ya dizi güzel de arkadaşlar biraz gerçekçi olsunlar allah aşkına hiç mi zengin paraya para demeyen insanlar tanımadık hayatımızda yaa yuhh yani. bi yemek yiyecekler mücevherler kıyafetler o biçim. makyajlar falan. tamam iyi güzel çok şık falan ama gerçeklik yok. sarayda mı yemek yiyiyosunuz a insanlar. türkiyenin en zengini bile yemek yerken evinde rahat eder rahat giyinir yya yapmayın abartmayın allahaşkına. dışarı çıkarken davette veya evinde misafir varken tamam neyse ama sadece aile masada ve üzerindekileri soysa bir fiyat çıkarsan bir ton para eder. biraz gerçeklik lütfen off şiştim. behlülün saçları ıslakken iğrenç görünüyor bu arada yağlı gibi. bi de piyano çalmasın birdaha mümkünse mimikleri hiç hoş olmuyo komik görünüyor.
diziyi çekici klmak istiyorlar..
seyirciyi bu sayede avlıyorlar bence..
elbette en önemlisi dizinin içeriği ama insanlar (özellikle bu zmanda)özenti içinde oldukları için
bunlarla avunuyorlar.
şan,şöhret,para..
bunlar hep insanların rüyalarını süsleyen hayaller şimdi
adam kirasını ödeyemiyor nerden bulacak şanı şöhreti o da ne yapsın böyle şeylerle geçiştiriyor hayatını..
julıetim bu arada evet konudan biraz saptık ama arkadaşa cevap vermek için söyledim onları
konuyu dağıtmak değildi amacım..gördüklerimi söyledim sadece..
eserin yazıldığı dönem ve tarihe bakarsanız, dahası aynı dönemi anlatan türk sineması örneklerini de alırsanız, aynı ihtişamlı yaşam biçiminin özenilerek yapılan bir anlatımını görürsünüz zaten. yasak aşka imrendirdiğini ben de kesinlikle düşünmüyorum. bu bir dizi ve izleyip eğleniyoruz sadece.
aynen katılıyorum canım...kaydirigubbakcemile5
o kadr çok dizi varki...lülülülülülü
dizilere göre hayatımızı odaklandırırsık biz diye bişey kalmaz..
aşkı memnu kalıteli dizdir..:içelim:
zaten kalıteli olmasa başta ben izlemem...sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?