• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

bu arada Kanal D'nin dizileri eylülün ilk iki haftasında baslıyormus, Yaprak Dökümü, Kücük Kadınlar, Hanımın Ciftligi ilk hafta baslıyormus diye duydum.
Askı Memnu'da 3Eylülde baslarmı ki?
Baslasın artık ya :jeyyar:

ayy ben de izledim bugün ilk defa kanal D'nin tanıtımı süper olmuş..Ben de Bihter ve Behlül dışında birini görmemiştim..kaydirigubbakcemile3

eylüle kalmasın ya :gitme::sinifsinif:

taş çatlasın 15 güne kadar başlarr ,,, bayramdan sonraya kalmassa tabii,, bu filmi çektilerse 39. bölümde çekilmiştir...inş..

kızlar çekimler pazar günü başlamış... 4 eylül cuma günü yayınlanacakmışş bende aşk ı memnu fanlarının yalancısıyımmkaydirigubbakcemile3,,,,perşembe değil cuma günü olacakmış artık...

kızlar çekimler pazar günü başlamış... 4 eylül cuma günü yayınlanacakmışş bende aşk ı memnu fanlarının yalancısıyımmkaydirigubbakcemile3,,,,perşembe değil cuma günü olacakmış artık...

bir sene bekledm bu haberi..yaz boyu da inş günü değişir dedim...dileklerim kabul oldu...süper olduuuuu :))

Kızlar kitaba göre Behlül ile Bihteri gören Nihal miş...Behlül bundan suçluluk duyup nihalle yakınlaşıyomuş vede en sonunda evlenmeye karar veriyolarmış ..evlenecekleri gün Bihter intihar ediyomuş...bunları duydum ya merakım dahada arttı...doğrumu acaba..kitabı okuyan yokmu hiç...

Kızlar kitaba göre Behlül ile Bihteri gören Nihal miş...Behlül bundan suçluluk duyup nihalle yakınlaşıyomuş vede en sonunda evlenmeye karar veriyolarmış ..evlenecekleri gün Bihter intihar ediyomuş...bunları duydum ya merakım dahada arttı...doğrumu acaba..kitabı okuyan yokmu hiç...

ben kitaba göre Beşir görüyor diye duymuştum :sm_confused: .ilerde de Nihalle Behlül evleniyormuş ve bunu çekemeyen Bihter de Adnan'a herşeyi kendi açıklıyormuş ve intihar ediyormuş sonra da..

ayrıca kitabın sonunda bihterle behlüle ne olduğu anlatılmamış.

sadece Adnan ve nihal baba kız yine beraber kalmışlar şeklinde bitiyor.

Behlül bihterle beraber mi gitmiş muallakta kalmış.

off bihterin intihar etmesi kötü ya değişsinler sonunu ,:gitme: hemen bitirmesinler 1 2 sezon daha uzatsınlarrkaydirigubbakcemile3 bak yaprak dökümü yaprak dökümlüğünden çıktı ,,aşk ı memnuda öle olsun....kaydirigubbakcemile3

Kitabı okudum ben.
Beşir görüyorrrrrrrrrr

Kimleri görüyorum inanamıyorum .....bebişin nasıl da büyümüş maşallah....kız bu bebişle nasıl oluyorda bu kadar aktif siteye takılabiliyosun...valla ben ancak bu saatlerde bizim yaramaz uyuduktan sonra girebiliyorum....seni ve bebişini öpüyorum canım ..takrardan maşallah Allah nazrlardan saklasın....

Bu arada arkadaşlardan özür diliyorum konuyu dağıttım ama arkadaşı uzunca bi süredir göremiyodum rastlayınca dayanamadım....

Kimleri görüyorum inanamıyorum .....bebişin nasıl da büyümüş maşallah....kız bu bebişle nasıl oluyorda bu kadar aktif siteye takılabiliyosun...valla ben ancak bu saatlerde bizim yaramaz uyuduktan sonra girebiliyorum....seni ve bebişini öpüyorum canım ..takrardan maşallah Allah nazrlardan saklasın....

Bu arada arkadaşlardan özür diliyorum konuyu dağıttım ama arkadaşı uzunca bi süredir göremiyodum rastlayınca dayanamadım....

Merhaba Yağmurcum,inan inan bende OFT den gördüm.
Dedim kitabı okumuş biri olarak konuyu aydınlatayım hemen :)))

Kızı yatırıp hemen koşuyorum canım.
Çalışırken bu kadar aktif olamıyorum.Şuan annemlerdeyim tatilde.Öle olunca geceleri rahat rahat giriyorum.

Sende büyütmüşsün maşallah canım.Allahım esirgesin.Baya oldu görüşmeyeli.Özledim.
opuyorumnanaktan

Nihalle behlül de nişanlanıyor ama evlenmiyorlar

cnm evet şimdi ben de nette kitabın özetlerini okudum..Ama bihter için intihar ediyor deniyor da bilemicem artık öğrenicez..Farklı özetlerde de farklı yazılmış bazı şeyler..Nihal de behlülle evlenmek üzere iken ikisinin aşk mektubunu görüp evlenmiyor yazıyor başka bir özette de, beşir de nihale üzülüp adnan beye anlatıyormuş ..

aşk-ı memnu, romanı, özeti, dizisi izle, geçmiş bölümler, video, hazır ödev

off bihterin intihar etmesi kötü ya değişsinler sonunu ,:gitme: hemen bitirmesinler 1 2 sezon daha uzatsınlarrkaydirigubbakcemile3 bak yaprak dökümü yaprak dökümlüğünden çıktı ,,aşk ı memnuda öle olsun....kaydirigubbakcemile3

bence biz diziden artık sıkılana kadar uzatırlar cnm..tutan bir dizinin hemen bittiği nerde görülmüş zemuszemus opuyorumnanaktan. Ama kanal d nin yeni dizisi hanımın çiftliği de güzel bir dizi olucak gibi geldi bana değil mi?? o biterse bunu izleris artıkın.. yerimsenibenyerimseniben

Back
X