ya bırde fragmanda sankı olaylar cozuluyormus gıbı yapıyorlar ya sonradan dızıyı ızlerken can alıcı yerlerın devamı fos cıkıyor ona bıtıyorum yanıı.. benneyaptımki
bu kadar da olmaz valla.. bıhter dıyor kı '' Adnan sana bırsey soylecegım, behlul lee............................ elıfın nısanını yapalım'' :bbo: peeh bu kadar da basıt yapmasınlar canımm... :1no2:
:roflol::roflol::roflol:
sanki önemli bişey dicek gibi yapıyolarr bizde bekliyozdelikafadulden
artık bızı ne yerıne koyuyorlarsa agzımı acık beklıyoruz bızde bırsey cıkacak dıyeee.. delikafadulden
:roflol:
salak olabülürmüdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hakkaten ya
siz söyşeyince geldi akılcağızıma
tam kapıda diyordi ki adnana bihter
biz behlül le...
sonrasında ne dedi....
tam o kapı kenartında mı dedi bunu
vay manyak karı yavvv:lepi:
ya bırde fragmanda sankı olaylar cozuluyormus gıbı yapıyorlar ya sonradan dızıyı ızlerken can alıcı yerlerın devamı fos cıkıyor ona bıtıyorum yanıı.. benneyaptımki
bu kadar da olmaz valla.. bıhter dıyor kı '' Adnan sana bırsey soylecegım, behlul lee............................ elıfın nısanını yapalım'' :bbo: peeh bu kadar da basıt yapmasınlar canımm... :1no2:
Yaa bide arkadaşlar şu balo olayını bize niye göstermediler.
O kaa hazırlık yaptı bihter hanım eccik ucundan sösteriverseydiler yaa. şakkıdı
Denişiklik olurdu bizede aynı yüzler görüyoz hepp :mymeka:
nihalin erkek arkadaş çağırmasıda garipti doğrusu beşirde görünce çok bozuldu adı platonik aşklar filmi olmalıydı adı herkes birbirine aşık cemilede beşire aslında cemileyle beşir tam uyuyolar dizide behlülle ,bihter ,adnan beyle deniz hanım namı diğer matmazel firdevs hanımla hilmi bey , nihalde yaşına göre biriyle takılsın artık
ecmelcim bende o balo olayını büyük bir heycanla bekledim..:içelim:.
ama neden göstermedilerki....
bence balo olayında ne güzel malzeme çıkardı diziye.. bakışlar falan..:asigim:..
heralde masraflı olur diye göstermediler baloyu.. tıpkı paris tatılını es geçtikleri gibi...:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?