- Konu Sahibi MissCherryBlossom
ben 33 yaşına girmek üzereyim bildim bileli aşk hayatım yok:) ne oluyo anlamıyorum tam başlıcak sanıyorum birden bire yok oluyo :) sinir bozucu bi durum ama kabullendim sanırım ben böyle ölcem:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bakalım. Hayırlısı olsun o zaman. :))
Bugun adami merdivenlerde gordum ama Hurrem bakisi atamadim , mal mal baktim sanirsam :) coookkk tatliydi cok. Hurrem Hurrem bakacagima mal mal baktigima yanarim :)
Yalniz soyle bir zirvalik var, adam evli mi sevgilisi neyi var mi bilmiyorum, parmaginda yuzuk yok. Burda muhabbet ederken sorabilecegim kimse de yok, Almanlar kutuk gibi, ne dedikodu ne muhabbet var![]()
heheh benim de 3 senedir sevgilim yok, onu bırak teklif eden bile yoknasıp, kısmet işleri bi bakmışsın ummadığın bir anda çıkıverir, onu büyük bir sabırla bekliyorum
gel artık ey sevgili :)
Bugun adami merdivenlerde gordum ama Hurrem bakisi atamadim , mal mal baktim sanirsam :) coookkk tatliydi cok. Hurrem Hurrem bakacagima mal mal baktigima yanarim :)
Yalniz soyle bir zirvalik var, adam evli mi sevgilisi neyi var mi bilmiyorum, parmaginda yuzuk yok. Burda muhabbet ederken sorabilecegim kimse de yok, Almanlar kutuk gibi, ne dedikodu ne muhabbet var![]()
ay çok güldüm
siz çok yaşayın yaa![]()
[video=youtube;eVQkoPaCEbM]http://www.youtube.com/watch?v=eVQkoPaCEbM[/video]