Aşk-ı Memnu Kanal D

bihtercigim cok aci cekiyor yaa :-(((
Behlül boyun posun devrilsin emi pis herif nasil kiydin bihtere sen,
yazik oldu bihtere hak etmiyordu bunlari
:1no2:

Ah canım yazık oldu sonuçta Bihtere evet..

Kadın Adnan'ı da seviyodu ama behlül'e aşıktı..
Ve aşk uğruna,aşksız giden evliliğinden vazgeçmeyi,parayı ve ünü de terketmeyi ve boşanarak, aşık olduğu adamla kaçıp gitmeyi göze aldı..
2 kere hemde..
Sonuç olarak her ikisi de günahkar..
fakat,
Kadının gözünün önünde, Behlül, 'amca' kızıyla nispet yapar boyutta ilgilendi..
Ve sonuçta o kızın da günahına girdi! Hem de gerçek anlamda..

Behlül efendi,hem Bihter'le vakit geçirdi! Hem de sonuçta 2 kere ekti Bihter'i,yarı yolda bıraktı.. Nedeni çok açık; para ve ün düşkünlüğü..

Sadece birlikte dizi izleme paylaşımı ve sonuç olarak eğlenme amacı taşıması gereken bu topikte;
Ben de bunu böyle görmemeyi ısrarla sürdürenleri ve hakaret içeren ve çok büyük bir hadsizlikle ahlak anlayışımızı sorgulamaya cüret eden arkadaşı KINIYORUM!!!
Zira o hakaretleri kabul etmem mümkün değildir!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Erkekler hep aynı hep aynı..
Önce asığım seviyorum diyerek daha sonra kadına tamamen sahip olarak ardından yine kendi popolarının derdine düşüp kadını mutlaka ortada bırakıyorlar.uzaktan bakılınca klasik türk filmi senaryosu gibi dursa da hayat bu..! erkek oyuncak istiyor kadın oyuncak oluyor sıkılınca da atıyor erkekler..
Kadınlar duygusal,bihter de duygusal bence tutkuyla değil gerçekten aşkla behlüle yanaştı.
Ama elbette karşılıklı değil duygular bihter behlül için sadece güzel bir heyecandı
böyle olacağını bihter gibi biraz daha kaşar bir kadın önceden tahmin etmeliydi..
bu tip erkekler hiçbir zaman aşık olmaz ki sadece menfaatleriyle yaşarlar..
kimi zaman seks kimi zaman popülarite kimi zaman para..
yok mu çevrenizde ünide okuyan herhangi bir kız bu tip bir erkek görebilir etrafında..
nihal ise kaymak kısmını yiyecek behlül'ün adnan'a olan zaafının kaymağı nihal'e kaldı.
ve artık o bir kadın eşitlendi bihterle..
zaten son zamanlarda tek amacı minik bihter olabilmek..
ben inanıyorum ki bihterle ilişkisini öğrense bile vazgeçmez behlül'den..
bu da adama tapan bu forumda da mevcut olan kadın tipini simgeliyor..
adam ne yaparsa yapsın yeter ki benim olsun ..!!

bir yıl felan uzarsa diziyi düşünmek bile istemiyorum akannehir zaten saçmaladılar iyice
nasıl saçmalarlar tahmin etmek güç değil...
pihter ednanın çocuğu diye behlülün çocuğunu doğurur..bu arada nihalde hamile kalır o da doğurur..
elif çıkar gelir amerikadan behlül bu çocuk senini der...:hulya:
o süre içinde behlül elde ettiği kadınlardan sıklılır ve başka aşklara yelken açar...kaydirigubbakcemile
onlarda hamile kalır felan sempatiksalakcinni
ednan kırk binkere pihtere özür dilemeye devam eder...
beşir uyuz uyuz durur..
firdevs evlenir ihtişamlı yaşamaya devam eder...bu arada çetinin kızı ortaya çıkar
fridevsin hayatını kabusa çeviriri babsından ayırmaya çalışır ohaoldumsmile
bu dizi böyle devam eder edersede ...
ama lütfen bitsin !en geç haziranda...

bihterde behlülde yaptıklarında sonuna kadar haklı.

bihter niye aldatmasın kocasını adamda para var ama libido yok.behlül genç yakışıklı ve hızlı.birinin parası diğerinin belden aşağısı.kocasının yiğeniymiş hiç farketmez adam yakışıklı bi kere.

