Aşk-ı Memnu Kanal D

iyide behlül kaçmaya çalıştıkça bihter üstüne gidiyo eşim diyoki çocuğu bu yoldan çıkarıyo yoksa çocuk zapdetiyo kendini
 
ayneeeeeeeeeeeeeen sinir oldum ya nasıl havalar filan dişlerini göstermeye iyice alıştı artık önüne gelene kaba davranıyo
 
Evet Behlül kendini tutmaya çalışıyo. Bihter'in Behlül'ün odasına girip parfümünü koklaması işleri çığrından çıkardı.
 
ama görümcesi ne iyi yaptı dimi deniz hanm koluna girmeler kahve istemeler oh katyaya hava atıyolar iyi oldu deniz hnm en azından koruyo bihterde sinir oluyo ya hem behlülle kırıştırıyo hemde deniz hnm eskiden kocasını sevmesine dayanamıyo kadın sadece benim olsunlar istiyo iki erkeğinde
 
behlül bir erkek sonuçta karşısında güzel cazibeli bir kadın.sürekli cilve yapıo behlül iyi tuttu kendini. bu bölüm..pravo..hihoyyyt
 
bu kadar ucuz bir kadın olamaz
behlül ou kullanıp kullanıp atsın
bence deniz hanımın tırnagı kadar bile olamayacagı için karın ağrısı var
 
kızlar ben hepsini izleyemedim,bihter süsleniyoru beyaz dekolte bir buluz giyinmişti ondan sonra ne oldu??
 
bihtere de bak. hem yapamazdım diyor hem ilk bulduğu fırsatta öpüyor. çok can yakar bu kız çok.
ama katyanın hakkından iyi geldi. firdevsi bile solladı.
firdevs te sonunu hazırladı. o kadar azarsa olacağı bu polisler kameralar.... bakalım nasıl açıklayacak adnan beye. adnan da inşallah mütevazilik yapayım diye önmeli değil size doğum günü hediyesi olsun demez.
denize de kötü davrandı bihter yazık üzüldüm denize keşke mektubu saklamasaydı. ama bihterde haklı bir nevi kim bulsa mektubu böyle tepki verirdi.
bihter de çok midesiz. kızkardeşinin eski nişanlısı behlül ile nasıl oluyor da öpüşebiliyor. hem de elifle birlikte olduğunu bile bile? yanında karizmatik bir eşi varken aptal bu kız aptal. ben olsam adnandan başkasına bakmam.
 
kızlar ben hepsini izleyemedim,bihter süsleniyoru beyaz dekolte bir buluz giyinmişti ondan sonra ne oldu??

önce kocasının yanına koştu sonra mutfağa inme bahenesi ile behlülü buldu tam öpüşecekleri sırada kapı açıldı ve orada bitti.
 
Kitapta Bihter'in Firdevs' e benzememe çabaları diyo okudunuz mu? Bihter anası kılıklı çok cadı. Peyker çok hanım. Bu arada annemde aynı şeyi söyledi. Hem dedi kocasını iyi bi fırsat bulup aldatacak hem de matmazeli kıskanıyo.
 
Back
X