Finalde bana göre en etkileyici sahneler şöyleydi...
-Bihterin behlülün telofonuna bir ümitle yanıt vermesi sonra hayal kırıklığına uğraması...
-Bihterin yatak odasında firdevse sarılarak anne nasıl dayanıcam diyerek ağlaması...
-Bihterle behlülün koruda konuşurken bihterin behlülün omzuna bir hışımla vurup gitmesi...
-Behlülün bihterin elindeki silahı görmesinden sonra sahnelediği profesyonelce mimikleri ve bihtere bırak o elindeki silahı diyerek ağlaması...
-Nihalin silah sesinden sonra gelinliklerle merdivenlere yığılıp kalması ...
-Bihterin gene süper bir oyunculuk sergilemesine örnek olarak son derece soğukkanlı bir biçimde silahı kalbine dayaması...
-Behlülün bihterin mezarlık sahnesindeki duygu dolu konuşmaları...En sonunda aşkım behlül kaçar demesi...
Vasat sahnelerden birkaçı ise şöyleydi bana göre...
-Adnanın odaya girmesiyle direk behlüle yoğunlaşıp sanki odada bihter yokmuşcasına davranması...
-Bülentin habire behlülün peşinden gitmesi,çalan telefonlarını ufacık çocuk edasıyla kontrol etmesi...Her teli çaldığında kim ablam mı demesi ..
-Bülentin son derece saçma bir oyunculuk sergilediği finalde,en son evden ayrılırlarkene gösterdiği saçma mutluluk ...O kadar acı yaşandı hala koşarak nihalin boynuna atlaması bunun üzerine gülmesi beni deli etti ..
-Silah sesinden sonra firdevsin nasıl bir tepki verdiğini göremedik.O an neler oldu.Behlül odadan nasıl çıktı.Bihteri nasıl çıkardılar odadan.Peykerin nasıl haberi oldu.Bunlar sır kaldı..
-Behlülün bekarlığa veda partisi tam bir saçmalıktı.Madem parti yapacaklardı adam akıllı yapsalardı.Dansöz felan ne bilim işte.Yüzme partisi oldu onunkisi.
Bunun yanında nihalin partisi modern bir kına gecesi idi...Nihalin kırmızı duvağı ve arkadaşlarının beyaz duvakları hoştu.
Öte yandan davetlilere dağıtılan behlül maskeleri de gülümseten karelerdendi.
-En saçma ve mantıksız gelen sahnelerin başında,nihalin bihteri aramasıyla ilgili olan sahneydi.
Bihter nihale sen kazandın kaybeden ben oldum dedi.Bunun üzerine nihal hiçbirşey olmamış gibi herzamanki uyuzluğuyla sandalyesine oturup makyajına devam etti.
İnsan herşeyi bırakıp olayla ilgilenir.Onca makyajı boşuna yaptırdı nihayetinde sempatiksalakcinni
-Bülent de yoktu beşirin cenazesinde..
-Madem beşir malı herşeyi itiraf edecekti de neden matmazel geldiğinde söylemedi birşeyler.Orası da kesintide kalan sahnelerden biriydi.