behlül niye bihterle yatıp kalkmasın koskoca amcası utanmıyormu gencecik kızla evlenmeye paradan başka ne verecek ona.vereceği varsada belki ayda bi defa.e o kadında can düzenli olması lazım dimi.

seks yapınca adı seks deilde aşk olucakki yaptığın yanlışı bi kılıfa koyasın dimi..

ya bırakın kızlar tartışmayı.bihter ve behlül gibi insanlar kimsenin 1 kilometre yanından geçmesin.şu haklı ama oda bunu yaptı felan filan boş şey bunlar.

valla mevcanim adnandada libido vardir zanimcasempatiksalakcinni fakat bihter adama herzaman totosunu donup yatarsa,yada bu gece senden sevkat bekliyorum:teselli: derse ednan bey nasil performans gostersin bi diyin bana

nereden tutarsaniz tutun ikiside hatali aldatan taraf dahada hatali,behlulun nasil bir insan oldugunu biliyordu bihter ablasindan dolayi hani hep cemkiriyor ya ablam cok cekti behlulden diye,girmeseydi koynuna madem aldatacakti adnani disarda erkekmi yoktu diyecegim ama iste olayin boyle olmasi gerekiyordu.

nihale ve ednana cok uzuluyorum yikilicaklar resman heleki bulent yazik cocuga birde anne deyip duruyor.anne kelimesinin kutsalligindanda utanmiyor bihter.

kızlar, ben de diziyi takip eden biri olarak arada yorumlarınızı okuyorum
gerçekten çok güzel, hoş, eğlenceli yorumlar yapan arkadaşlar olduğu gibi
dizi ile gerçek hayatı birbirine karıştırıp gerginlik yaratan yorumlar da yok değil.
Tabiki dizi gerçek hayattan kesitler taşıyor, ama çok da ciddiye almamak lazım bana kalırsa.

Ben ne bihter ne de behlülün tarafındayım. Ikisinin de savunulacak tarafı yok çünkü.
Ama adnan ve firdevs hanım da bir o kadar suçlu bence lmaz:

Adnan başında hata yaptı bence, genç bir kıza ben ne verebilirim ya da ondan ne bekleyebilirim diye düşünmeliydi, bihter yaşı gereği düşünememiş olabilir, annesine karşı zafer kazanmak, aklınca babasının intikamını almak amacıyla adnan annesine kalmasın diye evlendi adnanla. Tabi serveti de gözünü kamaştırmış da olabilir ama zaten bihter görmemiş biri değildi ki, sonradan iflas etmiş bile olsalar çocukluğundan beri o ihtişamlı hayatı yaşamış zaten, yine zengin ama adnandan daha genç başka birini bulabilirdi.
Ama adnan genç bir kızın duygularının değişken olabileceğini, bugün onu sevdiğini söylese, ya da öyle zannetse bile yarın pişman olabileceğini düşünüp baştan hiç bu işe yanaşmayacaktı. Ona en uygun kişi matmazeldi bence bilmiyorumkismile O da bihterin gençliğine güzelliğine kapılıp enine boyuna düşünmeden kalkıştı bu işe. Bu yüzden o da suçlu. adnan bihterle evlendikten sonra behlülün o evde kalmaması gerekiyordu ayrıca Her ne kadar yeğeni bile olsa ateşle barut misali sonuçta bihter için behlül yabancı biriydi. Yani behlül kendine ayrı bir ev tutup çıkmalıydı o evden. Ara sıra gelse bilmiyorum bu kadar iş ilerlermiydi yine :sm_confused:.

Bihter behlülün genç ve yakışıklı oluşuna kapıldı, tutku, seks, aşk ne derseniz deyin artık, ama bihter behlülle ilişkisi ilerleyince adnana herşeyi anlatıp ayrılıcam ondan deme cesaretini gösterdi ve behlüle gidelim buralardan dedi ki yola çıktıkları halde behlül yanaşmadı. Çünkü behlül amcasının imkanları olmasa ne yapar orası meçhul.tembel biri bir kere. Çalışmayı sevmiyor. Adam ona gel holdingte çalış diyor okulu bahane ediyor, okula falan da gittiği yok, aşk meşk peşinde Şeniz Yani ekmek elden su gölden zevk sefa içinde yaşamak iyi geliyor ve o yüzden o hayatı bırakıp bir kadın için çekip gitmez yani.

