Aşk-ı Memnu Kanal D

Hürrem ben de düşünüyordum izlerken Behlül bir daha mı gidip mantı yiyecek diye kaydirigubbakcemile3 Ne iştah filan demiştim:roflol:

bende ilk öyle düsündüm, ama fragmani tekrar izledim meraktan =) arkaplana bakarsaniz nihal manticida degil evde baska birine bagariyo sanirim.

fragmanda öyle gösteriyolarki millet iyice meraklansin, halbuki bülentle gösterseler cok heycanlanmicaz =)

Kızlar şimdi bu firdevs beş parasız ya, ama çook zenginmiş imajı çiziyor ya. E peki bunlar evlenince ortaya çıkmayacak mı beş parasız olduğu. Ne dicek o zaman iflas mı ettim dicek.:uhm:

bence de cemile çok şımardı

fragmanı beğendim,hareketli bi bölüm yaşasınnnn:lepi:

bence firdevs evlenmedi... adam bence hayalini anlatıyo..evlensek gazetelerde böyle başlık atarlar gibisinden..

Bence de.. adam evlenme teklif ediyor galiba ama firdevs hemen evet demez naz niyaz yapar

yaaa firdo adnana bihter senden hamile diyor sanırım adam yenıden barışcakk tüh yaa

buna da katılıyorum tam da orda bitecek galiba

Bihter iki yerden birden reddedilince kahroluyo zilli peykere ne yalanlar atıyo acaba...

vay anam vay kumpasa bak kumpasa bu aptal ednan benim bebegimi tasiyor diye bihterinen barisacak peykere herseyi anlattimi bu zilli bihter simdi?ay hic birsey benim sucum degil diyor yuh diyorum hizaya gelakannehir

adnan la konusurken nasilda timsah gozyaslari akitiyor ay rujunun rengide hic gitmemis bihter ionu daha bi cadi gostertmis sempatiksalakcinnibeter olasica biri sunu durdursun hala ortaliga tehtit yagdiriyor.anakonda firdevs is basinda yetmedimi cetoyu aldigin sus bi artik onun yerinde olsam herseyi anlatirim zamaninda bihter adnani annesine inat almisti.

Bihter'in Behlül'le konuşurken ki ses tonu ve hareketleri iğrençleşiyor çok..ne yürümesini bilir ne konuşmasını :)))))

Bihter'in Behlül'le konuşurken ki ses tonu ve hareketleri iğrençleşiyor çok..ne yürümesini bilir ne konuşmasını :)))))
demek ki heyecan yapıyor eyvahedigeldismile aklinialirimsmile
behlülü sevmem ben bu arada bayanssulusmile

ya tüm bu olanlardan sonra birde kalkıp bihter etnandan hamile denilse.
ortaya şüphe doğmazmı ?
en azından etnan düşünmekten kafayı yer be...

bitter behlül e diyoki hala içimde senden bir parça var dokun vs vs..behlül nefret etmiş dokunmak bile istemiyo :roflol::roflol::roflol:

ay ne behlül istiyo ne adnan biter ortada kalakaldı...şimdi de ednan ı kandırıyolar ednan da mal olduğu için kabul etcek....inancak tekrardan...akıl etse de dna vs istese bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…