Aşk-ı Memnu Kanal D

Yakında kim şık kim rüküş onu seçicez gerçektende..
Bu kadarda abartılmaz ki..delikafadulden
Umarım yeni bölümlerde Bihter Behlül aşkı başlar..
Başlamassa skıntıyla bekleme başlıcak.başlıyıcak dizi..
Gerçekten uzatmaya çalışırken eserin asıl konusundan uzaklaşılması güzel mesela pekerle behlül kanki oldular. bu çok güzeldi.

dogru valla peyker hani nefret ediyodu benmi yanlış biliyorum behlülden şimdi nasıl iyiler

ya dizi güzel de arkadaşlar biraz gerçekçi olsunlar allah aşkına hiç mi zengin paraya para demeyen insanlar tanımadık hayatımızda yaa yuhh yani. bi yemek yiyecekler mücevherler kıyafetler o biçim. makyajlar falan. tamam iyi güzel çok şık falan ama gerçeklik yok. sarayda mı yemek yiyiyosunuz a insanlar. türkiyenin en zengini bile yemek yerken evinde rahat eder rahat giyinir yya yapmayın abartmayın allahaşkına. dışarı çıkarken davette veya evinde misafir varken tamam neyse ama sadece aile masada ve üzerindekileri soysa bir fiyat çıkarsan bir ton para eder. biraz gerçeklik lütfen off şiştim. behlülün saçları ıslakken iğrenç görünüyor bu arada yağlı gibi. bi de piyano çalmasın birdaha mümkünse mimikleri hiç hoş olmuyo komik görünüyor.

evet abartılı ama dizini gidişatı böyle resmi takılıyolar canım bize elbise gösteriyolar insanlar birazda sıkıldı ihtişamlı şeyler görmek istiyor yani hayatımızda köy filmide seviyoruz modernde izlemk güzel

diziyi çekici klmak istiyorlar..
seyirciyi bu sayede avlıyorlar bence..
elbette en önemlisi dizinin içeriği ama insanlar (özellikle bu zmanda)özenti içinde oldukları için
bunlarla avunuyorlar.
şan,şöhret,para..
bunlar hep insanların rüyalarını süsleyen hayaller şimdi
adam kirasını ödeyemiyor nerden bulacak şanı şöhreti o da ne yapsın böyle şeylerle geçiştiriyor hayatını..
julıetim bu arada evet konudan biraz saptık ama arkadaşa cevap vermek için söyledim onları
konuyu dağıtmak değildi amacım..gördüklerimi söyledim sadece..

dizi bence klasik dizilere benzemio değişik ama bazen saçmalıo tabi oda ayrı bi konu ama izlenirr:ecrin_bebek:

canım romandada zaten adnan beyin zenginligi ve bayanların şıklıgı ön planda....

kitaptada bihter çok çekici güzel bi bayan olarak geçiyo...dizinin gidişatı öyle ....

ben kendi adıma çok rahatsızlık duymuyorum. hatta hoşuma bile gidiyo...sengözlerimebaksanab....

ben bir dizde izlemiştim çok zengin bir kayınvalide geline şöyle demiş eşortmanlaydı gelin... sofraya bakımsız oturulmaz...makyajsız ve bakımsız senı senın masada görmek istemiyorum demiş....

bize ayak uyudur fln die bende şasırmıştım bu dizden önceydi..demekki hep bakımlı yemek yiyolar diyo...

bence yanlış dogal olmak varken buda neee.. bi ton makyaj..

bide her bölümde bihterin ne kadr güzel ve çekici oldugu behlülün gözüne sokuluyo gibi geldi ..sengözlerimebaksanabher serferde hayran hayran bakışlar....sengözlerimebaksanab

guldecim bende şöyle dşünüyorum neden insanlar böyle dizilere meraklı...?..

toplum olarak bu tür şeylere neden özeniyoruzz....?..

bu bir dizidir kimse kendine fazla kaptırmamalı..?

yasak aşkı özendiriyo diyolar çok yanlış ben tam tersini düşünüyorumm hyr...?

butür dizler yapılmlı olmalı olmalı...

ben kendi adıma söyleyim bana bir eglence bu neden kendimi bu kadr kaptırıyımki ?*

halıme şükretmek varken ..

oyuncuları severek izlerdigim ender dizlerden......kaydirigubbakcemile..

bence bu diziye yakışıyo bence çokta abartılı yasamıyolar..hangi zengin mütevazi yasarki*?

Son düzenleyen: Moderatör:
eserin yazıldığı dönem ve tarihe bakarsanız, dahası aynı dönemi anlatan türk sineması örneklerini de alırsanız, aynı ihtişamlı yaşam biçiminin özenilerek yapılan bir anlatımını görürsünüz zaten. yasak aşka imrendirdiğini ben de kesinlikle düşünmüyorum. bu bir dizi ve izleyip eğleniyoruz sadece.

aynen katılıyorum canım...kaydirigubbakcemile5

o kadr çok dizi varki...lülülülülülü

dizilere göre hayatımızı odaklandırırsık biz diye bişey kalmaz..

aşkı memnu kalıteli dizdir..:içelim:

zaten kalıteli olmasa başta ben izlemem...sengözlerimebaksanab

a.s.:1hug:

23. Bölüm Özet

Bihter ile Firdevs arasında gerilim

Annesinin, evde artık büyük bir tehlike oluşturmaya başladığını düşünen Bihter, Adnan’ı kullanarak Firdevs’ten intikamını almaya karar veriyor. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığını anlayan Firdevs ise, bildiklerini Adnan’a anlatmaya karar veriyor.
Behlül’ün nişan gecesinde Nihal’in akıttığı gözyaşı, Adnan Bey’in içine şüphe düşürür. Kızının üzüntüsünün gerçek sebebini sorgulayan Adnan Bey, öğrendikleriyle şoke olur.
Nihal’in bir erkek arkadaşının olması, Beşir’in Nihal’e olan duygularını da tetikler. Bu duruma tahammül edemeyen Beşir, nişan gecesi kendini kaybeder ve giderek büyüyecek bir olay çıkarır.
Bu olaydan da kendine malzeme çıkaran Firdevs Hanım, Nihal’in aklını bu sefer Beşir’le ilgili karıştırmaya başlar. Öte yandan, zehrini yepyeni bir hedefe doğru akıtarak, Bihter’i de gerçeklerle yüzleşmeye çağırır.
Annesinin bu evde büyük bir tehlike oluşturmaya başladığını düşünen Bihter, Adnan’ı kullanarak annesinden intikamını almaya karar verir.
Bihter’in niyetini anlayan Firdevs Hanım, yenilgiyi kabul etmez. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığını anlayınca bildiklerini Adnan’a anlatmaya karar verir.

Hehh bi beşir eksikti.
Hayırdır ona ne oluyoki olay molay çıkarıyo.
:mymeka:
Çok fazla karışıyo nihale ben olsam çoktan terslemiştim.
Nihalin onunla olacağına ihtimal vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…