Bihter onu ayartmış olabilir, ama o da bihterin peşini bırakmadı ki. Zorla öpmeler falan filan. Baştan yanaşmayacaktı hiç. Bu benim amcamın eşi ne kadar bişeyler hissetse de iradesine hakim olmalıydı, hatta bihter onu sezon finalinde seradaki odaya çağırdığında bile gitmeyecekti ama malesef zaaflarının kurbanı oldu. Sonra bihterle rahat buluşup ilişkiye devam etsin diye rivadaki evi tutmalar falan. Bunları zaten hepiniz biliyorsunuz niye anlattığıma gelince behlül şimdi hiçbişey olmamış gibi bihteri suçlu çıkarıyor, bihter de hırs yaptı bazı arkadaşların dediği gibi psikopata bağladı, beni terkedemezsin, bensiz yapamazsın, bana döneceksin falan filan. Behlülün yapması gereken bu durumlar yaşandıktan sonra çekip gitmekti. Nihalle falan ilişkiye başlamayacaktı. Madem bir halt yedin ve sözde pişman oldun vicdan azabı çekiyorsun çek git evden, ne orada kal ne de nihalle nişana falan yanaş. Bir yanlışı başka bir yanlışla örtmeye çalışma yani.
Firdevs hanım desen ekstra suçlu madem kızını behlülden uzak tutmaya çalışıyorsun nihal yerine başka birini bulsaydın ya, behlül o evde olduğu sürece değişen bişey olmazdı ki. Hilmi bu işleri ortaya çıkarmak için ortaya bir taş atmasaydı bihterle behlüle nihal falan vız geliyordu, nihale rağmen devam etmediler mi ilişkilerine. nihal sadece bir kamuflajdı :1ninca::1ninca: Ne zaman behlül, amcasının hilminin ceza makbuzunu falan gönderip şüphelenip, eve gitmesi sonucu perişan hale düştüğünü gördü o zaman dank etti, pişman oldu. Ama iş işten geçti tabi, şimdi bihter hamile, behlülden ümidini kesmiyor onu tekrar kazanıp birlikte gitmeyi planladığı için şimdilik bebeği gizliyor. Babasının mezarında da söyledi ya bebeğimi gizleyemeyecek duruma geldiğimde ne yapıcam kalmak gitmekten daha zor falan diye. Şimdi de annesine bu işi boz diyor. Yani iyice çıkmaza düştü. Bir yanlışı hep başka bir yanlışla düzeltme yönelimi var malesef lmaz:.
Behlülün yapacağı evden ayrılıp, belki de yurt dışına falan gitmekti yani nihalle olmamalıydı
bihterin yapacağı da yine adnandan boşanıp o şekilde yoluna devam etmekti. Behlülden vazgeçemiyorsa boşandıktan sonra kazanmaya çalışsaydı madem. Ama malesef hem behlül hem de bihter adnanın imkanlarından vazgeçmeyip adamı arkadan vurmaya devam ediyorlar.

Ben çetinin firdevsle evleneceğini de sanmıyorum. Yani çetin geçmişle ilgili bazı duyumlar alıp vazgeçebilir firdevsten. Yani bana öyle geliyor.

Ve ben de bazı arkadaşların düşündüğü gibi nihalin de hamile kalacağını düşünüyorum.

Tam anlamıyla kitaba bağlı kalmıyorlar sanırım.

Sonu da çok sürpriz bir şekilde olabilir gibi geliyor. Yani bir intihar olacak bence de ama bu bihter mi behlül mü adnan mı olur orası da meçhul.

biraz uzun yazdım kızlar kusura bakmayın ama bunlar da benim yorumum

senin tespitlerin çok doğru canım. çok haklsın gerçekten
ama adnan olgun bir erkek olarak başında bunları düşünüp bu işe kalkışmasaydı keşke.

