Aşk-ı Memnu Kanal D

Ay bihtere ne iyi olduuuuuuu..delikafadulden
Oh.. Adnan bu kez de ,ben düşünmek istiyorum dedi..sositososito
Surat turşuya döndü..kafamçokkarıştı
Peyker çok tuhaflaştı, kafası karıştı tel.konuşmasından sonra..
İtiraf mı etti acaba Behlülü.?.yok yok.. o bana tecavüz etti falan demiştir..
alsanaalsanasmileİftiracı yelloz..
:mymeka:

pislik bihter gebersin ednan inanmasa bari diyecegim ama inanir sazan,sanki kac kere yapti nan bunlar is ondan bari huylansa kari verdimide adnana yarim yamalak tavana baka baka.behlule sapur supur adnana yarabbi sukur.kaydirigubbakcemile3

pislik bihter gebersin ednan inanmasa bari diyecegim ama inanir sazan,sanki kac kere yapti nan bunlar is ondan bari huylansa kari verdimide adnana yarim yamalak tavana baka baka.behlule sapur supur adnana yarabbi sukur.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
Yarım yamalak..
kız öylede olsa tutar mı tutar..

Behlül Bihterden ne hakla, ne sebeple nefret ediyo anlamıorum..

o,aşkının arkasında duramayan,zayıf ve kişiliksiz biri.. (az bile söölüyorum) ..
amcasının karısıyla aşk yaparken iyi de,şimdiki bu vizdan azabı numaraları niye ki..
tabii,anlarsa amca para çeşmesi kesilicek Behlül efendi için..
tiksiniyorum ben Behlülden!!!

aynennnnnnnnn sanki tek bihter suçlu sarı çiyan behlülllll klava:

aynennnnnnnnn sanki tek bihter suçlu sarı çiyan behlülllll klava:

Bihtere BİLE saygı duyuyorum,aşkının arkasında durabildiği için..
kocasından boşanarak,Behlülle birlikte olucak sonuçta çünkü..

ama Behlülllllkötükedihüso

duygularıma tercüman olmuşsun.bende gıcık oluyorum behlüle o daha suçlu ama burda habire bihter aşağı bihter yukarı deniliyor ama behlüle bişey söyleyen yok.esas hainliği o yaptı.amcası babası sayılır o büyütmüş bu günlere getirmiş onun yaptığına bak :mymeka: yani behlül üstelik bu cinselliğe aç bi erkek de değil kendisini tutabilirdi.derim çapkın olmasa etkilendi yakınında diye saldırdı ama değil yani :umursamaz:

behlulde bihterde suclu ikisinin sucuda agir hanimlar ama bir dusunun bakalim kim once baslatti bu hainligi bir dusununsempatiksalakcinni

behlulde bihterde suclu ikisinin sucuda agir hanimlar ama bir dusunun bakalim kim once baslatti bu hainligi bir dusununsempatiksalakcinni

tersleyip atsaydı o zaman Behlül efendi!
aşk yaparken iyiydi demi..
konu duyulucak ve resmi bi ilişki yaşıycak vede para kaynağı kesilicek diye caydı Bihterden..
hemde 2 kere..
iğğğğyyyy!!!

Adnana yapılan tartışmasız berbat bişey zaten,onu söölemiyorum bile..

konu,behlül efendinin iğrençliğikötükedihüso

Son düzenleme:

hatirladigim kadariyla bu igrenc konuyu ilk duyurmama cabasi bihterden gelmisti yasakkelimefilk bolumlerde firdevs hanimi evden uzaklastirmak istemisti rahat at kosturayim diyeaklinialirimsmile daha ortada birsey yokken sadece bakismalar varken ve su not meselesi vardi.sabah firdevs hanim adnan bey sizinle birsey konusmak istiyorum demisti arkadan behlul geldi bihterle bakisti her zamanki gibi firdevs hanim konusmaya baslarkenlmaz:

bihter:adnacim annem gitmekten vazgecti yalniz kalmaktan korkuyor bizimle yasamasi onun icin daha iyi olacak demismiydi dememismiydi.sempatiksalakcinni

kuyrugu sallayan bihterdi yesil isik ondan yandi eeee karsisindaki erkekte ne kadar red edebilir kuyruk sallayan birini allah askina arkadaslar.ohaoldumsmile

madem sallanan kuyruğa koştu,sonrasında da bihterden, boşanıp sadece kendisiyle birlikte olmasını istemeliydi..'dürüst idiyse eğer behlül efendi,sevdiyse gerçekten..'
ama bihter,daha fazla yalan olmasın,aldatma olmasın diye,kendisi boşanıp birlikteliğe devam etmek istedi behlülle..
veee behlül efendi ne yapptııı???
'behlül pisliği kaçarrr' dedi..

kesinlikle katılıyorum.. ikiside suçlu..aşkın arkasında durmak diye birşeyde yok vede.. bu haftada ednan' a gidip döneyim diyor.. onların ki aşk bile değil.. seviştiler bitti onların ki hırs ve tutku.. ikiside adi ama Behlül iki kat daha fazla adi Nihal'le nişanlanma karaktersizliğinide gösterdi..Neresinden bakarsam bakayım aileye bir tuhaf ve bence Bülent o ailenin çocuğu değil :))) dizinin yönü böyle değişsin bence..:))

ve en önemli konu Matmazel konusu.. o kadar karaktersiz içinde bi sağlam o kadın var ve hala dimdik durmaya çalışıyor ve hepsi dakkasına sattı kadını.. yani o Hilmi bey' e bile gidildi ama Matmazel çok kolay hiçe sayıldı..yazık..

birde o Cemile'de ki yürek keşke Beşir'de olsaydı biraz..klava:

bende behlül 2 kat daha fazla suçlu diyorum zatenkaydirigubbakcemile5
yoksa tutulcak tarafları yok ikisin deklava:

canim zaten ortada ask yokki sorun bu zaten ask yok sex var.
her iki tarafta sex icin heyecan icin girdiler bu kadar pislige ask olsa boylemi olurdu daha farkli olurdu ask yok ortada ben oyle goruyorum iki tarfatada yok behlulunku bir heyecan tutkuydu.bihterinkide ayniydi ama o biraz daha piskopata bagladi kendini behlul bensiz yapamaz bana geri doneceksempatiksalakcinnikendini hint kumasi yapti.bihter istedigini parmaginda oynatip gozunun onunde tutmak isteyen bir tip kisacasi piskopatsempatiksalakcinnibehlul ise yedigi haltlarin dogru olmadigini anladi nereden donersem kar dedi peki ya bihter kadin durmadan senaryo yaziyor ona bunaakannehir

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…