o benim de dikkatimi çekti önce nihali koydular sonra da vaz mı geçtiler acaba? sempatiksalakcinni
Hürrem ben de düşünüyordum izlerken Behlül bir daha mı gidip mantı yiyecek diye kaydirigubbakcemile3 Ne iştah filan demiştim:roflol:
yaa iyi de evin hanımı bihterle nihal.... bağırmaları bence çok normal çünkü aşağısı haddini çok aşıyor...hele cemile.... neymiş kahve istememiş önce,şimdi niye istiyomuş...yapcaksın görevin değil mi? sana niye para veriyo ednan o zaman....
yaa iyi de evin hanımı bihterle nihal.... bağırmaları bence çok normal çünkü aşağısı haddini çok aşıyor...hele cemile.... neymiş kahve istememiş önce,şimdi niye istiyomuş...yapcaksın görevin değil mi? sana niye para veriyo ednan o zaman....
Kızlar şimdi bu firdevs beş parasız ya, ama çook zenginmiş imajı çiziyor ya. E peki bunlar evlenince ortaya çıkmayacak mı beş parasız olduğu. Ne dicek o zaman iflas mı ettim dicek.:uhm:
uuuuu çok güzel olucak bu bölüm
bence firdevs evlenmedi... adam bence hayalini anlatıyo..evlensek gazetelerde böyle başlık atarlar gibisinden..
yaaa firdo adnana bihter senden hamile diyor sanırım adam yenıden barışcakk tüh yaa
demek ki heyecan yapıyor eyvahedigeldismile aklinialirimsmileBihter'in Behlül'le konuşurken ki ses tonu ve hareketleri iğrençleşiyor çok..ne yürümesini bilir ne konuşmasını :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?