öyle uyuz bölümdiki hicbisey olmadi dizi ayrintilardan ibaret söyleki;
nefes alip vermeleleri
göz kirpmalari
uyumalari kalkmalari
yemek yemeleri
süslenmeleri
vs..bunlari izledik anacim izlemesemde olurdu...
iyi ki izlememişim gerginim zati
amaaan bu gidişle konuyu nasıl bulacaklar merak ediyorum..sezonu haziranda kapatırlarsaaa oooo:dilcikar:
İşte bitene kadar bu bebek olayı ile oynarlar.
birde fragmanda bülent,nihal ve behlül sasiriyorlar bi olaya ,neymisda adnan silahi elindeymis,bende cok önemli bisey sanmisdim fragmani izlerken
bihtere azda olsa üzüldüm,behlül resmen tüm sucu ona atti,hani "benimsin sen benimsin sen" diyordu behlül,yada o göz yaslari felan ,ask sin felan diyordu ,resmen yüz üstü birakip gitmek istedi behlül ama bihter öcünü alirsa iyi eder,cünkü bu yanlisi tek basina yapmadi bihter
bebeği kesin düşürecek çünkü romana göra oo bebek doğmayacak..doğsa bile adnan DNA isteyecek bu şekilde öğrenip bihteri doğrayacak,behlülü oylum oylum selvi boylumsırnaşık şey
adnan o karekterde degil..adnan zaten bitirdi bitter cikolatasini
gercegi ögrenince behlülü dittir edicek evden
bihter zaten geri gelmiyecek bir daha
olan belüle olcak sempatiksalakcinni
izlemedim iyiki de izlememişim...bi halt olmamış yine desenize..kabak tadı verdi çünküm
bu arada behlül kaçar die bir slogan var ya...işte dizi bitince o slogan gerçekşiyo..behlül gerçekten kaçıyo...bitter intihar etmeden önce kaçıyo hemde...
o karakterde benceÇok üzgünüm çoook behlülün aşk yuvasına kadar giden insan onuda yapar hala şüpheli çünküa.s
bihterin intihat etmesi lazım sona göre öyle hatırlıyorum okuyalı epey zaman geçti.eski türkçe ile okudum yanlış anlamış olabilirim:roflol:
acaba bihter intihar ederse bebek karnindaykenmi intihar edecek romanda hamile oldugunu hic okuyamadim netten bakdimda ,diziyi degistirmesinler sonunda
hergsey olabülü:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?