bu evin sahibi bihteride taniyor misafir ettine göre acaba dizide ne olcak daha biliyormudur ki:uhm:
Ya kizlar salakca bir mesaj olucak AMA hani su firdevsin kirigi varya ak sakalli dede cetin bu kadar janti bu kadar zarif ve soylu bir adamsa neden bu firdevs burusugunun pesinde melih bey takimini firdevsin kocasini boynuzladigini yedigi haltlari hic mi duymadi Boyle kralice gibi davraniyor anlayamadim yoksa bir numarami cikicak altindan
öhööö ben resimlere bakarken konu gitmiş:1shok:
pilatesi bi gün yaptım yaa kemiklerim acıdı gıcık oldum ebru ballıyadelikafadulden
üüü 63 de çok fazlaymış canım:mymeka: arada ne var ki bişey olmaz okadardan.benim 1 kg var göbektebu iğrenç ötesi kekle 2 kg olmuştur:1shok:
Arada bir nesrinin nisanlisi cikiyor ya birde hehehe,ama süphelendi nesrinle neydi o teyzenin adi o kaidn sahikemiydi dilimin ucunda yaa
Evet Madre cim sanirim aldatmamak sakin yasamak cok tekduze sosyetiklikte AMA Ben aksakalli cetocuguma yinede aciyorum kobra firdevs zehirliycek pamuk gibi adamcagizi
Evet Madre cim sanirim aldatmamak sakin yasamak cok tekduze sosyetiklikte AMA Ben aksakalli cetocuguma yinede aciyorum kobra firdevs zehirliycek pamuk gibi adamcagizi
salonlari nasil olcak cok merak ediyorum hic göstermiyorlar
göbek icin mekik cekicen kisim gamyoncuiremsu##bide yere sirt üstü yatip bacaklar dümdüz iken bacaklarini biraz havaya kaldirip bekleticen bak karnin nasil aciyacak kas olacak kas denesengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?