Aşk-ı Memnu Kanal D

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 12 Misafir)

MaLiBu, bebişim52+, Betuly, busejik, demothy+, forga, KızılDeniz, leptap, leylaaa07, nurdannurdan, oarslancan, prenses006

Valla ben rol mol anlamam besbelli işi pişiriyolar bunlar herkesın onunde...
O öpüşmeye akıllarında bırsey uyanmıyorsa harbıden ıyı oyuncularmıs derım yanı...
delikafadulden

bu bihter behlülü yedi bitirdi,adnan matmazelin gözyaşını sildi diye adama neler eder kim bilir haftaya .. kaydirigubbakcemile3

Çıkmayan ruj var göyada, öpüşürken behlülün çeneye kadar ruj olmuştu(valla dikkatlen seyrettiydim), o ruj ne zaman hemen kayboldu asıl, nano teknoloji bu ruj olsa gerekkaydirigubbakcemile3

bende dikkat ettim..hiç kalıntısı bile kalmadı
her tarafı ruj olmuştu oysaa kaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 12 Misafir)

MaLiBu, bebişim52+, Betuly, busejik, demothy+, forga, KızılDeniz, leptap, leylaaa07, nurdannurdan, oarslancan, prenses006

sırnaşık şeyBende varımkaydirigubbakcemile3

Nihale fırça çekişi nasıldı Behlülün :roflol:

şimdilik git bakalım dedi behlül , sanırım ilerleyen zamanlarda başka planları olcek :jeyyar:

adnan haftaya ki bölümde güya yine bişeyler görüyor ama hikaye abuk sabuk bişeydir gördüğü asıl matmazel çakacak olayı

Konuyu Toplam 28 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 16 Misafir)
bebişim52, BaiLeyS, busejik, ebrudem, forga, kıvılcım, leptap, leylaaa07, nurdannurdan, sherin, stelina, tly_ask

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…