olabülemezzsırnaşık şey
keske behlül ve bihter baska dizide baska asiklari canlandirsalardi ben cok yakistiriyorum aslinda ikisni birbirine.
banene iste olabülü :dilcikar:
behlül kime yakismazki kaydirigubbakcemile3
nereye koyarsan koy biblo gibi cocuk heryerde güzel duruyo sipa
biz de olabilüü olabülemezz derken topiği uzatsak ne güzel olurdelikafadulden
behlül kime yakismazki kaydirigubbakcemile3
nereye koyarsan koy biblo gibi cocuk heryerde güzel duruyo sipa
denize bakarken bihterle boynunu gördününmü?? biri girtlaklamis gibi kipkirmizi bir iz vardi yada baska seydisırnaşık şey,behlüle bakarken tepeden tirnaga incelegidim icin :roflol:
behlülün nihalini yanagindan makas almasina ne demeli cocuk iste nihal cocuk dün nette gezerken gördüm nihal 46 kiloymus hic inanasam gelmedi
ya ben 70 lerdeyim ondanmi inanamadim CADIARZU
Ya bihter çok minyon geliyor benim gözüme, yanındakilere yakıştıramıorum, yine adnana falan yakışıyor ama behlülün yanında çocuk gibi kalıyor. Nihalde süzme salak yani. Şu bülentli sahnelere gıcık oluyorum hiç sempatik gelmiyor bana nerdeyse kanal değiştiricem. O silah olayıda çok saçma idi, aklıbaşında görünen biri intihare teşebbüs edermi hiç.
Pekerlerin evi çok hoşuma gdiyor. Nihatla çok yakıştırıyorum.
yakışıklı adam görmesek sapsarı yaa:dilcikar: ama normalde kıvanç tatlıtuğ çok efendi bir karakter o şakilde severim kendisini..dünya ahiret bacım olsun:roflol:
hicde dikkatimi cekmedi bide tv büyük kücük olsa hicbiseye dikkat edemicem demekkisırnaşık şey
ne göz varmis sendedeakannehir
boyu çoook kısa nihalin ondan normal 46 olması..kuzenim aynı ufak tefek 47 kg ama aynı gösteriyoruz..benim kilo artık sabaha kadar değişbeilir topiğe girdiğimden beri 2 tane bitter çikolata 4 tane kek(madre senin yüzünden:mymeka:) 3 tane elma yedimbenneyaptımki
Açım zaten gece gece kek istettirdiniz, sütüm çekilcek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?