• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk filmi önerileriniz neler?

Fatih Akın Temmuz'da (Im Juli)

Filmi izlerken başından sonuna insanın yüzünden gülümseme, içinden mutluluk eksik olmuyor.

Sen Uyurken - Sandra Bullock (While You Were Sleeping)
çok güzel ve değişik bi aşk filmi..çok severim..
Ha birde yazılmış ama Aşık Şekspir (Sheakespare in Love)..çok çok güzel bir aşk filmidir..

valla arkadaşlar aşk filmi deyince pretty woman bayılıyorum bu filme...belki bin defa izlemişimdir şimdi olsa her işimi bırakır yine izlerim..Şeniz

Dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorum
eski bir japon filmi ama cok güzel

bende cennet gibi çok hoşuma gitmişti tavsiye ederim ayrıca aşk ve gurur da gerçekten güzeldir.sizlerden baya bir film öğrendim hepsini izleyeceğim inşallah :)

güzelcim, ben kendimi ne zaman kötü hissetsem sweet november izlerim. bunun yanı sıra 50 first days de çok güzel. aslında bunlardan sonra kendimi daha kötü hissediyorum. Neden benim hayatımda böyle değil diye:(:(:(

Kazablanka (Humprey Bogart ve İngrid Bergman )

Rüzgar Gibi Geçti (Clark Gable ile Vivian Leigh )

Özel bir Kadın (Julia Roberts ile Richard Gere)

Ve tabiki Love Story (Ryan O'Neal ve Ali MacGraw)

"The million dollar hotel" mel gibson ve milla jovovich başrollerde iki delinin aşkını anlatıyo türkiyede sırlar oteli diye biliniyo .

Cesaretin var mı aşka? " Jeux D'enfants" Buda bir fransız aşk filmi özeti:Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır.Şimdi bu iki genç aşığın önündeki son ve en zorlu görev, aşklarını yaratan bu yıkıcı oyunla başa çıkarak bir arada olmayı öğrenmektir…

TATİL filmini izlemeyen yoktur heralde bence oda romantik komedi dalında çok özel bir film.

Story of Us - İkimizin Hikayesi. Bruce Willis,Michelle Pfeiffer.1999 yapımı. Kadın-erkek ilişkilerini çok iyi bir dille anlatıyor.Etkileyici bir film.Tavsiye ederim.

PEARL HARBOR... harika bir film,ben affleck boş rollerde.. tavsiye ederim...(müziği de çok hoş,mutlaka dinleyin arkadaşlar)

Ben hafta sonu Sezen Aksu şarkıları eşliğinde bir aşkın anlatıldığı O KADIN ı izledim. Benim çok hoşuma gitti. Çok ağladım. Çok değişik alışık olmadığımız bir çalışma. Eğer romantik bir yapıya sahipseniz mutlaka izleyin derim.

bravo. Süper bir film. Özellikle birbirlerine sarılıp, sende benim kadar gerçekleri görüyrorsun, beraber olamayız benim gibi biliyorsun kısmı.saatlerce ağladım. O kadın tek harika bir film. Her kadın mutlaka o kadın olmustur.

AŞK VE GURUR (vazgeçilmezim defalarca izledim ve hala bıkmadım)
Kasımda aşk başkadır (Keanu Reeves)
Sonsuz Aşk
Jeux D'enfants

benimde aklıma getirdiniz akşama izleyim bende.. ihtiyacım var sanki buara :(

possession, aşkın kitabı ve kate&leopold ben daha çok eski filmleri sevdigimden bunları tavsiye edebilirim. hatta kısacık anlatayım
Possession: Bir üniversitede asistan olan Roland Michell, ünlü şair Randolph Henry Ash 'in bilinenin aksine karısından başka bir kadına aşık olduğunu ispatlamak için Ash'in 3. nesilden torunu olan Maud Bailey den yardım ister. Ash 'in başka bir kadına olan aşkını ispatlamak için araştırmalar yaparken birbirlerine aşık olurlar. çok hoş bir film.
Aşkın kitabı:Şehrin en zengin kadınının yeğeni Jane Austen ile evlenmek ister. Ancak Jane Londradan gelen serseri ruhlu Tom Lefroy'a aşık olur. Fİlm Jane Ve Tom'un birlikte olma çabasını anlatıyor.
Kate&Leopold: Kate ve oyuncu ağabeyi yirmi birinci yüzyılda, New York'da yaşarlar. Stuart, onun eski erkek arkadaşı apartmanın üstünde yaşar ve birgün Brooklyn köprüsünde bir zaman boşluğuna rastlar. Bin sekizyüzlere giden Stuart buranın bir fotoğrafını da çeker. 1870'lerde yaşayan Leopold, Stuart'ın küçük kamerasından çok etkilenir ve onu takip etmeye karar verir, böylece aynı yüzyıla gelirler. Leopold, Charlie'den yardım almaya çalışır ama ona göre bu adam bir oyuncudur ve sürekli 'rol kesmekte'dir..

ben sevmem aşk filmlerini ama hüngür hüngür ağladığım film var. fatih akın ---temmuzda . ya yok böle bi film. kim izlediyse ağladı ve arşivine ekledi. bir kadın ne kadar sever bu filmde görülüyor. pişman olmazsınız. zaten film müziği var idil üner-- güneşim ayım diye.....Şeniz

Tavsiyelerinize uyarak AŞK VE GURUR u izledim.. Film şimdi bitti...Çok beğendim.... Tavsiyede bulunan bütün arkadaşlara teşekkürler.....

Back
X