kan bağı yok ama adamın elinde büyümüş çocukları gibi kan bağı olmaya bilir ama bence bu bile iğrençEnsest ilişkiyle ne alakası var canım. Ben yaprak dökümünü izlemiyorum ama iki dizide de çiftlerin birbirleriyle kan bağı yok. Ensest ilişki kan bağı olan ilişkidir.
aslında bu filmleri izlememek lazım ya izliyoruz bu ve yaprak dökümü enses ilişkileri konu alan filmler topluma en çokda gençliğe yanlış mesajlar veriyo rtük zaten uyyo
aşk-ı memnudaki cemileylen BaiLeyS, ama uzaktan, yanlış anlaşılmasın -tatlicadiarzu-
aaa. ciddimisin kız. dizde haftaya olacakları bir sorsana..:jeyyar:
ya bu yanlış mesaj olaylarını geçin artık gençler o kadar da akılsız değil böyle dizilerden etkilenecek kadar.... ensestlik bir durum da söz konusu değil üstelik eleştirdiğiniz eser Türk edebiyatında bir klasik ve aynı zamanda lise ders kitaplarında mevcut bilmem farkında mısınız ?
AŞK-I MEMNU
Çoğu edebiyat incelemecisi tarafından Türk romanının - gerçek anlamda- miladı kabul edilir Halit Ziya. Onun başyapıtı “Aşk-ı Memnu” ise bugün bile roman tekniği açısından aşılmış değildir.....alıntıdır....
Kesinlikle katılıyorum canım. Edebiyat mezunuyum ve 3 senem romanları okuyup özetini çıkarmakla geçti. Düşünsenize biz genç kızlığa ilk adımımızı attığımız dönemlerde aşk-ı memnu romanını okuyup özetini çıkardık hocamızla bu romanı güzel güzel tartıştık. Niye ben etkilenmedim.
hiçbir şey ya da kimse bir kişiye normalde yapmayacağı bir şeyi yaptıramaz. (cinnet hariç, bak o zaman her şey olabilir)
bebem uzaktan:):) kan bağımız yok yani :) çok antipatik bencede uyuz şey :mymeka:
evet ya tipi çok iyi bulmuşlar, katya rolü için biçilmiş kaftankaydirigubbakcemile5
yok yaa ben acıyorum o kıza sevdıgı ıcın kıskanıyo besırı bu yuzden de cook tuhaf davranıyo aslında hos kız bence tabıhihoyyyt
yakalansınlar bnceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?