Aşk-ı Memnu Kanal D

nihal canım ne olacak acaba

Beşirle küslükleri devam edecekgibi bu bölüm.

Ya behlül hangi akla hizmet adnan ın atölyesine bihteri çağırıyo.
işte heyecan olsun demi bize.
gerçek hayatta böle bi cesarette bulunmazlardı burunlarının dibinde öle içkiler felan.
Aşk, ihtiras bunları kör etmiş ne kaa ayııpp. -tatlicadiarzu-

heyecan dorukta desenize..bu akşam yeni bölüm var ama maalesef hafta sonu özetten bakmak zorundayım..julietim dediğin gibi olursa haftaya dananın kuyruğu kopacak...

napcan şu delileri..kvp.birbirlerine giriyolar...bari reklam arası izle bizim diyiziyi..........-tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
nihalin babası behlülü elifle ayrıldıktan sonra. ...

behlüllle nişanlamak isticekmi aldıgım tüyolara göre..

behlülde behlül kaçar diyip başka eve çıkacakmış bihterle rahat rahat buluşcaklar....kaydirigubbakcemile3

Kızlar cok guldum yaa suna bır bakıınn...:roflol::roflol:

Yalnız nihata salak demişler dızıdekı en ıyı kısı bence erkeklerden.. :mymeka:

nekadar güzel herkes birbirini seviyor sevgi dolu bir dizi sımsıcak dimikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1hug::1hug::1hug::teytey::teytey:

bu bölümde herkes sinirliydi üff sıkıldım artık bihterle behlül birlikte olsun
bide şu bihterin yapmacık gülüş ve hareketleri çok gıcıkkk

qelcek haftanın fraqmanı nasıl öle yaa
behlül nışandan vazqeçıoo sanırsam bırde behlül sarhoş yatakta yatarken nihal onu öpüyo bunu da adnan bey qörcek:1shok:

bu bölümde herkes sinirliydi üff sıkıldım artık bihterle behlül birlikte olsun
bide şu bihterin yapmacık gülüş ve hareketleri çok gıcıkkk

ay aynen katılıyorum..
bende onu yazıcaktım..
özellikle bu akşam çok sinir oldum nedense..
birkere içten güldüğünü görmedim bu kızın..
yapmacık ve zorla gülümsemesi beni sinir ediyor..
birde bi ara şirketin merdivenlerinden inerken düşücek sandım..
Allahım bir insan ancak bukadar kötü yürür topuklularla..

bende elif e çok üzüldüm alışveriş yaparken elbiseyi alamaması beni çok üzdü bihterde maşallah birsürü alışveriş yaptı alışverişide bencilceydi hiç biraz bakıyo beyenmezssem yollarım diyo garibim elifte giydi elbiseyi fiyatını öğrenince vazgeçti bihter hanımda aldıda aldı

töyolarım bir bir çıkıyo haftaya eliften ayrılıyo kutuyla yüzük geliyo behlüle..

behlül sarhoş oluyo..bihter onu ne ara öpecek.........

behlül sarhoş oluomuş eve gelince süleyman bihter birde adnan onu odasına çıkarmaya çalışıomuş behlül bihter diomuş sora seviyorum diomuş ama adnan duymuomuş birde behlül sarhoş olmadan önce bi balıkçıya bn bundan önce her istediim bayanı elde ettim ama bu umutsuz gibi bişiler diomuş
elif yüzüğü çıkartıomuş nesrine bunu behlüle ver die bi kutu veriomuş sanırım bihter bi yerde behlülün arabasına biniomuş ve onu öpüyomuş.Behlül aynı sahnede mi bilmiorum bihtere akşam seni atölyede beklicem diomuş,bihter gelemeyeceğini sölüomuş ama behlül atölyeye gidip ışıkları açmadan 2 kadeh hazırlayıp oturuomuş.O sırada kapı açılınca karşısında bihteri beklerken adnan çıkıomuş
Bence bu arkadaşın tiyoları tamamen doğru..Fragmanda bunların bir kısmını zaten gösterdiler

Ya ben behlülün yüzüşüne çok güldüm o ne haşin yüzüştü öyle van gölü canavarı gibi :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…