Aşk-ı Memnu Kanal D

Aynen yaa.Süper bir yorum olmus.En bayildigim Nihal.Beren Saat'in
cildinden benimde midem bulandi beee.Sivilce doluydu ve siyah siyah
lekeler vardi.

Dogru yaa.Türkiye'nin egitim sistemi cok zor beee.degistirseler artik biseyleri

kızım babanın eşek yüküyle parası var git dışarda oku git özel oku ...sanki maddi olanagı yok.

diskoya gitme fikrini duyunca nasıl canlan dı nihal farketinizmi baba orda üzülsün kız diskoda göbek atsın..saygısız..lmaz:

ne tuhafsınız.. ensest ilişkiler normal de, yakınlaşma mı anormal? Adam yengesine aşık, yenge yeğenine, öteki kuzenine... Bunlar izlenebilir! Ama sevişince her şey anormal???

reytingte ondan tavan yapıyo canım. y......d.... de ondan reyting rekortmeni. kardeş kardeşin eşine aşık bi o bi diğeri derken dizi aldı başını gitti valla

valla kendi adıma kimseye izlemeyin denmiyo bence herkez fikrini söylemekte özgür ne çemkiriniyonuz len naniknanik

ben her zman söylerim kanal d nin toplumsal ahlak bozma projesi die isteyen izler hersesin elinde kumanda...:kedi:

reytingte ondan tavan yapıyo canım. y......d.... de ondan reyting rekortmeni. kardeş kardeşin eşine aşık bi o bi diğeri derken dizi aldı başını gitti valla

Tabi ki.. Ben de izliyorum. Demek istediğim, akraba evliliği ya da akrabaya aşık olmak normal bir şey değil. Bunun normal karşılanıp, aksiyon! kısmının eleştirilmesine karşıyım. Kumanda elimizde, beğenmeyen değiştirir.

taze fasulye canım bu dizide kimse akraba değilki,bihter yeğenlerinin annesi değil ama genede çok çirkin yaptığı,behlül nihalin öz yeğeni değil nınnısın nınnısı...ensest ilişki yok burda..burda kimin eli kimin cebinde var..zemuszemus

ben her zman söylerim kanal d nin toplumsal ahlak bozma projesi die isteyen izler hersesin elinde kumanda...:kedi:

canım madem bunu biliyoruz neden bunun için bişeyler yapmıyoruz?

yani kaldırılsın diyen yok ama aza ndirilmesi için uğraşabiliriz belki bunu kaldıracaklar ama yarın öbürgün bi dizi daha çıardıklarında aynı şeyle r olacak bari bu sahnelerden ayıklansın yahu....

yarın öbürgün 2 -3 yaşlarındaki çocuklarımız anne öpüşelim derlerse şaşmamak lazım....

reklamları bile bunlara yetiyor....

bi şeilde görüyorlar çocuklar engellenemiyor çünkü her an tvde böle şeyler var

Akraba derken kan bağını kast etmedim. Benim için, enişte olmuş biri de akrabadır. Zaten asıl söylemek istediğim şeyi anladın, sanıyorum. Uzak da olsa akraba akrabadır...

ewet haklısın ama .izlimektende kendimi alamıyorum reklamlar da görüyolar zaten bebişler.

herşeyi öğreniyolar zamansız..

bu dizi olmassa başka dizilerde görcekler tek dizi şikayeti olmuyo .işte..
uyyarı alır en fazla. en fazla oda zaten aileyle izlenir die yazıyolar..
eşime kalsa bana izletmiyo ben kendim seviyorum..

ikili yakıştırıdıgım için oda kesinlikle bu ihaneti onaylamıyorum..
dedigin gibi biyerdende başlanmalı..haklısın..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…