Aşk-ı Memnu Kanal D

vallahi de mi ama behlül efendi keh keh sırıtıp iyi bir halt etmiş gibi ortalıkta dolaşıyor ama onun da sonu yaklaştı

ah nerde o günler,bihter cözülüp herseyi anlatmasi lazim adnana,yoksa behlül eskisi gibi hayatina devam etiricek.bihter, behlülden intikamini en iyi bu sekilde alirdi..en azindan ben olsam böyle yapardim boshayallersmile
kuduruk nihalde zaten istedigini aldi,bide yimirtlarsa bi cocuk yeter ona,,
hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3

TVde ve sinemada bir yerde bir tabanca göründü mü, o tabanca patlar.Dikkat edin kuraldır.O tabanca patlayacak dizinin sonunda

Ayy Madre süper yorumluyorsun :roflol: sırnaşık şey

Kuduruk Nihal cuk oturdu :jeyyar: adam nikahtan önce olmaz diyor bu hadi istiyorum diye diretti, çok utanç verici :kedi:

Ben demiştim Behlül Nihal i Riva daki eve atsa da kız rahatlasa diye, ama Nihal aştı kendini Behlül ü tekneye attı şakkıdı

zaten behlülü yatağa atamasa kendi yatağa düşerdi muradına erdi sonunda
adam yüzüne bile bakmıyo o hala neyin derdinde

behlülün geçenlerde ilk popüler olduğu günleri gösteriyordu allahım ıslanmış ördek yavrusuna benziyor

adam senelr geçtikçe yakışıklı olmuş önceki hali ne öyle tövbe bihteri nihali falan yatağa atamaz

kızlar ya farkeden oldumu nihal saçlarını kestirmiş..
bakın linki verim sesli fragmanda tam 0:41.saniyede..
anaammm ben yanlışmı görüom yoosamm

yok canım yanılmıyosun kestirmiş daha önce de yazanlar olmuştu ben farkedememiştim

Nihali baştan aşağı yenilediler, lolita kıvamından olgun kadın kıvamına getirdiler. Son bölümde çok güzelleşmişti zaten, Fragmanda ki kısa saçlı halleri de güzel bu akşam net bir şekilde göreceğiz.

onun gibilerde nerde cesaret çok acıyorum çook:roflol::roflol::roflol:naniknanik

vereliniortak

CADIARZU baştan sona kadar toplumsal yorumuna katılıyorum arkadaşımkaydirigubbakcemile5

işte bu:lepi: bütün dizinin yorumu, herkesin nerde hata yaptığı...
eden bulur diyorum ve behlülün de bu işten sıyırmamasını, aleme ibret olmasını istiyorum
katyanın burnunun sürtmesini istiyorum
firdesvciğim sana hala karar vermiş değilim, eğer behlülün başına bela olmazsan cezalardan ceza beğen

hadi be bitter intahar et artik ya. uff her hafta ha etti ha edecek diye beklemekten biktim yaniiiii.

hiii baslicak simdiiikk ozette /// uff netten izlemek zorunda kaldim yaaa tv de sinyal yok yazioo offffffffffff////

hiii baslicak simdiiikk ozette /// uff netten izlemek zorunda kaldim yaaa tv de sinyal yok yazioo offffffffffff////

digitürk mü arkadaşım?
eğer ööleyse,sinyal seviyesini yükseltmek için;
opts-menü-kurulum-kolay kurulum-kanal aratma ve ok yapıyosun..a.s

bi de,kartı çıkartıp tekrar takarsan,düzelebiliyo canım sinyal olayı..

Son düzenleme:

saol cnm bi deniyim ins olur yaff.... bula bula bu gunu buldu :)

aneeem bihterin surat ifadesine bak bana biri dinleren böyle bakacak kılanırım yawwklava: salak nihal[/RIGHT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…