Aşk-ı Memnu Kanal D

Bihter 'de öpüşüp öpüşüp ,yatak odasındaki banyonun aynasına koşuyor her seferinde...:sm_confused:

Yalnız ilk banyonun aynasına koşuşuyla ikincisi arasında fark var. İlkinde ağlamıştı elini yüzünü yıkamıştı. İkincisinde yüzünde tebessüm vardı.

onu bılmem ama Adnan'ın ablası bozacak bu işi görun bakın. kadın su an sessız ama yakacak ılerıde ortalıgı.

liseli kıslar gibi nasıl heycanlanıyo ilkez aşık oluyor ondan sanırım..hihoyyyt

elif ne kadar kör insan hissetmezmi ya yanındaki adamın düşündüklerini ya kimsede kıskanmıyor ne adnan ne elif

Bu arada ya bıhter adına bır yorum,
Cok zayıf bence bu kadar zayıflık yakısmıyor ona cocuk gııb kalıyor bazı karelerde dıkkat edınce...

Kızlar nasıl bitti biri özetleyebilirmi babam kurtlar vadisini izliyo ben izleyemedimfisfisfis

Bu arada ya bıhter adına bır yorum,
Cok zayıf bence bu kadar zayıflık yakısmıyor ona cocuk gııb kalıyor bazı karelerde dıkkat edınce...

evet özellıkle kot spor ayakkabısı falan gıdıgınde yuruyuşe cıktıgında cocuk gıbı gelıyor gözume ben o role aslında nurgül yeşilçayı daha çok yakıştırırdım.

he aa saat 11 hadi yatalım deyii maynak adam aldın gencecik hatını 60 yaşındaki hayatı yaşatıyon firdevs bile onlardan çok gezip tozuyo :mymeka:

evt ya adnan poposunu dönüp uyuyo bune ..bihterin yasıtları diskolar dans ediyo..:sm_cool:

ammman bn yatarmirmirmirmir
bunlar öpüşmeden öte qıdemdıler barı bu bölüm azcık daa ılerı qıdıvereydınız:asigim: ne olurdu sankıŞeniz sırnaşık şey
emme perfümde perfümdü hania.s
kalıte olduğu yüzünden bellıyerimseniben
dıkkat ettdıysenız:1shok:
çok anlamlı mesaj ıçerığı vardı +18 :asigim:Şeniz:1hug:
:lepi: :lepi: :lepi:

he aa saat 11 hadi yatalım deyii maynak adam aldın gencecik hatını 60 yaşındaki hayatı yaşatıyon firdevs bile onlardan çok gezip tozuyo :mymeka:

doğru valla aslında adnanda da var suç klava: zincirleme arkadan geliyor diğerleride sonuçta bihter genç bir kadın sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…