• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

o ne öpüşmeydi kızlar. fragmanı yeni görebildim daha. yasak aşk bu hafta başlıyor gibi.
tabii aldatmaca degilse

adı üstünde yasak aşk aşkı memnu...olan adnana olcak ama...senayo böyle napalım...benneyaptımki...

behlül çok deişti dalda dala olayı bitti..ama dizinin sonlarına dogru aldatacak bihteri bitmeye yakın yani.

zaten bihter intihar edecek üzüntüsünden.....:1no2:

adı üstünde yasak aşk aşkı memnu...olan adnana olcak ama...senayo böyle napalım...benneyaptımki...

behlül çok deişti dalda dala olayı bitti..ama dizinin sonlarına dogru aldatacak bihteri bitmeye yakın yani.

zaten bihter intihar edecek üzüntüsünden.....:1no2:

hakediyor ama :çok üzgünüm:

behlül zaten ben bu sefer yenildim imkansız falan diyordu bence çabuk elde edemediği için bihter çekiyor behlülü elde edince bırakacak malüm egolarını tatmin edince haliyle behlül kaçar ondan sonra daldan dala daldan dala behlül sonra nihal birsürü kız var peşinde oda haklı

kızlaaaaar size bişe sorcamm yaa behlul varya bu dizide kıvanç yaniimeltem cumbulla aşk yaşıomuşş sizce doğrumudurr.. eğer doğruysaa salak konumuna duşer o yakışıklılıkta melteme mi kaldı obeee :dilcikar: bencee hazal la çıksın hem yaşı yaşına hem guselliği guselliğne uyar :)

kızlaaaaar size bişe sorcamm yaa behlul varya bu dizide kıvanç yaniimeltem cumbulla aşk yaşıomuşş sizce doğrumudurr.. eğer doğruysaa salak konumuna duşer o yakışıklılıkta melteme mi kaldı obeee :dilcikar: bencee hazal la çıksın hem yaşı yaşına hem guselliği guselliğne uyar :)

kimisi reklam aşkı diyor kimi gerçek diyor şu bir gerçekkiii .:teselli:

o meltem kıvançın eline su bile döküme o ka kötü bir çiftlerkii...:mymeka:

behlül zaten ben bu sefer yenildim imkansız falan diyordu bence çabuk elde edemediği için bihter çekiyor behlülü elde edince bırakacak malüm egolarını tatmin edince haliyle behlül kaçar ondan sonra daldan dala daldan dala behlül sonra nihal birsürü kız var peşinde oda haklı

eger öyle olsaydı amcasının karısı sulanmaya csaret edemezdi bence..

böyle olursa izlemem o ne öyle daldan dala.. olmaz bana ters......:mymeka:

banada ters behlül alışmış hepkızları elde etmeye bihterden etkilendi sarhoş oluncada seviyorum ama imkansız bu sefer duvara çarptım olmadı falan diyordu oda amcasına kelek atmak istemiyor ama duygularına gem vuramıyor birde kendini tatmin etmesi lazım egolarını mesela alışmış hep kızlar peşinde bihter zor kadın falan daha cazip geldi birde yasaka aşk aman behlül kaçar elde edinceye dek hep peşinde dolaşır hevesini alınca vaziyet başklaşır erkek milleti değilmi

hakikaten çıldırmış. dışarıda bir derece yakalanma riski daha az da adnanın atölyesinde olacak iş değil.
bunlar aşkın yanında adrelanin de yaşamak istior galiba. ama bihteri beklerken ya adnan gelecek atölyeye ya firdevs.
bu arada firdevsin eline çok büyük bir koz geçiyor. katya matmazel denizin odasını karıştırıyor ve adnan beye geçmiş yıllarda yazılan aşk mektubunu ele geçiriyor. evden göndermek için süper koz. birisinin bu kadına dur demesi lazım.

aldıgım tiyolara göre adnan geliyo.. içki kadehleri falan oluyomuş.. ay şaşsırmış bunlar olack işimi atölye.............delikafadulden

behlülün adnanı görünce verecegi tepkiyi çook merak ediyorum..

amcacım bu kadehleri sizle bihtere hazırladım dermiş ...:roflol:

behlul le bıtter arasındakı yakınlasma acaba fırdevs hanım tarafından anlaşılacakmı...şantajlar gelıyomu...adnan durumu çakmıyomu ...bu adnan üşütükmü...kaydirigubbakcemile3

Back
X