nekadar güzel herkes birbirini seviyor sevgi dolu bir dizi sımsıcak dimikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1hug::1hug::1hug::teytey::teytey:
evt canım yakışana yakışıyo ben kıvanç tatlutuga uzun saçı yakıştırdım..
sevgilininde kulakları çınlaşın buarada....yada patlaşın......:mymeka:
ya ne demezsin değil mi..hepsi birer sevgi kelebeği..sırnaşık şey
ya ben kıvançtan tiksinirdim
hele şu arap ülkelerine bozma dizileri satıyorlar ya...
uyuzdum resmen
sarı saç mavi gözden kakalama durumu var diye
ama gelin görün ki, hayran kaldım oyunculuğuna ve hikayeye olan hakimyetine..
ilk defa izledim
ama bundan gayrı hakkını yedirmem
efferin keleş diyorum!!!
:roflol::roflol::roflol::roflol:....
efferin keleş diyorum
dün eşimle istinyeye gittik ne görsem beğenirsiniz aşkı memnu çekm ekibi ve o ev bihterin annesini gördük camdan insanlara el sallıodu süper ya
dün eşimle istinyeye gittik ne görsem beğenirsiniz aşkı memnu çekm ekibi ve o ev bihterin annesini gördük camdan insanlara el sallıodu süper ya
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:..
okuyunda gülün biraz ben ççok güldüm...........
# vakti zamanında atv ekranlarında sarıl bana diye bir dizi vardı. bu dizide de bir federico vardı. herkesin babası federico idi. herkesin kocası da oydu. şimdiki federico ise behlül. .......
federico behlül)
alıntıdır.....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:..
okuyunda gülün biraz ben ççok güldüm...........
# vakti zamanında atv ekranlarında sarıl bana diye bir dizi vardı. bu dizide de bir federico vardı. herkesin babası federico idi. herkesin kocası da oydu. şimdiki federico ise behlül. .......
federico behlül)
alıntıdır.....
#alıntıdırrrrrrrr
# senaristin ve yapım şirketinin artık kamu vicdanını rahatlatması gereken dizi . anladık , firdevs ile tansiyonu yüksek tutuyorsunuz ama seyircinin de bir sabrı var , ateşle oynuyorsunuz beyler , yayları geriyorsunuz sonra bırakıyorsunuz , yalama yaptınız diziyi , bu firdevs'e ve dahi katya'ya okkalı bir tokat atmanın zamanı geldi de geçiyor , kimse bu kadarına evinde göz yummaz, hem bu nasıl sosyetik , bodrum katta bir odaya tıktınız orda kalıyor, yatak o odada , koltuk o odada , sokağa bile çıktığı yok , nerede bunun kokoş arkadaşları , nerde cemiyet hayatı , ne yer ne içer , katya 'nın maaşı , bu kadının kuaför parası kıyafetleri derken , böyle jet sosyete yaşamış bir kadın o odada tıkılı yaşar mı , aklınız alıyor mu , kendi evi adnan 'ın evinden daha güzeldi , bu kadın adnan'ın evinde verilecek iki öğün yemeğe tenezzül eder bunun için o odaya katlanır mı ? bir kere o kadının kıyafetleri ile ayakkabıları o küçük odaya sığmaz , arabası yok , sevgilisi yok , tam bir aşk kadını olarak soktunuz diziye ama kadıncağızın cinsel yaşamı bile yok , o rutubetli evde , hizmetçilerle didişmek için kalır mı koskoca firdevs yöreoğlu , biraz düşünüp taşınıp yazın ne yazacaksanız. acil genç bir sevgili , o da olmadı , sosyetik , karizmatik , olgun bir dul adam bulup çıkarın kadını o odadan ..
neyde, firdevs hanım ile hayat dersleri isimli bir sabah programı istiyorum tez zamanda.....
:roflol:roflol::roflol:
#alıntıdırrrrrrrr
# senaristin ve yapım şirketinin artık kamu vicdanını rahatlatması gereken dizi . anladık , firdevs ile tansiyonu yüksek tutuyorsunuz ama seyircinin de bir sabrı var , ateşle oynuyorsunuz beyler , yayları geriyorsunuz sonra bırakıyorsunuz , yalama yaptınız diziyi , bu firdevs'e ve dahi katya'ya okkalı bir tokat atmanın zamanı geldi de geçiyor , kimse bu kadarına evinde göz yummaz, hem bu nasıl sosyetik , bodrum katta bir odaya tıktınız orda kalıyor, yatak o odada , koltuk o odada , sokağa bile çıktığı yok , nerede bunun kokoş arkadaşları , nerde cemiyet hayatı , ne yer ne içer , katya 'nın maaşı , bu kadının kuaför parası kıyafetleri derken , böyle jet sosyete yaşamış bir kadın o odada tıkılı yaşar mı , aklınız alıyor mu , kendi evi adnan 'ın evinden daha güzeldi , bu kadın adnan'ın evinde verilecek iki öğün yemeğe tenezzül eder bunun için o odaya katlanır mı ? bir kere o kadının kıyafetleri ile ayakkabıları o küçük odaya sığmaz , arabası yok , sevgilisi yok , tam bir aşk kadını olarak soktunuz diziye ama kadıncağızın cinsel yaşamı bile yok , o rutubetli evde , hizmetçilerle didişmek için kalır mı koskoca firdevs yöreoğlu , biraz düşünüp taşınıp yazın ne yazacaksanız. acil genç bir sevgili , o da olmadı , sosyetik , karizmatik , olgun bir dul adam bulup çıkarın kadını o odadan ..
neyde, firdevs hanım ile hayat dersleri isimli bir sabah programı istiyorum tez zamanda.....
:roflol:roflol::roflol:
adnan beyin anlama kıtlığı türk dizi tarihinin en saf karakteri olan peyker'i bile geride bırakarak rekora koşmaktadır, bir de adam hala "peki neden benim bunlardan haberim yok?" diyor. adnan senin neden haberin var ki zaten? bir de yönetmenin şu kadınların yürüme sorununa bir çözüm getirmesi gerekli. nihal (sopa bile değil) elbise askısı yutmuş gibi yürürken, havuz sahnesinde bihter'in garip yürüyüşünün de sadece topuklu ayakkabılardan kaynaklanmadığını görmüş olduk...
alıntıdırrrrrr
:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?