Aşk-ı Memnu Kanal D

ay behlul bihteri yaraliyormu ne bebek dusmesin,sonund anihatta anladi gozleri ikisinin uzerinde

ne asalak oldu su bihter allahim yaptiklarindan hic pisman degil ya ve hala kendini vazgecilmez saniyor ah adnan ah yaktin basini yaktin.cek simdi o cemkirmeleri

ben bu evin hanimiyim ben adnan ziyagilin karisiyim kötükedihüsosimdimi aklina geldi karisi oldugu.

kimi kandiriyorsun bihter kimi?

Son düzenleme:

vereliniortak

nihal sacini kestirmis yahusmus kucuk zilliye,kapidaki firdevsmi aceba deniz hanimmi,peykermi yoksa nihalmi?

ha bu arada behlul ask dilenecekti ya bihterden tersi oldu yahu bihter firdevs hanimdan dileniyor yap aramizi diye hahaa

Son düzenleme:
şu bihterin düştüğü hallere bak yaa... fragman yine aldatmacalarla dolu yine bi atraksiyon yok bu bölümde anlaşılan. anca bihter çemkirip duracak.

bihter kadar fena insanlardan allah hepimizi korusun.bide timsah gözyaşları yoku deli ediyo beni.herkesi evden kovdu tek başına otursun evde biyerlerini vura vura

herkesin ilk gecesinde behlül gibi bi erkek olsa kimse korkmaz heralde :kedi:

şaka bi yana korkcak bişeyde yok zati takılın nihal gibi zemuszemus

sempatiksalakcinnihihoyyytcokacimcoook:CüvCüv:

alkisalkisalkis:hooray:a.s.vereliniortak

Bir de aldığım bir duyuma göre diziyi 1 yıl daha uzatacaklarmış, demek oluyor ki junior Behlül ü göreceğiz :jeyyar:
bende öyle duyum aldım ama bakalım doğrumu..
bir idiyor ben bilmem kimin akrabasıyım 80. bölümde bitecek diyo..biri 1 sene sürecek diyo bakalım...

nihal sacini kestirmis yahusmus kucuk zilliye,kapidaki firdevsmi aceba deniz hanimmi,peykermi yoksa nihalmi?

ha bu arada behlul ask dilenecekti ya bihterden tersi oldu yahu bihter firdevs hanimdan dileniyor yap aramizi diye hahaa
bu dizi 1975 de çekildiğinde son bölümde bihter firdevse yalvarıyor..
yani az kaldı sona..
ama bence kitaba göre gitmeyecekler.....bence küçük behlüllleri göreceğiz gibi.bakalım...

ama ben isterim ki behlül bihtere dönsün...
ama bihterde onu kıç üstü bıraksın gitsin...

çok sinir oluyorum behlülün nihalle takılmasına ne yani nihali mutlu ediyor paklanıyor mu temizleniyor mu yani...

bihterde evet bende hatamı anladım kocama döneyim dese odamı temizlenecek ???

selçuk yöntem in de dediği gibi Allah kimseye bitter gibi karı vermesin...!!!.....Allah muhafaza.....

yanlız bihtercilere hayretle bakıyorum......!!!??şoklardayım resmennnn.... :1shok:
kocasının her türlü nimetinden faydalanıp kullanırken ona yiğeniyle ihanet etmekten ar duymayan...evlerinin salonunda sevişecek oynaşacak kadar azgın..........arlanmaz.....gece kocasının koynuna,gündüz behlül ün koynuna giren,
bu kadar aşağılık ,sinsi,yılan,yalancı,oyuncu,ikiyüzlü,emri altında çalışanlara,annesine bu kadar saygısız kaba,acımasız,saldırgan,tehditkar....sağa sola çemkiren,.....ahlaktan yoksun,kendinden başkasına değer vermeyen adi bir modeli bu kadar savunan hemcinsilerime yazıklar olsun.....!!!! :umursamaz:

ondan sonra ikizinin biri kocasından diğeri sevgilisinden olan kadınlara şaşmamak lazım....!!

biz bu muyuz yaaa???hani bizim ahlak anlayışımız?nerde örf adetlerimiz???
yazıklar olsun ne kadar dejenere olmuşuz meğer şaşırmıyorum artık hiçbirşeye.......bitter karakterini savunacak duruma geldiysek vay bizim ahlak anlayışımıza....!!!vay bizim toplumsal çöküşümüze........meğer o eşini aldatan kadıncıkları biz alttan alta destekliyormuşuz da haberimiz yokmuş... ohaoldumsmile

hele savunan arkadaşların evli olması şaşkınlığımı daha da arttırdı....!!!!yok bitter e acıdım yok yazık...yok yaaa...yap et sonra zırla kendini yırt.....!!burda acınacak durumda olan biri varsa adnan ve nihal dir....böyle ahlaksız kadınların sonu herkese ibret olsun...

bundan böyle gazetelerin 2.ci sayfasındaki haberlere hiiç ama hiç şaşırmıycam......toplumsal zihniyet çökmüş resmen....
böyle zihniyetler varken evet evet haklısınız bitter yerdeeennn en göğe kadar haklı.....

pessss.......

Son düzenleme:

olumunekankayizsmile

bihteri savunanlara bi araba dolusu laf etmeseydinizde, oldu olacak kısa yoldan o aşağılayıcı küfürü direk etseydiniz aynı etkiyi bırakırdı.. yanlış anlaşılmasın bihteri savunmuyorum kocasını aldatan değerlerini kaybetmiş bir kadın benim gözümdede... ama savunan yada bazı şeylerden dolayı acıyan insanlarıda sizin kullandığınız tabirleri kullanamam doğrusu...
bence bu dizi sizi çok yıpratmış. biraz ara verin. dizi üzerinden insanlara hakaret edemezsiniz. burası paylaşım topici..burada elinde sopayla dolaşan ahlak hocası olduğunu bilselerdi zaten kimse bişey yazmazdı.

Son düzenleme:

şu ana dek ne bihteri ne de behlülü savunan tek kelime etmedim. o nedenle üstüme alınmamı gerektirecek hiçbir durum yok ama yazma gereği duydum size.. zira alt tarafı gerçekle hiçbir şekilde bağdaşmayan bir kesit için , bu kadar gerilmenize ve bu ortamı germenize gerek yoktu. burda sohbet etmek,iyi vakit geçirmek için varız. tartışmak,kavga etmek için değil hele ki böyle saçma nedenlerden.. herkes sizin kadar ciddiye alarak izlemiyor olabilir bu diziyi, bu senaryo ile gazetelerin 3.sayfa haberlerini bağdaştırmıyor olabilir..
beren saate sempati duyuyordur . ne yapsa sevimli geliyordur. oturup kafa yormak zorunda değil ki kimse..netice piyasa işi diziler bunlar,sanatsal ve mesaj yönü zayıf.
ben bereni sevmediğim için ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana... çünkü derinlemesine oturup kafa yoracak değerde gördüğüm bir eser değil aşkı memnu dizisi..
ama bir başka arkadas berene sempati duydu ve ya karakter olarak bihteri bir şekilde savundu,behlüle göre üstün gördü diye niye bu hakaretleri haketsin? anlam veremedim..

Son düzenleme:
bihtercigim cok aci cekiyor yaa :-(((
Behlül boyun posun devrilsin emi pis herif nasil kiydin bihtere sen,
yazik oldu bihtere hak etmiyordu bunlari
:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…