çok haklısın arkadaşkaydirigubbakcemile5 behlül de cezasını çekmeli :umursamaz:Bihtere acımak değilde, benim sinirimi bozan, ortada yaşanmış bir durum var 2 kişi arasında yasak bir ilişki yaşanıyor, kadın acı çekiyor, adam gayet rahat, hemn başkasının kollarına atıyor kendini, bunu bir kadın olarak hiç adil bulmuyorum Tmam yaptıkları affedilemez bişey, ama bunun bedelini her ikli tarafta ödemeli.
çok haklısın arkadaşkaydirigubbakcemile5 behlül de cezasını çekmeli :umursamaz:
biri bizi duysun
kesinlikle!! behlül de sürünsün kaydirigubbakcemile5
valla bihter psikopata bağladı.yavaş yavaş intihara yaklaşıyo. kızlar siz olsaydınız nasıl bir son yazardınız ?:uhm:
bihter salona herkesi toplar...
bihter:
nihal seninle behlülün arasını annem yaptı ..sebide bizi ayırmak için..
bizi derken behlülle beni..
biz behlülle evde,rivada,bahçede,yatta heryerde birlikte olduk...
bana kadınımsın dedi..
ama şimdi seninle birlikte ..
beni çok seven o adam şimdi kendini sende temizlemeye çalışıyor...
üzgünüm bebeğimi ve babasını alıp gidiyorum...:CüvCüv:
bihter:
behlül benimle geliyormusun???
behlül tabi bön bön bakar...:1shok:
behlül:
bihter sen ne diyorsun, sen srahoşsun der...:1shok:
bihter:geliyormusun?
behlül:hayır..
yani geliyorsun der ve tabancasını çıkarır önce behlüle sonrada kendine sıkar..
bu dizi ancak böyle bitmeli...
şu nihal de ne azgınmış ya istiyorum istiyorum
benim anlamadığım gayet rahat bi şekilde oldu bitti nihal sabah çok sevindirikti sempatiksalakcinni bu iş okadar kolaymı ya bu sitede bi çok kız ilk geceden korkuyo nihalden örnek alsınlar kaydirigubbakcemile3
bide müjde verir gibi bihtere anlatması yokmuydu koptum orda kaydirigubbakcemile3
Ya ben internette Nihal ve Behlül için yapılan yorumlardan tiksiniyorum artık, neymiş Nihal le Behlül evlenmeliymiş çok yakışıyolarmış bu tür yorumlar yapanlar bu diziyi nereleriyle izliyor merak ediyorum.
Dizi öyle bir hal aldı ki acı çeken tek kişi Bihter. Behlül yeni bir aşka yelken açıp paşalar gibi yaşıyor. Nihali mutlu ediyor istediklerini veriyor ya :jeyyar: sütten çıkma ak kaşık artık suçu günahı kalmadı... Son iki bölümdür Behlül e çok pis gıcık olmaktayım
Bir de aldığım bir duyuma göre diziyi 1 yıl daha uzatacaklarmış, demek oluyor ki junior Behlül ü göreceğiz :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?