Aşk-ı Memnu Kanal D

aman be bu bihter de ne bozuluyo kendi iki dakka önce behlülle........ :mymeka:dimi ama:dilcikar:

onlar bi türlü yakalanmıyo masumca silinen gözyaşı yakalanıyo hayben bu senaristin gümgüm ettiriyo kalbimizi çarpıntım başladı haaaa

bide bihterin nasıl ruju hala dudağında anlamadım meltem cumbul ne kıskanmıştır bihteri dimi yaw

Anaaa edepsüz karıya bak yukarda ne haltlar karıstırıyor asagı ınınce namuslu kesılıyo Adnanı kıskanıyo... :mymeka:

Son düzenleme:
yine meraklandırıyolar ama bişey yok bence haftayada yalnız deniz hnm çaktı davayı ohbeeee

yav o kadar opusmeye dudakta rujmu kalır bu ne ruju hala yakın cekımde ya... sanat yonetmenı, makyöz, görüntü yonetmeni, ısık, yonetmen, costumcu,çaycı hepsını kınıyorum.. :roflol:

kıvanç tatlıtuğ dizi mizi ayağına kadını bi güzel yedi bitirdi kaydirigubbakcemile3

üff ya babamın yüzünden bakamadım ne oldu ne bitti çatladım ha benneyaptımki

yav o kadar opusmeye dudakta rujmu kalır bu ne ruju hala yakın cekımde ya... sanat yonetmenı, makyöz, görüntü yonetmeni, ısık, yonetmen, costumcu,çaycı hepsını kınıyorum.. :roflol:

aynısını düşündüm yaaa
ne kdr kaliteli rujlar kullanıolarsa :roflol: :roflol:
gitmio bi türlü
ya bunlar arasında gerçkte aşk fln doğarsa hiçç şaşırmam
o ne öpüşmek yaaa kafamçokkarıştı

bihter iyice cozuttu kanımca adamda ne saf ya firdevs hanımın zehırlendıgıne ınanmayıp arkasını aradı karısı ev içinde neler yapıyo hiç birini anlamıyo

Çıkmayan ruj var göyada, öpüşürken behlülün çeneye kadar ruj olmuştu(valla dikkatlen seyrettiydim), o ruj ne zaman hemen kayboldu asıl, nano teknoloji bu ruj olsa gerekkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…