Aşk-ı Memnu Kanal D

kanal d ekibi silah dayamış heralde istemeyen izlemez ayrıca bir sinama filminde genelde 1yatak sahnesi mutlaka olur yatak sahnesi vardiye sinemadada sinema izlenmesin herkezin içinde dimi ecmelim ya

hem izleyip reytink veriyosunuz hemnde şikayete ediyosun hayret....:sinifsinif:

izlemeyin kardeşim elinizde kumanda...:umursamaz:

ben atmıcam çünkü izliyorum canım sen iyi yapmışsın ben kızlarıma izletmiyorum odada oluyolar..opuyorumnanaktan

canım yayından kaldırmaları için değil o sahneleri şikayet edelim diyorum zaten yayından kaldırılmasını istemiyim heç....:umursamaz:

yok kuuzzzzuum yok yavrııım, behlülün heryeri kıbkırmızı oldu her yerini çızdı bihter ama gene tam bi vuslat olamadıkaydirigubbakcemile3
Kız daha ne olsun açık açık göstersinlermi istiyosun :roflol:
Şeniz Oldu canım oldu. Bihterin elbiseydi zaten hoppidik çıkarmadılar onu aceleden.....:jeyyar: Behlülüm akşam hep çıplak gezdi akşam zaten...
:roflol::roflol:Behlül hep çıplak gezdi akşam heee:roflol:
ay anam 2 mıncırdı diye öle söyledi, erken boşalma sorunumu var bu adamda yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:Bi bölümü bu sahneye ayırmaları lazımdı ki böyle bi teşhis koymayalım..:roflol:
Bence de rahatken yapamadılar adrenalin istiyolar..
kızlar bence sizde birer mail atın rtüğe en azından böyle sahneler düzelir ya aileyle izlenebilsin en azından

Yaaaa şikayet edelim kaldırsınlar dizimizi yayından biz burda yazı nasıl geçircez diye düşünürken bi de toptan kalksın yayından:1closedeyes:

ben tek izliyorum sorun olmuyo eşim sevmiyo zaten kurtlar vadisi oluyo. kızlarımda izlemiyo ..zemuszemus

canım yayından kaldırmaları için değil o sahneleri şikayet edelim diyorum zaten yayından kaldırılmasını istemiyim heç....:umursamaz:

Burda bütün kk kadınları mail atarsa rtük e ne kadar kalabalığız düşün yayından kaldırırlar diziyi..Ne gerek var böyle bi risk almaya değiştir kanalı daha kolay...

kızlar kaldırılsın diyen yokki bende istemem kaldırılmasını daha güzel izlememiz için diyorum aşırı değilmi sizce????????

şikayet edersek kaldırırlar zaten yada geç saate alırlarki buda heç iyi olmaz saygı duyarım sana ve fikirlerine...opuyorumnanaktan

kaldırmazlarki reytingi zaten yasak aşk yapıyo boşuna mail atmayın izlenemeyen sahnedede kanal değiştirin sonra tekrar açın aaaaaaa nekadar uzadı konu ya

kızlar kaldırılsın diyen yokki bende istemem kaldırılmasını daha güzel izlememiz için diyorum aşırı değilmi sizce????????

niye böyle herkes bu kadar tepki verdi bende anlamadım
dizi kaldırılsın diye değil sadece çekilen sahnelere biraz daha özen gösterilsin diye söylüyo arkadaş vereliniortak

kaldırmazlarki reytingi zaten yasak aşk yapıyo boşuna mail atmayın izlenemeyen sahnedede kanal değiştirin sonra tekrar açın aaaaaaa nekadar uzadı konu ya

Şikayet edilirse kaldırırlar canım reyting falan dinlemezler..Bence de çok uzadı bu konu..

niye böyle herkes bu kadar tepki verdi bende anlamadım
dizi kaldırılsın diye değil sadece çekilen sahnelere biraz daha özen gösterilsin diye söylüyo arkadaş vereliniortak

Ama şikayet edilirse sahne ayıklatcak halleri yok ya kaldırırlar toptan dünürüm..

ne tuhafsınız.. ensest ilişkiler normal de, yakınlaşma mı anormal? Adam yengesine aşık, yenge yeğenine, öteki kuzenine... Bunlar izlenebilir! Ama sevişince her şey anormal???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…