Evde yakalayamayıp otelde yakalarlarsa çok komik olur hakikaten. :roflol:
behlül yakışıklı çoocuk adnancıım ben hep ona bakiim çocumuzda yakuşuklu ossun diyebülür kanımca ordan yırtarmı acep :roflol:
bu kafasızlıkla bunlar evin önündeki sahilde cıscıbıl sevüşürler bile anacım ben hertür saçmalığı bekliyorum artık bunlardanOtel olmazsa bunlar bu işi evde de yapamayacaklarına göre en mantıklısı Behlülün ev tutması. Behlülün odasında olmaz heralde bu iş. Korkarlar mı dersiniz. Yoksa gözleri bi şey görmez mi???:uhm:
kanıt yok matmazelin elinde..bunlar mektup sokuyolar kadının burnuna..:roflol:
bihterde zerre kadar akıl yok bunlar yasak aşk falan yasamazlar..bacım..:roflol:
bu kafasızlıkla bunlar evin önündeki sahilde cıscıbıl sevüşürler bile anacım ben hertür saçmalığı bekliyorum artık bunlardan
yok valla bende akıllı sanıodum bu pihteri hiiç çalışmıo kafa :mymeka:
yyaa bu bihter mektubun kopyasını da mı atmıştıı...
eee mektup da yandığına göre boşuna riske girdi...
bence bu adnan sezon sonuna kadar bu aşkı anlayamaz...
sezon finalinde de tam bihter ile behlül ü basarkenn " sezon finali" olur.. biz de tum yaz çatlarız
ya benım anlamadıgım o mektubu matmazele gosterınce dırek senın odanı karıstırdık demek oluyor ne kadar sacma bırsey .. CADIARZU
ya bide mektupta ne varki matmazelin adnana karşılıksız aşkı kötü bişey diil.bu..kaydirigubbakcemile3
reziller mektubu gösterip kendilerini iyce rezil edecekler biz bi ilişki yasıyoruz demek bu..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?