Aşk-ı Memnu Kanal D

izledim internetten bu haftaki bölümü
bana sorarsanz bu bölümde güzel değil...bu sefer fazla yorum yapmayacağım
zaten benim yorumuma ihtiyacı yok buranın..
arkadaşlar halletmişler zaten...

bu arada julıetcim behlülün geçmişini bize aktardığın için teşekkürler
esasen normalde büründüğü rolden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama
çok hovarda olan br kişiliği var gibi..
zaten yakışıklı ve çekici olanların biraz burnu kafdağında oluyor
ama önyargılı olmamak lazımmış demekkiii...
ne olursa olsun behlül gibi biriyle evli olmak istemezdim doğrusu...

kaydirigubbakcemile3bende ne komiğim değil mi??
sank kıvanç beni seçmişte ben de yüz vermiyormuş gibi oldu
sanırım kendimi yanlış ifade ettimm
birz da gülünç bir duruma düştüm kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

canımsın böyle bir erkekle olan kişi kıskançlık krızlerine girer..

heleki öyle bir camiada...bende evlenmek istemezdim böyle bir adamla....

birde kıvanç çok inançlı bir insanmış....göründügü gibi deil yani...kaydirigubbakcemile3

her haliyle hoşş
niyeyse oynadığı dizilerde karakterini çok benimsediğini düşünüyorum ben kıvancın...isteyerek inanarak oynuyor sanki..
beren gibi soğuk nevale değil...

bu arada julıetcim ben kıskançlık yüzünden yapamayacaımı düşünmedim.ben güvendiğim insanda kızkançlık krizine girmem zaten ama güvensizlik varsa yerli yersiz yaparımmm:)))
bana uymaz yani..evet belki inançlarına bağlı olabilir ama
kişilik bakımından akrepler çok zordur
zaten bir inssanı onunla evlenmeden tanıyamazsın...
akrep çok zor bir burçtur
kapalı bir kutu gibidir adeta..
ayyy yok ben yapamam..
onu uzaktan sevmek daha güzel yaa..:))))))
ben oyunculuğuna bakıyorum onun süperr valla
40 yıllık oyunculara taş çıkartıyor

romana göre giymiyo dizi..eklemeler var kuzu..günümüze uyarlandı roman matmzel adnana aşık deil..

romanda firdevs belülele sulanıyo behlül yüz vermıyo böyle aşk meşk yok yani....:1no2:

Evet eklemeler ve uyarlamalar var ama matmazel hala adnana aşık. O kısım romanla aynı. Ayrıca romanda firdevs behlüle sulanmıyo karşılıklı bir kurlaşma şakalaşma durumları var. Firdevsin asıl hasta olduğu şahsiyet adnan bey. Behlül de hovarda bi kişilik olduğundan firdevs hanıma da laf atıyor dalgasına arada. Romanda böyle, ve dizide de böyle gördüğüm kadarıyla. Bu dediğin konularda romanla aynı yani bi değişiklik yok. Onun dışında bazı yerlerde araları doldurmuşlar romana uygun bir şekilde.

kıvanç tatlıtuğ namı değer behlül valla çok yakışıklı ve çekici normalde sarışınları hiç sevmem ama brad pitt bir bu iki amanın kocam duymasın delikafadulden

Ay güldecim niye gülünç duruma düşesin.
Ben çok sıcak buldum mesajını Şeniz
Çocuğun bi albenisi var sarışın erkek sevmem diyenler bile beğeniyo.
Bana da hep ağarbaşlı beyfendi gelmiştir kereta.
:1closedeyes:

kıvanç tatlıtuğ namı değer behlül valla çok yakışıklı ve çekici normalde sarışınları hiç sevmem ama brad pitt bir bu iki amanın kocam duymasın delikafadulden

2 side çok başarılı oyunculukta. çok begenıyorum...mükemmel oyuncular....hele brad pitt.a.s.

Bana da hep ağarbaşlı beyfendi gelmiştir kereta........a.s

öylemi bende uzun saçı çok yakıştırıyorum..kesmesin böyle..a.s

ben aslında uzun saçı sevmem aslında pek ama behlüle herşey yakışıyor,(he sevmem dediğim 3 yıl boyunca uzun saçlı bir sevgilim vardı hiç kısa halini göremedim CADIARZU)

ben aslında uzun saçı sevmem aslında pek ama behlüle herşey yakışıyor,(he sevmem dediğim 3 yıl boyunca uzun saçlı bir sevgilim vardı hiç kısa halini göremedim CADIARZU)

evt canım yakışana yakışıyo ben kıvanç tatlutuga uzun saçı yakıştırdım..

sevgilininde kulakları çınlaşın buarada....yada patlaşın......
:mymeka:

BEN MATMAZEL GıBı DEĞıLıM!

