• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

dızı bu ara cook heyecanlı gıdıyo behlulle bıhter tam yakalanacak gıbı oluyo ama bısey olmuyo ayy ılerleyen bolumler cok heyecanlı olacak yaa katya mı ne hızmetcı acayıp gıcccık oluom yaa ne sınır bozucu sey o oyle:oklava:

dızı bu ara cook heyecanlı gıdıyo behlulle bıhter tam yakalanacak gıbı oluyo ama bısey olmuyo ayy ılerleyen bolumler cok heyecanlı olacak yaa katya mı ne hızmetcı acayıp gıcccık oluom yaa ne sınır bozucu sey o oyle:oklava:

evet ya tipi çok iyi bulmuşlar, katya rolü için biçilmiş kaftankaydirigubbakcemile5

Ben bi de hizmetçilerden Cemileye gıcık oluyorum kızlar.

kızlar ben dün izleyemedim de
fragmanda bihterle behlül öpüşcekken biri geliodu yaa kimmiş oo
gördü mü

deniz hanım görse gizli aşk ortaya çıkar ..sezon finaline dogru beşir görecekmiş.

beşirde kimseye demicekmiş..bence atölyede görcek beşir aşk yuvası .. ora. çok ön planda..

deniz hanım görse gizli aşk ortaya çıkar ..sezon finaline dogru beşir görecekmiş.

beşirde kimseye demicekmiş..bence atölyede görcek beşir aşk yuvası .. ora. çok ön planda..

eski dizide nihal bayıldığında beşir adnan beye anlatacak ve adnan bey bütün olup bitenleri bilecek ama bu dizi uzar beşir görmesine daha çok var:1rolleyes:

Beşir kötü bir çocuk değil. Tahminim Adnan beyin daha fazla aldatılmasına dayanamayıp söyleyecek heralde. Nedeni bu olmalı.

Back
X