E
EU2
Ziyaretçi
Firdevs sevgili yaptı diye o kadar stres yapıp kendini içkiye verip bihterin stres içinde eve gelmesini beklemezki.. veya neden Adnan'ın dışarı çıkmasını engellemeye çalışsın ki durduk yere? Adnan çıkmasın onları basmasın diye onu bahçeye çıkmaktan vazgeçirdi ve konuyu değiştirdi. Firdevs'in gördüğü çok belli zaten altı çizile çizile Firdevs'in gördüğü üzerinde duruluyor. Küpeyi odaya bıraktı ve Bihter'in eve gelip küpeyi görmesini sağlayıp hemen arkasından odaya gelip onunla bu konuyu konuşacak.
Beşir neden küpeyi almak için uğraşsın ki? Hem Beşir Bihterin küpesinin düştüğünü nerden bilecek? O duymadıki Bihterin küpesinin düştüğünü. Ama Firdevs biliyor. O öğrendi küpesinin düştüğünü.
Beşir'de mademoisellein evinde ona yardım ediyordu.
Bu olayın Beşir ya da Adnan tarafından biri tarafından öğrenilmesi için çok erken. Daha koskoca bir sezon işlenecek bir hikaye bu. Beşir görürse işler erken öğrenilmiş olacak.
Ama Firdevs'in öğrenmesi mantıken daha kusursuz bir hikaye gelişimi sağlar.
bence firdevs gördü , o gece firdevs hanım gayet neşeli döndü Adnan bey ve bihteri sordu ,, daha sonra bahçeye çıktı ,,, o zaman kadar herşey yolundaydı , ama salonda karanlıkta oturupta içki içerek onu ağlatacak ne olabilir ki o arada bu kadarda şaşırtma olamaz bence firdevs gördü,, hatta son olarakta bihterinn arkasından odaya girdi ve bitti...BENCE FİRDEVS.
Bende aynen böyle düşündüm diziyi izlerken;ama Bihter yattan döndü ya arabasından indi.Beşir orda acaip gerildifisfisfis Bu bir yanıltma mı acabakafamçokkarıştı
Lost gibi oldu ya bu Aşkı Memnu da
