benim eşim perşembeleri nöbet yazdırıyor kendine,yada hemen bilgisayarın başına o teki odaya geçiyor,katlanamıyor adam diziye nefret ediyor ya ağzından küfür duymadığımadam dizinin adını duydumu saydırıyo ağzına ne gelirse,dün nöbet yazdırdı gene diziden sona aradı kurtuldukmu 3 ayda olsa diyo he dedim sen kurtuldun ben meraktan çatlıcam ama hain koca...
Ay bide Nihal sinavda bayildi ya,cok kizdim yaaa.Sen okulu ikincilikle
bitir,gel sinavda heyecandan bayil.Manyak yaaa.Yandi bir senesi.
EcMeL, *KurabiYe*, agropyron, aila, Azeri kizi, bebişim52, Biricik, brcncvk86, buketİmm, BULUTOLSAM, cimcime eses, eFFeKaaN, fatolina, Huysuz, Juliet+, LOCA, Melek, melodies, oarslancan, ppapatya, Princess of Rain, rapunzel77, sessiz fırtına, sevgiseLi_88, SivriBiber, Songül, sunways, tatlicik, TATLI_CADI_, yasnur, özo_35, _Nur_yine_Nur_
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar bence sizde birer mail atın rtüğe en azından böyle sahneler düzelir ya aileyle izlenebilsin en azından
Ay bide Nihal sinavda bayildi ya,cok kizdim yaaa.Sen okulu ikincilikle
bitir,gel sinavda heyecandan bayil.Manyak yaaa.Yandi bir senesi.
kızlar bence sizde birer mail atın rtüğe en azından böyle sahneler düzelir ya aileyle izlenebilsin en azından
seneye nilal üni.li olcak diye alıştık 1 sene daha evde kız zavallım insan yüzü görmüyo arkadaş çevresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?