Aşk hayatı olmayan tek ben mi varım :((

ben 33 yaşına girmek üzereyim bildim bileli aşk hayatım yok:) ne oluyo anlamıyorum tam başlıcak sanıyorum birden bire yok oluyo :) sinir bozucu bi durum ama kabullendim sanırım ben böyle ölcem:)

İyi bakalım. Hayırlısı olsun o zaman. :))

Bugun adami merdivenlerde gordum ama Hurrem bakisi atamadim , mal mal baktim sanirsam :) coookkk tatliydi cok. Hurrem Hurrem bakacagima mal mal baktigima yanarim :)
Yalniz soyle bir zirvalik var, adam evli mi sevgilisi neyi var mi bilmiyorum, parmaginda yuzuk yok. Burda muhabbet ederken sorabilecegim kimse de yok, Almanlar kutuk gibi, ne dedikodu ne muhabbet var :(

Bugun adami merdivenlerde gordum ama Hurrem bakisi atamadim , mal mal baktim sanirsam :) coookkk tatliydi cok. Hurrem Hurrem bakacagima mal mal baktigima yanarim :)
Yalniz soyle bir zirvalik var, adam evli mi sevgilisi neyi var mi bilmiyorum, parmaginda yuzuk yok. Burda muhabbet ederken sorabilecegim kimse de yok, Almanlar kutuk gibi, ne dedikodu ne muhabbet var :(

O bakışlar nasıl oluyor canım yaa, bana da öğretsene :), bende bugün birini kestirdim gözüme.:51:

benim de 22 bitiyor sadece bi kere 3 aylık bi ilişkim oldu o da 3 yıl önce, ki onda da çok üstüne düşmüştüm ille adını koysun ille çıkalım diye, itiraf ediyim ki... güzel olduğumu söylerler hatta yolda döner bakarlar hep ama hayatımda 3 evet yazıyla üç teklif aldım :1: gerçekten kısmet yani kendinizde kusur aramayın, birçok vasat tipli ve karakterli kız arkadaşıma her ay bi kısmet çıkar hele bi tanesi hayatında en fazla bir ay sevgilisiz geçtiğini söylüyor, ki doğruyu söylüyor biliyorum.

burada benim gibileri görünce çok şaşırdım, bi ben böyleyimdir sanıyodum.. benimki acayip kapalı valla, kısmet sonradan açılabilir mi acaba? hiç sonradan kısmeti açılan insan gördünüz mü?

kizlar çok $ekersinizz :)
bende sizin gibiydim nere baksam evlileri gorurdum ne hikmetse
sulalede herkes evlenirdi tek tek yangindan mal kaçiriyolar sanki
gorucu usulu bile gelen olmuyordu :27:

fark etdiyseniz geçmi$ zamanli konu$uyorum :17: 22 de çocuklarimin babasiyla tani$ip 23 de evlendim:34:
darisi ba$iniza

ben her kadin yada erkegin bu dunyada bi kismeti olduguna inanirim, ya$ kaç olursa olsun gelir bulur sizi o kismet ..:ssz:

28 ya$inda ve 2 çocuk annesiyim :6:

Son düzenleme:
heheh benim de 3 senedir sevgilim yok, onu bırak teklif eden bile yok :p nasıp, kısmet işleri bi bakmışsın ummadığın bir anda çıkıverir, onu büyük bir sabırla bekliyorum:16::16::16: gel artık ey sevgili :)

bu yorum ve buna benzer yorumları erkekler okuduğu için bu kadar bi tarafları kalkık işte:47:

"Ben de 1 senedir yalnızım" demek için gelmiştim ki, yorumları okudum, "beterin beteri varmış" dedim. Halime şükrettim, gidiyorum.

ay çok güldüm :52::52::52:
siz çok yaşayın yaa:60::60::60:

aşk hayatımız varda evlilik hayatında pek süregelen bişey değil. evliyken çok başka oluyor yapamıyoruz. ama boşandık şimdi gene aşığız. e napıcaz biz böyle :43::43:

benim de 4 yıllık bir ilişkim var ama biz de bir türlü söz-nişan olayına giremiyoruz
hepsi zor bu işlerin
:5:

Yalnız değilsin canım aşka inanmıyorum bende mesela güvenmiyorum kimseye herkes canımı yakacak gibi bu yüzden de uzaklaştırıyorum herkesi sonuç belli yıllardır tek yek :) Tekrar aşık olacağıma dair umudum hep var içimde ama.. Elbet bende mutlu olucam hepimiz mutlu olucaz ;)

yok canım yok birtek sen değilsinn bende varım burda
elimi attıgım kuruyor etkiliyorum ama devamı gelmiyor karsı taraf bır adım atınca ben ıkı uc adım gidiyorum sanırım en buyuk hatam burda
artık bende çooook mutluyum diyebillmek istiyorumm
:19:

Yalnızlığı seviyorum ama dışardaki etkinlikleri yapmak istediğimde gönlüme mantığıma uygun birini istiyorum...
Ama istemediğim kişilerin beni isteyeceğine yalnız kalmayı tercih ederim bu zor heel baskı varsa bu daha kötü...
Anlayacağınız beterin beteri var yaşadıklarımdan sonra, ailenin evlenme baskısı hakaretleri çok acı....

Son düzenleme:
Aynı durumdan muzdaribim :2: Gerçi bir kaç aydır birinden aşırı derece etkileniyorum ama karşılıksız sanırım.. :43: Aslında bana bakışları olsun, konuşması olsun ne bileyim kim olsa aa O'da benden hoşlanıyor diye düşündürür muhtemelen çünkü çok davetkar bakışları ve konuşması var.. Belkide ben yanlış anlıyorum hayırlısı artık..

Back
X