Resmi büyütmek için tıklayın

'Aşk -I Memnu' Dizisinde Matmazel Deniz de Courton Karakterini Canlandıran Zerrin Tekindor: Romantik Değilim. Birine Hayran Bin Yıl Dolaşamam. Aşkın 20'li Yaşlarda Yaşanan Bir Heyecan Olduğunu Düşünüyorum...

'Aşk-ı Memnu' dizisinde Matmazel Deniz de Courton karakterini canlandıran Zerrin Tekindor: Romantik değilim. Birine hayran bin yıl dolaşamam. Aşkın 20'li yaşlarda yaşanan bir heyecan olduğunu düşünüyorum...
Zerrin Tekindor, hem yaratıcılığın boyutlarını zorlayan kişisel sergiler açmış bir ressam hem de başarılı bir tiyatrocu. Şimdilerde 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Matmazel Deniz de Courton olarak karşımıza çıkan sanatçı, Marie Claire dergisine hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Tuvalin önünde kendimi daha özgür hissediyorum. Çünkü bomboş. Sizin seçtiğiniz renkler, dokular... Tuval bomboş bir sahne ve tüm kurguyu siz yapıyorsunuz.

Kadınlar hayatlarını daha dikkatli yaşamak zorundalar. 'Hanım' olmak zorundalar, aşırı hareketler onlara yakışmaz! Bunu anlayamıyorum. Böyle davranmak zorunluluğu kadının tercihi değil, toplum baskısı. Resimlerimdeki kadınların abartılı olmalarının sebebi de bu.

BEN DAHA GERÇEKÇıYıM

Canlandırdığım Matmazel Deniz'den çok farklıyım. Matmazel Deniz, çok küçük yaşta babasından ayrılmış ve nerede olduğunu bile bilmiyor. Annesi ölmüş. Aşık olduğu adam başka birini eş olarak seçse bile, o aidiyet hissi ağır basıyor. Ben Matmazel gibi değilim. Birine hayran bin yıl dolaşamam. O kadar romantik değilim, daha gerçekçiyim. Aşk çok üstünde durduğum bir olgu değil.

22 yaşımda Çetin Tekindor ile evlendim. Konservatuvardaki son yılımdı, Devlet Tiyatrosu'nda 'Osmancık' adlı bir oyunu sahneleniyordu ve Çetin de başroldeydi. Orada tanıştık ama hiç öyle ani bir etkileşim olmadı aramızda. Çetin Ağabey derdik zaten ama hepimiz hayrandık ona. Okul bittikten sonra ben Adana Devlet Tiyatrosu'nda görevlendirildim, iki yıl orada kaldım. Hiç görüşmedik, konuşmadık. Ankara'ya döndüğümde bir gün evin telefonu çaldı. Çetin; 'Ben Çetin Tekindor, görüşebilir miyiz?' dedi. Ben de kabul ettim. Bir Çin restoranına gittik. Çetin; 'Sana çok garip gelecek belki ama ben seninle evlenmek istiyorum' dedi. Ben de kabul ettim!

ıKı KEZ EVLENDıK

ıkimiz de ne olduğunu anlayamadan evlendik! Öncesinde bir flört dönemi olmadığı için belki de, adapte olamadım, on ay sonra ayrıldık ama biraz ani karar verdiğimizi düşündük ve tekrar evlendik. ıyi ki de evlenmişiz, oğlumuz Hira doğdu ve hiç pişman olmadığım bir evlilik yaşadım. Sonra da bitti...

ılişkilerin süreleri dolabiliyor. Evlilik bambaşka bir yaşantı. Hâlâ çok iyi görüşüyoruz, çok sevdiğim bir arkadaşım. Keşke daha önce ayrılsaydık, böyle çok daha iyiyiz çünkü! Çetin gerçekten çok düzgün bir insan. Çok da komiktir, beni çok güldürür. Her zaman mutlu olmasını isterim.

Şu anda evlenmek gibi bir düşüncem yok. Aşkın da gençlikte, 20'li yaşlarda yaşanan bir heyecan olduğunu düşünüyorum. Çok hoş bir his tabii ama şu anda aşk, hayatımın merkezinde değil...

alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…