Aşk-ı Memnu Kanal D

bihter haftaya behlülü arabasında öpecek size bir tüyo.......

atolyede senı beklıcem dicek bihter gelemem dicekmiş..

sonra atolyeye adnan gelecekmış.... haftaya......ama...........

juliet cim nerden aliyorsun sen bu tüyolari bakemsırnaşık şeysırnaşık şey

ben kendimi ka6tya gibi hissettim bugün,düşündümde bizim işyerinde entrikalar dönüyor,bende patronun gözü kulağı eli ayağı oluyorum adama taa italyalara kadar rapor veriyorum,katya mıyım neyim ?

juliet tatlım nerden öğrendin yaa bomba haber resmen :1shok:

hayatım...bir int sitesinden ama ne kadr dogru ...onu fragmanda görecez...

çekime giden bi arkadaş grubu yazmış aşkı memnunun senaryosunu...okumuşlar 25. bölüm.....

bakmış 25.. bölümün öyle yazıyolar....izleyip görcez bakalım bugün nasıl olsa fragman çıkar haftayaki bölümün.............şutarafagitti

juliet cim nerden aliyorsun sen bu tüyolari bakemsırnaşık şeysırnaşık şey

canım ..bak yazı bu işte...ne kadr dogru bilmem artık.......
Bazı arkadaşlarım aşkı memnunun setine gittim orda bazı oyuncularla ropörtaj yapmışlar resim çekmişler bir de 25. bölüm senaryosunu almışlar hepsini okumadım ama bazı bildiim kısımları söliim bihter bi yerde behlülün arabasına biniomuş ve onu öpüyomuş.Behlül aynı sahnede mi bilmiorum bihtere akşam seni atölyede beklicem diomuş,bihter gelemeyeceğini sölüomuş ama behlül atölyeye gidip ışıkları açmadan 2 kadeh hazırlayıp oturuomuş.O sırada kapı açılınca karşısında bihteri beklerken adnan çıkıomuş.Birde bunu fragmanda mı gördüm arkadaşlarım mı söledi hatırlamıorum firdevs adnana matmazelin bu evdeki görevi bnce bitti diomuş adnan da bihterle konuşuomuş.
daha detaylı bilgi alınca sizlerle paylaşmaya çalışırım bu arda bern saat onları çık sıcak karşılamış 3o dakika onlarla konuşmuş
......

ALINTIDIRRRRRRRRRRRR

behlül sarhoş oluomuş eve gelince süleyman bihter birde adnan onu odasına çıkarmaya çalışıomuş behlül bihter diomuş sora seviyorum diomuş ama adnan duymuomuş birde behlül sarhoş olmadan önce bi balıkçıya bn bundan önce her istediim bayanı elde ettim ama bu umutsuz gibi bişiler diomuş
elif yüzüğü çıkartıomuş nesrine bunu behlüle ver die bi kutu veriomuş sanırım önemli olanlar bunlar
GELECEK BÖLÜMLERDE OLACAKMIŞ......

oooooooo jülietçiğim yine döktürmüşsün haberleri sen olmasan öğrenemeyeceğiz sen nasıl öğreniyorsun bu kadar haberleri yoksa sende ünlü birimisin merak ettim oyuncular hakkında baya bilgilisin paylaşımların için saol

ben yönetmenim........atikecim..kaydirigubbakcemile3..

şaka tabikide f..........

Artık sıkıcı bölüm yok dese julyetcim.
Behlül diyo ya bihtere suçlu sensin gibilerine bi laf ediyo.
Bence doğru sölüyo çocuk bihter başlattı.
Bide hala burnu kafdağının ardında hanfendinin :mymeka:

ecmelcim çok sinir. oluyorum bihtere..

istemem yan cebimi koy misali..çocuga yeşil ışık yaktı.-tatlicadiarzu-

şimdi burnu kaf dagında..

ama kısa sürecek yelkenler bu bölümde fora gelecek bölümdede öpecek.. behlülü.....sositososito

heyecan dorukta desenize..bu akşam yeni bölüm var ama maalesef hafta sonu özetten bakmak zorundayım..julietim dediğin gibi olursa haftaya dananın kuyruğu kopacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…