Aşk-ı Memnu Kanal D

hersey olabülü

bende kacar uykum geldi yaws simdi rüyamada gircekler ceto firdo hilmo sayiklayip dururum :)))))

sırnaşık şey
kafami azicik baska seylere vereyim ugrasamam simdi onlarla yetti gali..

hadi iyi geceler öpsün sizi yedi cüceler...

Son düzenleme:
ben cikayim evet bende cetin metin diye sayiklarimda allah korusun adam beni bogar artik :roflol: isin yoksa inandir ondan sonra cetin aski memnudaki cetinde felanda filanda

vasat bir bolumdu anakando firdevs yapacagini yapti yine kobra bihter ednan beyi ve behlulu zehirlemeye gidiyor bu da yeni fragman buyrun

http://www.dizihd.com/aski-memnu-68bolum-fragmani-8-nisan#

ben bihter kadar piskin,arsiz,adi bir insan gormedim.behlulde ayni sekilde silahi gorunce yusuf yusuf oldusempatiksalakcinni

bihter eve donuyor anacim,behlulle nihali opusurken goruyor ve bana birseyler oluyor moduna geciiiiiiisempatiksalakcinni

bihtere azda olsa üzüldüm,behlül resmen tüm sucu ona atti,hani "benimsin sen benimsin sen" diyordu behlül,yada o göz yaslari felan ,ask sin felan diyordu ,resmen yüz üstü birakip gitmek istedi behlül ama bihter öcünü alirsa iyi eder,cünkü bu yanlisi tek basina yapmadi bihter

kuyrugunu sallayarak seraya behlulu goturen bihter degildi demi kizzzzzzzzzzzzaklinialirimsmile

ikiside suclu ama atesi yakan bihterdi hanimlar kabullenin artik ayolllllaelaelaelaelae

bihter hakettiniği buluyor olsa da,behlülün düzeninde hiçbir aksama olmaması ve hayatına kaldığı yerden devam edebiliyor olması haksızlık!
behlül karakterinden nefffret geldi bana!!

bihter hakettiniği buluyor olsa da,behlülün düzeninde hiçbir aksama olmaması ve hayatına kaldığı yerden devam edebiliyor olması haksızlık!
behlül karakterinden nefffret geldi bana!!

Aynen katılıyorum.
Sütten çıkmış ak kaşık misali şimdi iyi adamı oynamaya başladı.
Sanırsın Bitter gacısı uzaylılarla aldattı kocasını.
Pehhh....

bu bolumde bebegı duser o zaman ,

öpüşürken gorur ,tam da merdıven basında ..

orada bayılıverırı ,merdıvenlere fılan carpar ,bı bakar bebek yok ..

hep behlulu suclar durur sonra
boshayallersmile

ya adnanın baktıgı bıhterın parfunlerının markasını bılıyormusunuz kızlar. bılıyorsanız bı ozelden mesaj atarmısınız??

ben nihal kadar salak görmedim insan bir düsünür kafasina hesap yapar,bunca sene hic bisey hissetmedi birden nasil asik oldu diye ,

ayyy behlülü boğasım geldi:( ne kadar pişkin pişkin öpüyor nihali...
fidoda kaptı çetini, bide düşünceli anne görüntüsü sergiliyor.

Back
X