pislik bihter gebersin ednan inanmasa bari diyecegim ama inanir sazan,sanki kac kere yapti nan bunlar is ondan bari huylansa kari verdimide adnana yarim yamalak tavana baka baka.behlule sapur supur adnana yarabbi sukur.kaydirigubbakcemile3
valla onlarda tutar biz de saatlerce ayaklari tavana diksekte tutmaz.oyyyy nerelere gidem ben
Behlül Bihterden ne hakla, ne sebeple nefret ediyo anlamıorum..
o,aşkının arkasında duramayan,zayıf ve kişiliksiz biri.. (az bile söölüyorum) ..
amcasının karısıyla aşk yaparken iyi de,şimdiki bu vizdan azabı numaraları niye ki..
tabii,anlarsa amca para çeşmesi kesilicek Behlül efendi için..
tiksiniyorum ben Behlülden!!!
aynennnnnnnnn sanki tek bihter suçlu sarı çiyan behlülllllklava:
Behlül Bihterden ne hakla, ne sebeple nefret ediyo anlamıorum..
o,aşkının arkasında duramayan,zayıf ve kişiliksiz biri.. (az bile söölüyorum) ..
amcasının karısıyla aşk yaparken iyi de,şimdiki bu vizdan azabı numaraları niye ki..
tabii,anlarsa amca para çeşmesi kesilicek Behlül efendi için..
tiksiniyorum ben Behlülden!!!
behlulde bihterde suclu ikisinin sucuda agir hanimlar ama bir dusunun bakalim kim once baslatti bu hainligi bir dusununsempatiksalakcinni
tersleyip atsaydı o zaman Behlül efendi!
aşk yaparken iyiydi demi..
konu duyulucak ve resmi bi ilişki yaşıycak vede para kaynağı kesilicek diye caydı Bihterden..
hemde 2 kere..
iğğğğyyyy!!!
Adnana yapılan tartışmasız berbat bişey zaten,onu söölemiyorum bile..
konu,behlül efendinin iğrençliğikötükedihüso
behlulde bihterde suclu ikisinin sucuda agir hanimlar ama bir dusunun bakalim kim once baslatti bu hainligi bir dusununsempatiksalakcinni
canim zaten ortada ask yokki sorun bu zaten ask yok sex var.
her iki tarafta sex icin heyecan icin girdiler bu kadar pislige ask olsa boylemi olurdu daha farkli olurdu ask yok ortada ben oyle goruyorum iki tarfatada yok behlulunku bir heyecan tutkuydu.bihterinkide ayniydi ama o biraz daha piskopata bagladi kendini behlul bensiz yapamaz bana geri doneceksempatiksalakcinnikendini hint kumasi yapti.bihter istedigini parmaginda oynatip gozunun onunde tutmak isteyen bir tip kisacasi piskopatsempatiksalakcinnibehlul ise yedigi haltlarin dogru olmadigini anladi nereden donersem kar dedi peki ya bihter kadin durmadan senaryo yaziyor ona bunaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?