Aşk-ı Memnu Kanal D

Evet canım yaa baya malze çıkardı hee.
Bir iki dergi sayfasıyla geçiştirdiler gıcıklar
Çok pinti bu dizinin yapımcısı belli oldu

eee..kızlar ekonomik kriz var..
dizinin siesinde peyker röpartajında söylemişti zaten..
bir hafta tekrarını vermişti hani dizinin hatırlarsınız belki..
onun nedeni ekonomik krizmiş..
ya dizi ouncularının maaşı azalacakmış ya da bölümler yavaşa alınacakmış...
bunlarda vazgeçmişler tekraran maaşlarının azalmasına razı gelmişler..
peyker (asıl ismini unuttum)kendi söylüyordu ve şöyle dedi:
ben bile her hafta oturup tv da merakla bekliyorum ne olacak diye endimi halkın yerine koydum hakikaten insan çok merak ediyor ne olacak diye..."dedi
zaen bunların olması normal o kadar pahalı kıyafetler giyerlerse başka şeylerden kısmak zorunda kalırlar
bihter hep modacı imzalı kıyafetler giyiyormuş(arzu kaprol,naked falan)
ama hakikaten arzu kaprolun kıyafetleri çok orjınal sitesine de bir bakın isterseniz..

Son düzenleme:

canım bu röportajlarını nette rastladıkça buraya kopyalayıp yapıştır..Çok üzgünüm çoook...

gecen bölümde behlül saçından memnun oldugu söyledi kestirmecek bencede kestirmesini zaten..

bbu bölümdede kilo aldıgını söyledi peyker..:1no2:

yanı tepkilere karşı bir msj verildi kestırsın kestirmesin kilo aldın verdin.. ama dikkat etmesi lazım ..bence.. oyuncu sonuçta..sengözlerimebaksanab

bihterin kilosu normal bence çok zayıfta kötü olur hayalet gibi behlül böyle tam iyi ;kalite kallavi fiat cüzzi kriz bahane dizimiz şahane

EVT BEHLÜLÜN KİLOSU SAÇI HERŞEYİ ŞU AN. İYİ FAZLA ALMASINN KİLO ARTIK SURATI ÇOK DOLUYO... BİRİSİ SÖYLESİN DE ALMAMSIN...JULİETİN SELAMI DEYİN HAA..kaydirigubbakcemile...........
..

BUDA BERENIN GERÇEK SEVGİLİSİ.

Son düzenleyen: Moderatör:
julietcim tamam canım buraya kopyalrım da birşey daha soracağım
dizi oyuncuları izleyicilerle msjlaşıyormu ki bunları yazıyorlar..başka nerden bilsinler halkın ne dediğini..
eğer msjlaşıyorlarsa hangi günlerde??
cevap için şimdiden sağol canım

hıh sağol arzu-ela yaa bende düşünüyordum neydi diye..
evet çok yakışıklı---YYYYDIII diyeceğim
çünkü saç sakal birbirine girmiş bir de kilo almış
önceden dizide daha yakışıklıdıı
yanlış mı söylüyorum..??

evet bülent inal gerçekten çok yakışıklı bu resimde her ne kadar kötü çıksada saç sakal karışık normalde beğenirim. bıyığın yakıştığı nadir erkeklerden.

bende bilmiyorum cnm bilsem kıvanç tatlıtuga msj atcam onların vaktı oldugu sanmıyorum msj için ama yinede senın için araştırım bulursam bende msj atarım mail. fln işte... canımmm

Günaydın kızlar hepinize mutlu haftalar diliyorum önceliklen a.s.

Bu berenin sevgülüsü yaşukluymuş bee. delikafadulden
Hayırlısı ne diyelim.

bülent inalmıydı çok tipsiz ya huyunu bilmem ama bana hiçte çekici gelmei hatta biraz kıro bile geldi.. bıyıklı erkek sevmedim için herhal ama çok sezsiz birine benziyo..sengözlerimebaksanab

berenin bence fazla gözmakyajına ihtiyacı yok..
zaten dikkat ederseniz abartı bir makyaj yok gözünde
gözleri çok dikkat çekici olduğu için bence fazla far,göz kalemi,eyelınerdan kaçınıyor
benim gördüğüm kadarıyla rimeli güzel çekiyor
farıda genelde şeftali tonlarında kullanıyor belli belirsiz.Ama bu benim gördüğüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…