Sonuçta birini aldatmak istiyorsan hep bir sebep bulursun ister zengin ister fakir ister libidosu olsun ister yeğeni.. yapılan aşksada kaldı ki ilk başta öyleydi nedense şimdi Behlül kandırılmış ırzına geçilmiş kullanılmış gibi gösteriyor kendisini yani sonuçta ortada nikah var ve haklı diyosunuz boşan yap!!..üstüne kalk birde sıvazla nişanlan ikiside gerizekalı ikiside şuan yaşadıklarını hakediyor..Dizinin sonunda en çok Matmazele sevineceğim bu kesin..

her ne kadar sonu tam tersi olacaksa da BEHLÜL E ÖLÜM YAŞASIN BıHTER !! (Allah içimi biliyo yalan sölüyecek halim yok) :jeyyar:

Sen naptın ya biz burada dizinin kritiklerini yapıyoruz, sen toplumsal kritiğini incelemesini eleştirisini her bir şeyini yapmışsın...

Yapmışsında Bittere acıdım diyenlerin bu yasak aşkı masum gördükleri anlamını nasıl çıkardın anlamadım. Son bir kaç bölümdür yaptıklarının bedelini ödeyen tek kişi Bihter acı çekiyor saçmalıyor dengesizleşiyor her türlü ruhsal çözümlemelerini görüyoruz. Sadece Bihter yaşayınca bunları (Behlül paşalar gibi yaşıyor) izleyenlerden bazısı acıdım dedi haliyle. Ayrıca gazetelerin 2. sayfası demişsin ama bu izlediklerimiz 100 yıl önce yazılmış bir romandan canlandırılıyor. Roman da Bihter karakteri aynen böyle zaten sadece karnında bebesi yoktu :hulya:

Bak bende Nihal ve Behlül evlensin kavuşsun yorumlarına kıl oluyorum ama senin gibi toplumsal çöküş yaşanmış gençlik elden gitmiş diye abartmıyorum, olgunlaşmamış liseli kız yorumları gibi geliyor o kadar...

Burada kimsenin bir kere bile Bihter i savunduğunu görmedim evet acıdım dediler insan böyle bir çöküşte olan insana acıyabilir de.

Sen çok ağır yazmışsın, istersen Bihtere karşı vurun kahpeye misali girişelim ne dersin ha Çok üzgünüm çoook hatta Bihtere acıdım diyenlerede girişelim savunuyorlarmış ya yaptıklarını

Ben ısrarla Behlül ve Nihal e girişmek istiyorum :mymeka:
Bihter zaten ettiklerinin bedelini ödüyor ben bu evin hanımıyım diye gezmelerini hizmetçilere gövde gösterilerini Behlül e olan öfkesinden yaptığı açık zaten...

Son düzenleme:
Kızlar, bir diziyi bu kadar ciddiye alıp konuyu kapattırmayın, cezalar almayın...
Bu yazılı ilk ikaz tekrarında gereken yapılacaktır

69. Bölüm Özet

Bihter’in umutları yerle bir oluyor

Behlül’le Nihal arasında gerçek bir ilişkinin başladığına dair art arda gelen işaretler Bihter’in tüm umutlarını yerle bir ediyor. Bihter son bir çare olarak annesine doğru savruluyor.

Nihal’in dudaklarından dökülen her söz, Bihter’in kalbindeki yangını körükler. Bihter incinen gururunu, Behlül’ün Nihal’i kullanarak kendisinden intikam aldığına inanarak onarmaya çalışır. Behlül, Bihter’den uzak durmaya kararlıdır. Nihal’in masumiyeti, Behlül’ün geçmişini temize çekecek en değerli sığınaktır. Bihter’in Cemile’yi kovmasıyla başlayan gerginlik tırmanmaya başlar. Bu konu bile Bihter ve Behlül’ün arasında büyük bir çekişmeye neden olur. Bihter, Behlül’ü daha da huzursuz etmek üzere bıçak üzerinde yürümeyi bile göze aldığını hissettirmek için, Beşir’i köşke geri çağırır. Yalıdaki gergin hava Firdevs Hanım’ın seyahat dönüşü verdiği müjdeli haber ile biraz olsun dağılır. Behlül’le Nihal arasında gerçek bir ilişkinin başladığına dair art arda gelen işaretler Bihter’in tüm umutlarını paramparça etmektedir. “Firdevs Hanım’ın kızı olmak” gerçeği, tükenen umutlarına son bir çare olarak Bihter’i, annesine doğru savurur.

Uuu topik karışmış, neyse kızlar siz izlemenize bakın.Kurgu şeyleri bu kadar ciddiye almayın, Allah kimseye böyle bir hayat yaşatmasın ne diyeyim, tüm zenginliğine rağmen bana çok sıkıcı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…