Aşk-ı Memnu Kanal D

Ben Bu Firdo nun Bihter bu şekilde ağlayınca ne söyleyeceğini merak ediyorum. "kızım boşver kalbine göm onu mu" diyecek acaba

Bihter de aynı oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi. ıyice sıyırdı eğer diziyi uzatırlarsa bu kızın sonu akıl hastanesi olur...

kafanı kullan bu servet tepilemez..adnana geri dön...
kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün dnanın imkanları olmasa bebeğinle sokakta kalırsınız diyecektir..

ay tabi şimdi bu yorumumdan da ...demek ki sen eşiniin imkanlarından faydalanmak için çocuk yaptın diyebilirler..artık bu topikte ağızımızı açamaz olduk ,yorum yaparken nereye çekilecek diye korkar olduk yaniii...

ben kaçtım kızlar...eşim gececi bu hafta bebişimle mis gibi koyun koyuna uyuyoacağım bu hafta..öpüldünüz....

daha önceki ask-i memnu dizisinde bihter intihar ediyormus.cok farkli biticegini sanmiyorum sabirsilikla bekliyorum aklinialirimsmile

sanmıyorum canım...
behlül nihalde kaçıyor sadece bence...
bihter böyle hırçın olmasa,nihali kabullense,bebekte olmasa..tamam hem nihal hem ben olsun dese..behlül koşr yine bihtere...
o ikisinide sevmiyor...

arkadaslar kimse üstüne alinmasin..alti üstü,eylence amacli izledigimiz ve yorum yaptigimiz bir dizi..kime neyi savunuyoruz, biliyoruz ki buradaki hic bir bayan bihter karekterinin yaptiklarini hos görmez...hic paralamayin kendinizi...
ben diziyi ne kadar ciddiye aliyorsam, bayan arkadasinda söylediklerini o kadar ciddiye aliyorum...acikcasi arkadasin yorumunu okudugumda saskinlikla ve siritarak okumustum..
aslinda hepimiz ayni fikirdeyiz...
birisi diyorki; elbise portakal rengi.. digeride diyorki hayir orange rengi,,,söylemek istedigim,aslinda ayini seyi savunuyoruz..
bosverin arkadaslar gülün gecin... aha bele

kaydirigubbakcemile3

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

simdük,bihter orada ne söylüyo cok merak ettim bende... aceba sadece cok aci cekiyorum falan filan üstü kapalimi konusuyo yoksa behlüle olan askinimi itirah ediyo.. bu seferki bölüm dahada heyecanli olucak.ama su behlül asalagi insallah cezasini ceker bihter zaten cekiyo cekecegini..

benim tanidigim bihter, adnani soyup sogana cevirip, behlülede kacma teklifi edicek hemde tehtit ederek...
adnan'da arkalarindan beylik tabancasiyla kovalasa bunlari hahahaha ne heyecanli olur..delikafadulden

:roflol: sırnaşık şey

doğru ya geçen hafta pehlül tabancayı ednanın elinde görünce nasıl da üç buçuk attııkaydirigubbakcemile3 yüzündeki ifade süperdi sempatiksalakcinni
tabancayla korkutsa biri çıkıp da şu pehlülü...
sempatiksalakcinni

evli akadaşlar coşmuş...... :roflol: yarası olan gocunur.......ben bitter karakterini eleştirdim herkes bittercik oluvermiş......bu sizin sorununuz....cvp dahi vermiycem size...sözlerimin arkasındayım.....

Böyle bir paylaşıma izin veremeyiz herkes haddini bilecek !

Teşekkür ederiz...verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz...
kızlar şu beylik tabancası birde bihterin önünüde ortya çıksa tekrar kih kih kih suratı nasıl olur acaba...bence korkusuz bir hatun...

evet teşekkür ederiz Kazen ve yeşilima.s.

behlül tabanciyi gördügünde iyice tirsmisti zaten iyice yapisti nihale,,,,,
bitterin yerinde olsam, zaten yanmissim hayatim mafolmus hic o evde durmaz evi terkeder adnanada bir mektupla herseyi anlatirdim bebegi filan..hadi bakalim behlül efendi ne yapacak görürdüm,
ednanda,hem karimi sey et hem kizimi,,, koynumda yilan beslemisim diyip beylük tabancasiyla ayaklarina sIkip dans ettirirdi behlülü al sana al sana diye sırnaşık şey

vallahi de mi ama behlül efendi keh keh sırıtıp iyi bir halt etmiş gibi ortalıkta dolaşıyor ama onun da sonu yaklaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…