Aşk-ı Memnu Kanal D

Nihal Bihterle nasıl baş edecek ilerki bölümlerde çok merak ediyorum doğrusu..ufak tefek kız,şirin falan ama hiç kadınsı değil..

kadınsı yaparlar hiç merak etme
ben çok merak ediorum o hallerini behlülün aklını başından alabildiğine göre sağlam bir fiziği olmalı şakkıdı

yok be canım o da hakediyo boşver o da o kadar saftirik olmasaymış
en safı ömürcüğümünde dediği gibi süleyman efendi bak ona yasık olabilir

niye be o alt oyuncu en yasık olan başroldekilerdir. Tonton amca mutfakta habire yemek peşinde yasık değil ona en yasık küçük çocuğun adı neydi bacağı kırık olan o işte
yavrum yakışıklı velet olacak amma bu yaşta kime saktysa kimse yüz vermedi .
bu çocukta derin psikolocik yaralar yaratacak ve Behlülden beter olacak yasık o çocuğa

kadınsı yaparlar hiç merak etme
ben çok merak ediorum o hallerini behlülün aklını başından alabildiğine göre sağlam bir fiziği olmalı şakkıdı

Mal meydanda canım kısa ve fizigi güzel deilki. yüzü güzel ama..siyaha boyucak saçını daha olgun durur..alkisalkisalkis

bülent benim çevremde olcak ona yüz verirdim harbiden yaaa şakkıdı
hastayım o çocuğa bak haklısın asıl ona yasık bee kimse sallamıyo garibanı

Mal meydanda canım kısa ve fizigi güzel deilki. yüzü güzel ama..siyaha boyucak saçını daha olgun durur..alkisalkisalkis

saçlarını şöle bihter gibi dalgalı yaparlar bihter gibi ağır giyinir uzun topuklu ayakkabılar
ve değişik bir makyajla görün bakın nihal bizim bildiğimiz nihale benziycek mişakkıdı

bülent benim çevremde olcak ona yüz verirdim harbiden yaaa şakkıdı
hastayım o çocuğa bak haklısın asıl ona yasık bee kimse sallamıyo garibanı

heh bülent ağzını öpiim bee
o çocuk ne canlar yakacak da haberleri yok :dilcikar:
o yüsden kimseye yasık deel ona yasık bak bunda hem fikr olduk çocuun psikolocisini bozuyorlar Behlül de Behlül kız sutalı da ne varsamirmirmirmir

saçlarını şöle bihter gibi dalgalı yaparlar bihter gibi ağır giyinir uzun topuklu ayakkabılar
ve değişik bir makyajla görün bakın nihal bizim bildiğimiz nihale benziycek mişakkıdı

hadi bakalım behlül aşık olacakmı ya.. buna inanamam bihterle çok yakışıyolar..alkisalkisalkis

ikinci dönem bülentle nihali değiştirebilirler büyürlerse değişirler ama nihal değişirse iyi olur bülent sevimliydi ama büyümesi lazım malum kızlar peşinden koşacaklarya

tabi canım psikoloci neyim kalmadı velette her önüne gelen gız tersliyi
bi kaç sene sonra bülent terslicek hepsini haberleri yok :dilcikar:

Nihal 18 zini geçti artık istesede uzayamaz aşkın boyla alakası oldugunu sanmıyorum..

bence behlül onun kalbini sevecek..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…