• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

bana da rüya değil gibi geldi..
hatta devamı da vardı sanki..ilişki başlamış gibi
ama bu fragmanlarda ordan burdan alıp insana o hissi verebiliyorlar

rüya değildir, zaten gelinmesi noktaya anca geldiler..
ama o kadar heyecanlı olmuyor fragmanda gösterdikleri şeklinde...

rüya değildir, zaten gelinmesi noktaya anca geldiler..
ama o kadar heyecanlı olmuyor fragmanda gösterdikleri şeklinde...

türk televizyon tarihinde gördügüm dizler içinde en tutkulu öpüşme ..

kaç kez prova yaptılarsa çok başarılar...:delphin:

banada öyle geldi.. hatta bunların sevgilisi nasıl dayanıyor diye düşündüm..
bu onların meslekleriymiş,profosyonel oyuncu her rolü mesleği gereği oynar
sözüne katılmıyorum.. ikiside heyecanlanmıştır bişeyler kopmuştur o an.. rol da olsa :)

dedigim gibi..ben ilkkez bu kadar tutkulu öpüşme gördüm...:delphin:.

olayı cidden yasıyolar gibi geldi bana. ama tabi bu bir dizi.dizide olsa bnde inanmıyorum bişeyler hissedilmedigine..

sevgileri nasıl nasıl dayanıyosa bunlara...meslek icabıda olsa. zor gerilimli sahneler....:delphin:

dedigim gibi..ben ilkkez bu kadar tutkulu öpüşme gördüm...:delphin:.

olayı cidden yasıyolar gibi geldi bana. ama tabi bu bir dizi.dizide olsa bnde inanmıyorum bişeyler hissedilmedigine..

sevgileri nasıl nasıl dayanıyosa bunlara...meslek icabıda olsa. zor gerilimli sahneler....:delphin:

ölürüm ben kıskançlıktan valla:mymeka:

Behlül ve Bihter’e ne olacak?

Herkes Aşk-ı Memnu dizisindeki Behlül ile Bihter’in geleceğinin ne olacağını merak ediyor. Behlül’ü canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, bu soruya CNNTÜRK’te katıldığı Full Ekran programında yanıt verdi.

Tatlıtuğ, “Biz de bilmiyoruz” dedi, ancak dizinin fanatiklerine de şu mesajı iletmeyi ihmal etmedi:

“Bu 1. bölümden, 25. bölüme akan hikaye, o hikayenin girişi idi. Artık gelişmesine girdik. 26. ve bundan sonra akacak bölümler bunun gelişmesi olacak. Tabii inanılmaz bir hikaye. İnanılmaz, çünkü hiçbir karakteri tam olarak çözemiyorsunuz. Hangisi iyidir, hangisi kötüdür, hangisinin duygusu nedir? Tamamen değişken yapı içerisindeler.”

bihterle adnan beyin öpüşürken resmiyle behlülle öpüşürken resmini koymuşlar behlülle daha aşkla öpüşüyor nedense

kitaba göre aşk yaşadıklarını sezen nihal durumu babasına ispatlamaya çalışacak..
bu sezon biter herhalde dizi..

kitaba göre aşk yaşadıklarını sezen nihal durumu babasına ispatlamaya çalışacak..
bu sezon biter herhalde dizi..

Malesef 2010 öğrenecekmiş adnan bey durumu
Yani 2 sezonluk filan olabilir
Ayy bide heyecan yaptım bihter behlül aşkı artık başlasa-tatlicadiarzu-
Birde Behlülcan kilomu almış , kasmıydı yoksa onlar , Yüzerken hiç beğenmedim:dilcikar:

diziye yeni bir karakter girse
ama değişik bir tip...
bihterle ilglense

daha değişik olaylar olabilir
ancak senaritlerimiz sokabilirler dizi

tamamen kitaba göre gitmiyor...
ama kitapta firdevs behlül ona dokundukça farklı

şeyler hissediyordu ben öyle hatırlıyorum kitapta öyle yazıyordu
galiba zaten behlülün o evde ayarlayamayacağı kadın bir tek şaheste var
onuda behlül istemez gerisi behlül yüz verse cemile anında nihalde matmazelde

çok zorlanır ama matmazelde etkilenebilir nesrin de hemen bihterde de zorlanıcak kısacası adam terminatör gibi ama bihtere bakışları duruşu onunla aşık bir adam gibi geliyor dizide bakalım görüceğiz...

diziye yeni bir karakter girse
ama değişik bir tip...
bihterle ilglense

daha değişik olaylar olabilir
ancak senaritlerimiz sokabilirler dizi

tamamen kitaba göre gitmiyor...
ama kitapta firdevs behlül ona dokundukça farklı

şeyler hissediyordu ben öyle hatırlıyorum kitapta öyle yazıyordu
galiba zaten behlülün o evde ayarlayamayacağı kadın bir tek şaheste var
onuda behlül istemez gerisi behlül yüz verse cemile anında nihalde matmazelde

çok zorlanır ama matmazelde etkilenebilir nesrin de hemen bihterde de zorlanıcak kısacası adam terminatör gibi ama bihtere bakışları duruşu onunla aşık bir adam gibi geliyor dizide bakalım görüceğiz...

behlülün evde tüm kapıları yokladığı bir sahne vardı ya biz ona çok güldük, mart kedisi behlül diye lülülülülülü

bence çok uzatıp suyunu çıkarmasınlar..şimdilik iyi gidiyor dizi..bazen zirvede bırakmak lazım.)

kitabı şöyle bir karıştırdım,dili ağır ama okuyacam biliyorum diziyle çok farklı ama merak ettim işte,

Back
X