Nihal Bihterle nasıl baş edecek ilerki bölümlerde çok merak ediyorum doğrusu..ufak tefek kız,şirin falan ama hiç kadınsı değil..
heç sevmiyom o bücürü :1closedeyes:kötükedihüso
yok be canım o da hakediyo boşver o da o kadar saftirik olmasaymış
en safı ömürcüğümünde dediği gibi süleyman efendi bak ona yasık olabilir
ben gencoda severdim ama burda tam cocuk ya kaprisli bebegamyoncuiremsu
kadınsı yaparlar hiç merak etme
ben çok merak ediorum o hallerini behlülün aklını başından alabildiğine göre sağlam bir fiziği olmalı şakkıdı
alcakaranlık kuşağına dönmeye başladı burası tırstım ha:1shok::1shok:senağlamaşimarik velet (bir kaşık suda boğasım var )kötükedihüso
niye be o alt oyuncu en yasık olan başroldekilerdir. Tonton amca mutfakta habire yemek peşinde yasık değil ona en yasık küçük çocuğun adı neydi bacağı kırık olan o işte
yavrum yakışıklı velet olacak amma bu yaşta kime saktysa kimse yüz vermedi .
bu çocukta derin psikolocik yaralar yaratacak ve Behlülden beter olacak yasık o çocuğa
Mal meydanda canım kısa ve fizigi güzel deilki. yüzü güzel ama..siyaha boyucak saçını daha olgun durur..alkisalkisalkis
bülent benim çevremde olcak ona yüz verirdim harbiden yaaa şakkıdı
hastayım o çocuğa bak haklısın asıl ona yasık bee kimse sallamıyo garibanı
bir kaç sene sonra sen peşimden koşacaksın dediya nihalin arkadaşına bülent çok komikti:roflol:
saçlarını şöle bihter gibi dalgalı yaparlar bihter gibi ağır giyinir uzun topuklu ayakkabılar
ve değişik bir makyajla görün bakın nihal bizim bildiğimiz nihale benziycek mişakkıdı
şimarik velet (bir kaşık suda boğasım var )kötükedihüso
heh bülent ağzını öpiim bee
o çocuk ne canlar yakacak da haberleri yok :dilcikar:
o yüsden kimseye yasık deel ona yasık bak bunda hem fikr olduk çocuun psikolocisini bozuyorlar Behlül de Behlül kız sutalı da ne varsamirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?