Aşk-ı Memnu Kanal D

desene behlül yaşadı:roflol::roflol:

ben bu bölüm atolyede adnan bithter yattıgı düşündüm orda yatak varmıydı perde falan çekilmişti.

ilerde belli oldu ilişki yeri atolye.de buluşcaklar bihterle. boşunamı atolye die tutturuyo behlül.delikafad
ulden

evett mercimegi fırına verdıler hatta adnoş yorgun görunuyodu keretaa firdevs hanım dedi ya adnana yorgunmusun diye demekki performans harcamış zavallımkaydirigubbakcemile3

benimde aklıma o geldi sanırım içerde yatak var bizim göremediğimiz delikafadulden

en çok acıyı zaten bihter çekcek..çok aşık olcak behlüle intihar edecek behlül onu aldattı die..senağlama

bende öyle düşündüm mirmirmirmirmirmirmirmir

nihalle behlül yanyanayken nihal o kadar kısaki behlülle hayatta bir araya gelmeleri imkansız boyunu uzatamazlar on santim topuklu aykkabı giyse yine yaklaşamaz behlüle güzel kız nihal ama azucuk boydan kısa

en çok acıyı zaten bihter çekcek..çok aşık olcak behlüle intihar edecek behlül onu aldattı die..senağlama

eski dizide behlül nihalle nişanlanıyomuş bihterde intihar edıyomuş ama bu sefer aynısını yaparlarmı bilemıyorum:sm_confused:

o zaman bihtere yasık

aman o da behlülün totosunu yesin be canım be totoşsunlar anca bu yakışır onlara
bu bihterin kocası adnan da safın kralı ya bukaddan mı olur yani o ne yer bilemiom işte o yüzden asıl adnan a yasık

Nihal Bihterle nasıl baş edecek ilerki bölümlerde çok merak ediyorum doğrusu..ufak tefek kız,şirin falan ama hiç kadınsı değil..

sütünümü helal etmicek adnanın behlülü emzirdigini düşündünde güldüm..:roflol::roflol:a.s.
[/QUOTE]

eeeee adam emzirmek kadar emeyi geçti behlüle
ahı tutucak adnanın ahı behlül iflah olmaz
belkem adnanın ahı behlülün gece basiretini bağlar ha ne dersiniz :roflol::roflol::roflol:
bihterle bişey yaşayamazdelikafaduldendelikafadulden

nihal üniversiteye gidince değişime girer ve asıl olaylar seneye yeni sezonda olur

bu kadar heyecan yapmayın arkadaşlar yanıltmacadır kanmayın merak ettirmek için farklı gösteriyolar başka bişey çıkıyor sonunda geçen hafta adnan bey kapıyı açarken tamam dedim mektubu bulacak ama firdevs hanımında işe el atacağınıda tahmin ediyordum bakalım mercimekmi yenecek ayva mı

aman o da behlülün totosunu yesin be canım be totoşsunlar anca bu yakışır onlara
bu bihterin kocası adnan da safın kralı ya bukaddan mı olur yani o ne yer bilemiom işte o yüzden asıl adnan a yasık

yok be canım o da hakediyo boşver o da o kadar saftirik olmasaymış
en safı ömürcüğümünde dediği gibi süleyman efendi bak ona yasık olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…