boşluğuna rastlar. Bin sekizyüzlere giden Stuart buranın bir fotoğrafını da çeker. 1870'lerde yaşayan Leopold, Stuart'ın küçük kamerasından çok etkilenir ve onu takip etmeye karar verir, böylece aynı yüzyıla gelirler. Leopold, Charlie'den yardım almaya çalışır ama ona göre bu adam bir oyuncudur ve sürekli 'rol kesmekte'dir..