desene behlül yaşadı:roflol::roflol:
kesin firdevs bi cinlik yapmistir..neysee izliyim,ammada merakli oldum bendealkisalkisalkis
bihterin totosunu yesin o Behlül
korkak zavallı
hoş bihterin de totosu yemiyordu gitmeye ya neyse sonuçta dönen behlül oldumirmirmirmir
ben bu bölüm atolyede adnan bithter yattıgı düşündüm orda yatak varmıydı perde falan çekilmişti.
ilerde belli oldu ilişki yeri atolye.de buluşcaklar bihterle. boşunamı atolye die tutturuyo behlül.delikafadulden
ben bu bölüm atolyede adnan bithter yattıgı düşündüm orda yatak varmıydı perde falan çekilmişti.
ilerde belli oldu ilişki yeri atolye.de buluşcaklar bihterle. boşunamı atolye die tutturuyo behlül.delikafadulden
kızlar haftaya çoluğunuzu çocuğunuzu ananızı babanızı erkenden yatırın kırmızı nokta var rahat rahat izleyin kaydirigubbakcemile3
en çok acıyı zaten bihter çekcek..çok aşık olcak behlüle intihar edecek behlül onu aldattı die..senağlama
o zaman bihtere yasık
eski dizide behlül nihalle nişanlanıyomuş bihterde intihar edıyomuş ama bu sefer aynısını yaparlarmı bilemıyorum:sm_confused:
aman o da behlülün totosunu yesin be canım be totoşsunlar anca bu yakışır onlara
bu bihterin kocası adnan da safın kralı ya bukaddan mı olur yani o ne yer bilemiom işte o yüzden asıl adnan a yasık
Nihal Bihterle nasıl baş edecek ilerki bölümlerde çok merak ediyorum doğrusu..ufak tefek kız,şirin falan ama hiç kadınsı değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?