Aşk-ı Memnu Kanal D

aslında bu filmleri izlememek lazım ya izliyoruz bu ve yaprak dökümü enses ilişkileri konu alan filmler topluma en çokda gençliğe yanlış mesajlar veriyo rtük zaten uyyo

Ensest ilişkiyle ne alakası var canım. Ben yaprak dökümünü izlemiyorum ama iki dizide de çiftlerin birbirleriyle kan bağı yok. Ensest ilişki kan bağı olan ilişkidir.

Ensest ilişkiyle ne alakası var canım. Ben yaprak dökümünü izlemiyorum ama iki dizide de çiftlerin birbirleriyle kan bağı yok. Ensest ilişki kan bağı olan ilişkidir.
kan bağı yok ama adamın elinde büyümüş çocukları gibi kan bağı olmaya bilir ama bence bu bile iğrençklava:

aslında bu filmleri izlememek lazım ya izliyoruz bu ve yaprak dökümü enses ilişkileri konu alan filmler topluma en çokda gençliğe yanlış mesajlar veriyo rtük zaten uyyo

ya bu yanlış mesaj olaylarını geçin artık gençler o kadar da akılsız değil böyle dizilerden etkilenecek kadar.... ensestlik bir durum da söz konusu değil üstelik eleştirdiğiniz eser Türk edebiyatında bir klasik ve aynı zamanda lise ders kitaplarında mevcut bilmem farkında mısınız ?

AŞK-I MEMNU

Çoğu edebiyat incelemecisi tarafından Türk romanının - gerçek anlamda- miladı kabul edilir Halit Ziya. Onun başyapıtı “Aşk-ı Memnu” ise bugün bile roman tekniği açısından aşılmış değildir.
....alıntıdır....

Kesinlikle katılıyorum canım. Edebiyat mezunuyum ve 3 senem romanları okuyup özetini çıkarmakla geçti. Düşünsenize biz genç kızlığa ilk adımımızı attığımız dönemlerde aşk-ı memnu romanını okuyup özetini çıkardık hocamızla bu romanı güzel güzel tartıştık. Niye ben etkilenmedim.

iş insanın kendisinde bitiyor bence... zaten insanın içinde varsa bu tür çarpık ilişkileri de yaşar... şahsen ben bu diziyi izleyipte yada romanı okuduktan sonra etkilenip bu tür bir ilişki yaşayacak kadar karaktersiz bir insan değilim...

Aynen canım insan etkilenmek istiyosa içinde varsa etkilenir.

hiçbir şey ya da kimse bir kişiye normalde yapmayacağı bir şeyi yaptıramaz. (cinnet hariç, bak o zaman her şey olabilir )

evet ya tipi çok iyi bulmuşlar, katya rolü için biçilmiş kaftankaydirigubbakcemile5

cok tahrık edıcı bı tıp yanımda olsa bogarım yaaa cemıle haklı kızı delı edıo valla kası gozu ayrı oynuyo ama dedıgın gıbı canım role cok uygun bı tıp bulmuslarsırnaşık şey

yok yaa ben acıyorum o kıza sevdıgı ıcın kıskanıyo besırı bu yuzden de cook tuhaf davranıyo aslında hos kız bence tabıhihoyyyt

bence beşiri değilde doğrudan nihali ve ona bakarak sahip olamadıklarını kıskanıyor
tabi cnm rol icabı antipatik aslında çok güzel bir kız

yanı nıhalı hem besır nedenıyle hemde maddı acıdan kıskanıyo bence yaa son bolumun reklamını gordum acayıp heyecanlı behlul le bıhter cok fena yaa yakalanacaklar yaa bakalım ne zamanhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…