arkadaşlar
güzel paylaşıma kaldığı yerden devamyerimseniben
vallahi de mi ama behlül efendi keh keh sırıtıp iyi bir halt etmiş gibi ortalıkta dolaşıyor ama onun da sonu yaklaştı
ah nerde o günler,bihter cözülüp herseyi anlatmasi lazim adnana,yoksa behlül eskisi gibi hayatina devam etiricek.bihter, behlülden intikamini en iyi bu sekilde alirdi..en azindan ben olsam böyle yapardim boshayallersmile
kuduruk nihalde zaten istedigini aldi,bide yimirtlarsa bi cocuk yeter ona,,
hihoyyyt
behlül tabanciyi gördügünde iyice tirsmisti zaten iyice yapisti nihale,,,,,
bitterin yerinde olsam, zaten yanmissim hayatim mafolmus hic o evde durmaz evi terkeder adnanada bir mektupla herseyi anlatirdim bebegi filan..hadi bakalim behlül efendi ne yapacak görürdüm,
ednanda,hem karimi sey et hem kizimi,,, koynumda yilan beslemisim diyip beylük tabancasiyla ayaklarina sIkip dans ettirirdi behlülü al sana al sana diye sırnaşık şey
TVde ve sinemada bir yerde bir tabanca göründü mü, o tabanca patlar.Dikkat edin kuraldır.O tabanca patlayacak dizinin sonunda
behlül tabanciyi gördügünde iyice tirsmisti zaten iyice yapisti nihale,,,,,
bitterin yerinde olsam, zaten yanmissim hayatim mafolmus hic o evde durmaz evi terkeder adnanada bir mektupla herseyi anlatirdim bebegi filan..hadi bakalim behlül efendi ne yapacak görürdüm,
ednanda,hem karimi sey et hem kizimi,,, koynumda yilan beslemisim diyip beylük tabancasiyla ayaklarina sIkip dans ettirirdi behlülü al sana al sana diye sırnaşık şey
ah nerde o günler,bihter cözülüp herseyi anlatmasi lazim adnana,yoksa behlül eskisi gibi hayatina devam etiricek.bihter, behlülden intikamini en iyi bu sekilde alirdi..en azindan ben olsam böyle yapardim boshayallersmile
kuduruk nihalde zaten istedigini aldi,bide yimirtlarsa bi cocuk yeter ona,,
hihoyyyt
kızlar ya farkeden oldumu nihal saçlarını kestirmiş..
bakın linki verim sesli fragmanda tam 0:41.saniyede..
anaammm ben yanlışmı görüom yoosamm
onun gibilerde nerde cesaret çok acıyorum çook:roflol::roflol::roflol:naniknanikdoğru ya geçen hafta pehlül tabancayı ednanın elinde görünce nasıl da üç buçuk attııkaydirigubbakcemile3 yüzündeki ifade süperdi sempatiksalakcinni
tabancayla korkutsa biri çıkıp da şu pehlülü...sempatiksalakcinni
vereliniortakAh canım yazık oldu sonuçta Bihtere evet..
Kadın Adnan'ı da seviyodu ama behlül'e aşıktı..
Ve aşk uğruna,aşksız giden evliliğinden vazgeçmeyi,parayı ve ünü de terketmeyi ve boşanarak, aşık olduğu adamla kaçıp gitmeyi göze aldı..
2 kere hemde..
Sonuç olarak her ikisi de günahkar..
fakat,
Kadının gözünün önünde, Behlül, 'amca' kızıyla nispet yapar boyutta ilgilendi..
Ve sonuçta o kızın da günahına girdi! Hem de gerçek anlamda..
Behlül efendi,hem Bihter'le vakit geçirdi! Hem de sonuçta 2 kere ekti Bihter'i,yarı yolda bıraktı.. Nedeni çok açık; para ve ün düşkünlüğü..
Sadece birlikte dizi izleme paylaşımı ve sonuç olarak eğlenme amacı taşıması gereken bu topikte;
Ben de bunu böyle görmemeyi ısrarla sürdürenleri ve hakaret içeren ve çok büyük bir hadsizlikle ahlak anlayışımızı sorgulamaya cüret eden arkadaşı KINIYORUM!!!
Zira o hakaretleri kabul etmem mümkün değildir!!!!!!!!!!!
CADIARZU baştan sona kadar toplumsal yorumuna katılıyorum arkadaşımkaydirigubbakcemile5Erkekler hep aynı hep aynı..
Önce asığım seviyorum diyerek daha sonra kadına tamamen sahip olarak ardından yine kendi popolarının derdine düşüp kadını mutlaka ortada bırakıyorlar.uzaktan bakılınca klasik türk filmi senaryosu gibi dursa da hayat bu..! erkek oyuncak istiyor kadın oyuncak oluyor sıkılınca da atıyor erkekler..
Kadınlar duygusal,bihter de duygusal bence tutkuyla değil gerçekten aşkla behlüle yanaştı.
Ama elbette karşılıklı değil duygular bihter behlül için sadece güzel bir heyecandı
böyle olacağını bihter gibi biraz daha kaşar bir kadın önceden tahmin etmeliydi..
bu tip erkekler hiçbir zaman aşık olmaz ki sadece menfaatleriyle yaşarlar..
kimi zaman seks kimi zaman popülarite kimi zaman para..
yok mu çevrenizde ünide okuyan herhangi bir kız bu tip bir erkek görebilir etrafında..
nihal ise kaymak kısmını yiyecek behlül'ün adnan'a olan zaafının kaymağı nihal'e kaldı.
ve artık o bir kadın eşitlendi bihterle..
zaten son zamanlarda tek amacı minik bihter olabilmek..
ben inanıyorum ki bihterle ilişkisini öğrense bile vazgeçmez behlül'den..
bu da adama tapan bu forumda da mevcut olan kadın tipini simgeliyor..
adam ne yaparsa yapsın yeter ki benim olsun ..!!
işte bu:lepi: bütün dizinin yorumu, herkesin nerde hata yaptığı...adnana oh olsun kendinden kücük biriyle evlendigi icüüün
nihale oh olsun bir evde kardes gibi büyüdügü behlüle göz koydugu icüüün
bülentede oh olsun annesi ölmüs olsa bile baskasina anne dedigi icüüün
bihterede oh ohhlar olsun kocasini aldattigi icüüün
matmazelede oh olsun askini yasi yasina basi basina uyusan adnana belirtmedigi icüüün
besirede ohh olsun nihalle kavusamadigi ve gizli aski sakladigi icüüün
cemileyede oh olsun burnunu her naneye soktugu icüüün
herkese hepsine oh olsun dicem ama firdevse,behlüle,katyaya bir türlü bisey oldugu yoooook cildiriciiiim delikafadulden
hiii baslicak simdiiikk ozette/// uff netten izlemek zorunda kaldim yaaa tv de sinyal yok yazioo offffffffffff////
digitürk mü arkadaşım?
eğer ööleyse,sinyal seviyesini yükseltmek için;
opts-menü-kurulum-kolay kurulum-kanal aratma ve ok yapıyosun..a.s
bi de,kartı çıkartıp tekrar takarsan,düzelebiliyo canım sinyal olayı..
hadi be bitter intahar et artik ya. uff her hafta ha etti ha edecek diye beklemekten biktim yaniiiii.
saol cnm bi deniyim ins olur yaff.... bula bula bu gunu buldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?