Aşk-ı Memnu Kanal D

neyse fıstıklar ben kaçtım kendinize iyi bakın iyi hafta sonları dilerim mucccccccckk muccccccckŞeniz

Akraba derken kan bağını kast etmedim. Benim için, enişte olmuş biri de akrabadır. Zaten asıl söylemek istediğim şeyi anladın, sanıyorum. Uzak da olsa akraba akrabadır...

Bence de bu soyledigin yanlis, isteyen akrabasi ile evlenir bunda da herkes ozgurdur.
Ki dinimizde, gecmisimizde olan birsey buna nasil anormal diyebilirsin ki, hele ki uzaktan akraba ise gayet normal olabilir.

[

canım dünürüm sahne ayıklatmasınlar, şu açık açık sevişme sahnelerini kaldırsınlar bence de

açıkmıCADIARZU

ya ne açığı bihter üstünü bile çıkarmadı kadının normal paspal kıyafeti bile göğüs dekolteli ama behlülü kasdediyosan behlül zaten hep tşirttunu çıkarıyo

yine tekrarlıyorum kanal d zorla öpüşme ve sevişme sahnelerini izletmiyo isteyen kumandasını alır eline başka knala geçer 5 dk sonra yine kanal d yi açar kaldığı yerden devam eder.bence şikayete gerek yok sanki ilk defa gördük öyle sahneleri

Bence de bu soyledigin yanlis, isteyen akrabasi ile evlenir bunda da herkes ozgurdur.
Ki dinimizde, gecmisimizde olan birsey buna nasil anormal diyebilirsin ki, hele ki uzaktan akraba ise gayet normal olabilir.

vay be işte yorum bihter bekar olsa anlıycammda sapık karı işte

kızlar konu çok dağıldı ya gerçektende eğer dizi yayından kalkarsa gırtlaklarım hepinizi hesenağlamasenağlama

fazla açık bi sahne göremedim alt taraflarıda görünmedi yabancı dizllerde neler görürüyoruz adam
üstte kadının bacaklarını elliyo oooo daha neler..mirmirmirmir

Merak etme bukadar reyting yapan diziyi zor kaldirirlar. kaydirigubbakcemile3

Ki Bihterim omuzu gorundu, bacagi gorundu hafif sirti gorundu.
Normal giydigi giysilerle de onlar gorunuyor cok ta ekstra ciplaklik yoktu yani. :roflol:

Merak etme bukadar reyting yapan diziyi zor kaldirirlar. kaydirigubbakcemile3

Ki Bihterim omuzu gorundu, bacagi gorundu hafif sirti gorundu.
Normal giydigi giysilerle de onlar gorunuyor cok ta ekstra ciplaklik yoktu yani. :roflol:

ilerde olacakmışsın yatak sahnerinde. size tiyo..:kedi:

bende onu diyom yani neresi açık ya ben niye görmedim pür idkkat izledim çünkü şaşırdıııııııım

seks_i memnunun seksi ve güzel gacıları boşveriiiiin isteyen izlesin istemeyen zaplasın

vay be işte yorum bihter bekar olsa anlıycammda sapık karı işte

o arkadas gitsin bihter behlulle evlnsin diye birsey demedi sadece akraba evliliginin normal oldugunu soyledi benim icin asil anormallik boyle konulara goz yummamiz ve hala izlememiz bende dahil daha sonrada toplum neden sapiklasti eeeee boyle diziler ve benzerleri olursa daha durun bakalim basimiza neler gelecek birazda onu izleriz hep beraber benim demek istedigim dizi baslarken aile logosu kalksin bu dizide tek sevisme sahnesi var diye demiyorum ordaki ahlak meselesinden diyorum kim kime dumduma birde uyutulan bir koca yazik ya logo degissin bence +18 bir zahmet

ya varya dünden beridir en az 100 yorum yapmışımdır buraya bide ne alıyosam burdan alıyom replerimi ay çıkamıyorum düdüklü ötüyo içerde ama ben hala burdayım ya

valla aşkı memnu dün akşam hem burda hem televizyonda reyting rekoru kırdı.
bence po sahneler nedeniyle bişey olmaz
zaten bunu önlemek için sahne kısmını dizinin sonunda geç saatte gösterdiler

Aşkı memnu yu izlemeyen ben akşam oturup sonuna kadar izledim...:jeyyar:
Güzeldi gelecek sezonu iple çekiyorum...
zemuszemus

bunlar her dizide var kocada uyumasın kardeşim benimki
beni almadan uyumaz bu bir dizi unutmayın...zemuszemus

ilerde olacakmışsın yatak sahnerinde. size tiyo..:kedi:

Tamam canim da benim anlamadigim yatak sahnesi olsa bile
sirti gorunecekti bacagi gorunecektir vs vs.
Afedersiniz belli bi yeri veya acik acik gogusleri gorunecek degildir ya.

Benim demek istedigim normal sahnelerde de zaten Bihterin kiyafetleri oyle
her yeri gorunuyor nerdeyse simdi neden bu sahnede bukadar abartiliyor
sanki cok cok daha fazla ciplaklik gorunmus gibi.

Mesela Elif teknede cok daha fazla ciplakti ne var ki simdi,
onu neden kimse sikayet etmiyor ciplaklik konusuna cekiyorsak olayi.

daha izlemedim insallah aksam netten bakacam bende güzele benziyor
bu arada burasi cok kalabikken söyleyim sinavim var tr saatiyle 19.15 dua edin lütfen su dersten kurtulayim kac dönemdir veremiyorum ayyy heycan basti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…