Aşk-ı Memnu Kanal D

günümüz sosyetesinde bu tür seyler normal sekerim aldiris etmiyorlar..
duymuyomusun tv de aldatan aldtana..
firdevs de cok alimli bi kadin hal hareket cok asil ve yasina göre cok cok güzel ceto nun yerinde olsam bende tav olurdum firdoya..firdo burusuksa cetoda beyaz saklli dede.. ama karizma,, uyuyolar ama demi:icecream:

Arada bir nesrinin nisanlisi cikiyor ya birde hehehe,ama süphelendi nesrinle neydi o teyzenin adi o kaidn sahikemiydi dilimin ucunda yaa

Evet Madre cim sanirim aldatmamak sakin yasamak cok tekduze sosyetiklikte AMA Ben aksakalli cetocuguma yinede aciyorum kobra firdevs zehirliycek pamuk gibi adamcagizi

göbek icin mekik cekicen kisim gamyoncuiremsu##bide yere sirt üstü yatip bacaklar dümdüz iken bacaklarini biraz havaya kaldirip bekleticen bak karnin nasil aciyacak kas olacak kas denesengözlerimebaksanab

Evet Madre cim sanirim aldatmamak sakin yasamak cok tekduze sosyetiklikte AMA Ben aksakalli cetocuguma yinede aciyorum kobra firdevs zehirliycek pamuk gibi adamcagizi

cetonun parasini yiyicek baska bisi yapmaz zaten yaslanmis ceto harcyiiversinler iste mezara götürcek degil ya kaydirigubbakcemile3

cetindede bir ses var ,hele türkcesi diyor ya hosgeldin hayatima aslinda hosgeldim hayatimin icine etmeye dese daha iyi olur firdevs baska kart horoz buldumu ona gidecek nasilsa

cetode ne cetoymus yillarca firdevs unutmamais,dans ettiklerini bile unutmus firdevs hakli kari kac kisileri daha hatirlamiyordur allah bilir,zaten gercek hayatta gönül yazarin eski kocasini bir ara ödünc almis :roflol:

göbek icin mekik cekicen kisim gamyoncuiremsu##bide yere sirt üstü yatip bacaklar dümdüz iken bacaklarini biraz havaya kaldirip bekleticen bak karnin nasil aciyacak kas olacak kas denesengözlerimebaksanab

demesi kolay eşim gibi sen de beni asker zannediyor:dilcikar: kendisinin kocaman göbeği war o kadar spora rağmen:mymeka:

neyse ben gidiyorum bacım iyi geceleryerimseniben kızım yine yarıladı uykuyu..ben de uyuyammirmirmirmir bu arada kızımın dişi patladı teyzesi sabaha kadar sesizce çıkıverseolumunekankayizsmile
hadi öptüm

iyi geceler millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…