Aşk-ı Memnu Kanal D

slm kızlar dizinin acayip takipcisiyim
en sonunda oğlum demesiyle içim burkuldu ya :[

ay evet sonu kötü oldu ama bişicik olmaz Behlüle biraz hastane de yatar kesin

tabi canım psikoloci neyim kalmadı velette her önüne gelen gız tersliyi
bi kaç sene sonra bülent terslicek hepsini haberleri yok :dilcikar:

hee katılıorum :1ninca:

çok farketmez oda aynı sadece daha sevimlikaydirigubbakcemile3
.

al birini vur ötekine matmazel olmasaydı dahada şimarık olacakları kesindialkisalkisalkis
o biçim yane :jeyyar: kapalı kapılar ardında saklambaç üstelik bide karanlık :jeyyar:

bihterin hali neydi öyle yine uzun uzun öpüşcekler. o evde bişey olmaz 50 kişi var..delikafadulden

.

al birini vur ötekine matmazel olmasaydı dahada şimarık olacakları kesindialkisalkisalkis

bihterin hali neydi öyle yine uzun uzun öpüşcekler. o evde bişey olmaz 50 kişi var..delikafadulden

bihter yine seksü bir bakışla behlülümü yoldan çıkarıyodu
bu sefer behlül git demeyebilir:jeyyar: ilk kez fragmanda göstermedi öpüşme sahnesini

bülentle o nihal gudubetini karşılaştırmayalım lüffen :1closedeyes:
bu dizide bülenti tek geçiyorum
nihala göre hem sevimli hemde iyi bülent ama şımarık
.

ben matmazeli de sevmiyorum (kimi seviyosam)kaydirigubbakcemile3

bihter yine seksü bir bakışla behlülümü yoldan çıkarıyodu
bu sefer behlül git demeyebilir:jeyyar: ilk kez fragmanda göstermedi öpüşme sahnesini

evt ya çagırıyo resmen evt göstermdiler çatlayacam meraktan.gitmi derki demez heralde o zman dizinin ne anlamı kalırki -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…