- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Final bölümünde dikkatimi çekenler ve hatalar;
1. Bihter'in doğum günü 1. sezonda nisan ayı içindeydi. Mezar taşında ise 11. yada 12. ay doğum tarihinde yazıyordu.
2. Bihter'in saçları lüle lüle olduğu halde uzundu. Banyodan sonra ise lüle lüle saçın düz haline göre oldukça kısaydı. Normal de saçlar ıslakken daha uzun olur. Bihter'in ki drsi galiba. Onun saçları ıslakken çekiyor anlaşılan.
3. Ben olaydan sonra Nihal'in daha çok yıkılacağını düşünüyordum. Çünkü Behlül'ü çok sevmişti. 2 günde herkes nasıl toparlandı böyle.
4. Dolunay cumartesi gecesi olacak. Adnan bu gece dolunay vari dedi. 2 günde Behlül'ün sakalları hemen nasıl uzadı? Bunlar hemen evi, kendini nasıl toparladı?
Ayrıca final sahnesinde matmazelin arabaya binerken gülümsemesi beni rahatsız etti. Hadi Bihter'e üzülmedin, Beşir öldü yada o ailenin acısına ortak ol, biraz hüzünlü ol.
Galiba bunların yası sadece cenaze defnedilene kadar. Sonra herşey normale dönüyor.
Benden bu kadar...
Bence 2 gün geçmedi aradan bir kaç ay geçti sonunda yerde uçuşan yapraklardan sonbaharın geldiği anlaşılıyordu. En azından Eylül ayıydı bence. 2 günde sakal o hale gelmez zaten...