koccaaa dizide adam gibi adam nihat iimi
bakma bende sevemedim vizyonu yok çocuun napsın ama karakter olarak sağlam duruo son zamanlarda dizide
canım ya ben o nihati neden sevemedim kendime soruyorum .
cevap alamadım ama o adam hiç hoşuma gitmiyo huyu iyi olabilir ama çok donuk alkisalkisalkisbir behlülün yerini tutmaz..mıy mıy sıkıcı bi tıipalkisalkisalkis
neden nihat, hiç falsosu olmadı mı? Müstakbel eşine evlilik sözleşmesi imzalatmaya kalktı çok ayıpladım kendisinifisfisfis
Ya aşkı memnu, kurtlar memnu dizine dönmeye başladı, o ona baktı, şu şuna baktı, ahanda biri bişey gördü, dizinin yarısı gözlerde geçiyokaydirigubbakcemile3
neden nihat, hiç falsosu olmadı mı? Müstakbel eşine evlilik sözleşmesi imzalatmaya kalktı çok ayıpladım kendisinifisfisfis
Ya aşkı memnu, kurtlar memnu dizine dönmeye başladı, o ona baktı, şu şuna baktı, ahanda biri bişey gördü, dizinin yarısı gözlerde geçiyokaydirigubbakcemile3
yok valla ilgiylen seyrediyom, ama hep bi kapı arkası durumu var, o evde olsam uyuyam ya, acaba kapı deliğinden kim bakıyo diye:1shok:herşey gözlerde bitio o yönünü seviyorum aslında dizinin en eğlenceli sahneleri onlar :jeyyar:
sende diziye kızıp sıkılandar mısın yoksa CADIARZU
nihal yasak aşkı nasıl ögrenek 2 secenek varmış.kaydirigubbakcemile3
biri nihal bihterin kıyafeti giycekmış nihal ilerde deişim geçirecek saçını falan bihter gibi yaptırcakmış
bihterin odasındayken arkası dönük olcakmış behlül aşkım seni çok seviyorum die nihale sarılacakmış
2 ciside telefon msjdan veya telefonda onuşurken yakalacakmış....mirmirmirmir
hıım bak seen daha oralara çok var ama demi . normalde bi not yazıo behlüle bihter oda nihalin eline geçio . tel msj ı olabilir oyüzden
aynı dilmiydi sesi ..bana aynı gibi geldi.delikafadulden
nihal yasak aşkı nasıl ögrenek 2 secenek varmış.kaydirigubbakcemile3
biri nihal bihterin kıyafeti giycekmış nihal ilerde deişim geçirecek saçını falan bihter gibi yaptırcakmış
bihterin odasındayken arkası dönük olcakmış behlül aşkım seni çok seviyorum die nihale sarılacakmış
2 ciside telefon msjdan veya telefonda onuşurken yakalacakmış....mirmirmirmir
evlilk sözleşmesini imzalatan firdevsti..kızlarını para kaynagı olarak görüyo kadın..kötükedihüso
nihatın bunla alaksı yok yani..nihat peykere hiç kızmadı kumar olayına dek taki..klava:.
o sözleşmeyi peykerden habersiz nihata imzalatan firdevsti yarınkı bölümde var o sahne..nın tartışması..alkisalkisalkisalkisalkisalkis.
ben seviyorum o bakışları falan diziyi ilginçleştiriyo ve heycan veriyo...bakışlar falan..
ilki olsun ilki en azından nihali o uyuz halinden farklı bi şekilde görmüş oluruz...
ya ben behlülle nihali hiç yakıştıramıyorum..şutarafagitti
boydan falan baya kaybediyolar..mesela öpüştklerini düşünemiyorum bile..lülülülülülü
Arkadaşlar dün tekrar bölümde gördüm. Şu Katya'nın matmazelin odasından aldığı Adnan'a yazılan mektup var ya..... Onu matmazel yazmış ve ağlayarak yırtıp çöpe atmış. Sonraki bölümde o mektup nasıl oluyodu da duruyodu. :1shok:
AAAAAAAA behlül gerçekten adnanın yiğeni değilmiş bu bilgiyi bilmiyodum, bu behlülün kabahatini azaltır mı dersiniz:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?